Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 2 2018
Zsálya, mustár és rukkola termesztő készlet

Csíráztató készlet

Levesek, saláták és kenyerek különlegessé tételéhez: friss csírákkal megszórva még az egyszerű fogások is fenségessé válnak. Ennek a csíráztató készletnek köszönhetően hihetetlenül friss rukkolát, zsályát vagy mustárt fogyaszthat. Az egyenként körülbelül 25 g-os vetőmagokból a mutatós üvegtálban – az optimális öntözésre szolgáló szita segítségével – könnyen és gyorsan nevelhet csírákat. Csíráztatás egyszerűen A rukkolát és a mustárt hét-tíz nap elteltével leszedheti, míg a zsálya már öt-nyolc nap után learatható. A magok egész évben elültethetők, a növények nevelése pedig nagyon egyszerű: a zöldségeket lehetőség szerint sötét helyen csíráztassa. Tovább nevelésükkor világos helyen, de nem tűző napon érzik magukat a legjobban a fűszernövények. Növekedésükhöz a szobahőmérséklet az ideális.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 2/2018  Jó közérzet & egyensúly

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.