Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Zenei vevő bluetooth
Sajnos már elfogyott

Zenei vevő bluetooth

6 995 Ft Az Ön megtakarítása 1 000 Ft
5 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • A zene közvetlen irányítható Bluetooth®-képes készülék, pl. okostelefon, MP3-lejátszó vagy notebook segítségével
  • Hatótávolság max. 10 m-ig
  • Legfeljebb 6 különböző készülékhez használható

Zenei vevő bluetooth

Megrendelési szám: 37729

Vezeték nélküli zenelejátszás Bluetooth® technológia segítségével - pl. okostelefonról, MP3-lejátszóról vagy notebookról sztereó berendezésre. A zene közvetlenül irányítható Bluetooth®-képes készülék segítségével. Bluetooth® v2.0 EDR-rel a kifogástalan működésért. Legfeljebb 6 különböző készülékhez használható. Bluetooth®-A2DP-vel és EDR-es Bluetooth® v2.1-gyel kompatibilis. Hatótávolság max. 10 m-ig. 3,5 mm-es, derékszögű jack dugós audio kábellel, sztereó RCA (cinch) kábellel és hálózati adapterrel.

Szín:

Fekete

Méret:

Kb. 5 x 5 cm

További termékinformációk letöltése

Bluetooth-Musikempfaenger (PDF, 1018 KB)

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

37729

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.