Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 6 2018
XL nemesacél sütőedény

XL nemesacél sütőedény

Ebben biztosan sikerülni fog az ünnepi sült! Akár hús, hal vagy egész szárnyas - a tükörfényesre polírozott 18/10-es nemesacélból készült XL-es sütőedényben elegendő helyet biztosít a sütéshez és a pároláshoz. Többrétegű szendvics kialakítású alja optimális hőtárolásról és -eloszlásról gondoskodik, a fedő pedig pároló- vagy tálalóserpenyőként is használható. A sütőedény valamennyi típusú tűzhelyen, még az indukciós főzőlapon is, valamint 180 °C-ig sütőben is használható. Tiszta és cseppmentes kiöntést biztosító kiöntőperemmel is ellátták, ezen kívül kényelmesen, mosogatógében tisztítható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.