Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 16 2018
Zöldség-spirálvágó hordozható tartállyal

Zöldség-spirálvágó hordozható tartállyal

Ezzel a zöldség-spirálvágóval villámgyorsan készíthet zöldségspagettit például cukkiniből, répából vagy uborkából harapnivalóhoz vagy salátához. A konyhai segédeszköz edzett pengecélból készült pengékkel rendelkezik, a tölcsérbetét pedig az apró zöldségdarabok biztonságos belecsavarására szolgál - így munkavégzés közben az ujjak számára is védelmet nyújt. A szivárgásmentes fedélnek köszönhetően könnyedén szállíthatók a finom saláták és harapnivalók is - ideális piknikezéshez vagy kiránduláshoz. A spirálvágó a tisztítóeszköz segítségével egyszerűen megszabadítható a maradékoktól - a többit a mosogatógép kényelmesen elvégzi.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.