Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 16 2018
XL univerzális hámozó

XL univerzális hámozó

Zöldséghámozó és gyümölcshámozó Ez a hámozó a szokásosnál nagyobb feladatokkal is könnyedén megbirkózik: különösen nagy pengéje természetesen burgonya hámozására is alkalmas, de olyan nagyobb gyümölcs- és zöldségfajták is könnyen feldolgozhatók az edzett pengeacélból készült, mozgatható, mindkét oldalán élezett pengéknek köszönhetően, mint például a tök vagy az ananász. A hámozó csúszásgátló soft-touch felülettel készült markolattal rendelkezik, ezen kívül jobb- és balkezesek egyaránt használhatják, valamint a rossz részek eltávolítására szolgáló szúróval is ellátták.
1 795 Ft
1 795Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.