Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 11 2017
Zöld erő vetőmagos szalagok

Zöld erő vetőmagos szalagok

Ezzel a vetőszalaggal saját maga nevelhet egészséges, vitaminokban és tápanyagokban gazdag smoothie-hoz szükséges hozzávalókat. A »Zöld erő vetőmagos szalagok« kelkáposztához, mángoldhoz és zellerhez való magokat tartalmaz. Könnyű vetés - nem kell szétültetni A vetőszalag segítségével a vetés gyerekjáték: a vetőszalagot csak letépjük a perforáció mentén, széthajtjuk és öntözzük - nem kell szétültetni a palántákat. Útmutató a vetőszalagokhoz 1. Az ágyás finoman morzsáló talajába kb. 1-1,5 cm mély barázdákat húzunk kb. 25 cm-re egymástól. 2. A vetőszalagokat a perforáció mentén leválasztjuk, levágjuk a kívánt hosszúságot, majd az előkészített barázdába fektetjük. 3. Fontos: a még nyitott barázdát jól öntözze meg, hogy a vetőszalag könnyedén megtapadhasson. 4. Zárja be a barázdát, a talajt jól nyomkodja meg. Locsolja meg újra. 5. Sohase hagyja a bevetett helyet kiszáradni. Termesztéssel és vetőmaggal kapcsolatos részletek Ültetés helye: napos, humuszos, laza talaj Csávázatlan és nem génkezelt vetőmag Minőségét legfeljebb 2020.03.16-ig őrzi meg


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.