Schließen
Férfi funkcionális aláöltözet, merinógyapjú
Sajnos már elfogyott

Férfi funkcionális aláöltözet, merinógyapjú

19 995 Ft

  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
Rendkívül kényelmes, természetes hőszabályozás és optimális nedvességelvezetés a merinógyapjú-tartalomnak és a DryActive Plus speciális anyagszálaknak köszönhetően

Férfi funkcionális aláöltözet, merinógyapjú

Rendkívül kényelmes, természetes hőszabályozás és optimális nedvességelvezetés a merinógyapjú-tartalomnak és a DryActive Plus speciális anyagszálaknak köszönhetően. A legfinomabb nyírt merinógyapjú egyenletes testhőmérsékletről gondoskodik, és természetes módon gátolja meg a kellemetlen szagok képződését. Kellemesen könnyű, puha és meleg. Zavaró oldalvarrás nélkül.

Különösen meleg, kiváló nedvességelvezető tulajdonságú anyag - különböző fizikai igénybevétellel járó sportágakhoz ideális, pl. hosszú távú sífutás vagy hóban történű túrázás
Bolyhosodás elleni kidolgozással, mely megakadályozza a szálak csomósodását
Cipzáras és állvédős állógallér

Functional Seamless:

Olyan varrás nélkül kidolgozott ruhadarabok, melyek egy darabban készülnek a legmodernebb körkötő gépeken. Így illeszthetők össze varrás nélkül a különböző kötött (egyenletes testhőmérsékletet biztosító) és elasztikus részek. Mindez csökkenti a nyomásnak és dörzsölésnek kitett helyek számát, kényelmesebbé teszi a viseletet és jó illeszkedést biztosít.

Merinógyapjú:

A merinó bárány finom, egyenletes gyapjúszálaira egyedülálló rugalmasság és simulékonyság jellemző. A merinógyapjú egyenletes testhőmérsékletről gondoskodik és természetes módon gátolja meg a kellemetlen szagok képződését - az ilyen anyag könnyű, puha és rendkívül meleg.

DRYACTIVE PLUS:

A sportban csúcsteljesítményt kizárólag állandó testhőmérséklet mellett hozhatunk ki magunkból. A DryActive Plus speciális anyagszálak felszívják ugyan a nedvességet, ám nem tárolják el, hanem a textília külső felületére vezetik, ahonnan gyorsan el is párolog. Így a test fokozott fizikai igénybevétel esetén is kellemesen meleg marad, és nem hűl le.

További információk:

Anyag: felső 55% gyapjú (merinó), 45% poliamid. Nadrág 55% gyapjú (merinó), 42% poliamid, 3% elasztán
Szín: fekete
Mosás: 30°-on mosógépben. Speciális kímélő mosás javasolt

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Finommosási, ill. különösen kímélő gyapjúmosási program legfeljebb 30°C-on

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

41679

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.

Szolgáltatásaink:

Vásárlás kockázat nélkül 30 napos elállási jog*- *kizárólag a használaton kívüli készülékekre/ termékekre vonatkozik
Szállítási költség
Kézbesítés trans-o-flex-en keresztül Gyorsan és egyszerűen: a trans-o-flex közvetlenül otthonába szállítja a megrendelt termékeket, a kisebb bútorokat és lakberendezési tárgyakat.
Exkluzív online ajánlat Ez a termék csak online kínálatunkban vásárolható meg, üzleteinkben nem kapható!
Az év 365 napján rendelkezésére állunk. Telefon 06-40-981-105 (normál díjszabással hívható)

Termékekkel kapcsolatos kérdések esetén:
Telefon 06-40-981-105 (normál díjszabással hívható)
Termék visszaküldése Előfordulhat, hogy a megrendelt áru nem tetszik vagy nem áll jól Önnek. A kiszállított terméket 30 napon belül visszaküldheti nekünk.