Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 25 2015
Zárható ablakkilincs

Zárható ablakkilincs

Betörés elleni védelem és biztonsági gyermekzár egyben Ez a praktikus ablakkilincs zárható és - főként az alsóbb emeleteken - segít távol tartani a betörőket. A felsőbb szinteken inkább biztonsági gyermekzárként használható, így megóvja a kíváncsi kicsiket a súlyos balesetektől. Biztonságos és kényelmes A zárható ablakkilincs kevés ráfordítással teszi biztonságossá mind a befelé, mind a kifelé nyíló ablakokat. Stabil nyomócilinderrel látták el, amely kulcs nélkül zárható - ám kizárólag kulccsal nyitható. Mivel az ablakkilincs felhelyezéséhez nincs szükség fúrásra, főként bérlakásokban ideális. Kombinálható Amennyiben több Tchibo termékmodellt használ, csupán egy kulcs elegendő.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 25/2015  Fő a biztonság!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.