Schließen
Profi főzőedény üvegfedővel, 2l
Sajnos már elfogyott

Profi főzőedény üvegfedővel, 2l

11 995 Ft

 • Elérhetőség: Már elfogyott
 • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
 • Kovácsolt, anodizált alumíniumból
 • GREBLON® C3+ tapadásmentes bevonattal

Profi főzőedény üvegfedővel, 2l

Főzzön úgy, akár a profik! Ez a főzőedény kovácsolt, anodizált alumíniumból készült, ezáltal különösen kemény és erős. A részleges kerámiaborítással ellátott GREBLON® C3+ tapadásmentes bevonat karcmentes felületet kölcsönöz az edénynek, mely így zsírszegény sütéshez és főzéshez ideális és nem ég le benne az étel. A biztonsági üvegből készült fedőt nemesacél kerettel látták el, a kiváló minőségű, szegecselt nemesacél fülnek köszönhetően pedig mindig könnyen kézben tartható az edény.

==Indukciós főzőlapokhoz is===
A főzőedény 180 °C-ig sütőben és valamennyi típusú tűzhelyen használható – a kiegészítő ferromágneses aljnak köszönhetően indukciós főzőlapon is. Egyszerűen, mosogatógépben tisztítható.

Szín:

Sötétszürke főzőedény
Átlátszó fedő

Anyag:

Anodizált alumínium
GREBLON® C3+ tapadásmentes bevonat
Biztonsági üvegből készült fedő
Nemesacél nyél

Méret:

Ø alj kb. 16 cm

Űrtartalom:

Kb. 2,3 l

Kiegészítő információ:

Az éles szélű fémeszközök megkarcolhatják az anyagot, ezért javasoljuk, hogy használjon fából vagy műanyagból készült eszközöket

Anodizált alumínium

Az alumínium anodizálása egy olyan felületkezelés, amelynek köszönhetően az alumínium egy sűrű, kemény oxidréteget kap. Az így létrejött oxidréteg lezárja és erősíti a felületet, amelynek mindemellett még dekoratív megjelenést is kölcsönöz. Az anodizálás révén a felület karcállóvá és foltállóvá válik, valamint megakadályozza az elszíneződést és a fémes ízt. A Tchibo anodizált alumíniumból készült főzőedényeit ezen kívül kiváló minőségű GREBLON® tapadásmentes bevonattal is ellátták, amely a termékek minőségét még optimálisabbá teszi. A serpenyők és a fazekak a további külső bevonatnak köszönhetően mosogatógépben tisztíthatók

Indukcióval kapcsolatos ismertető

Az energia a mágneses mező segítségével a tűzhely belső részében termelődik. Ez az edény aljához továbbítódik és hővé alakul. Akkor sincs gond, ha véletlenül bekacsolva felejtjük az indukciós főzőlapot, hiszen a lap csak akkor fűt, ha az edény vagy a serpenyő alja a főzőlap felületéhez ér.

 • Nincs szükség hosszú előmelegítésre
 • A hőmennyiség pontosan adagolható - a gáztűzhelyhez hasonlóan, ám nyílt láng használata nélkül
 • A hő nem sugárzik ki az egész felületre: csak az az indukciós főzésre alkalmas edény melegszik fel, mely a főzőlappal közvetlenül érintkezik
 • Energiatakarékos: rövidebb főzési időre, csak célzott és rövidebb ideig tartó melegítésre van szükség

GREBLON® C3+

Az új, csillogó külsejű, továbbfejlesztett GREBLON® C3+ tapadásmentes bevonat sokkal jobb kopásállósággal rendelkezik. Ezen kívül, mivel nem tartalmaz PFOA-t és APEO-t, fontos lépést jelent a fenntarthatóság felé.

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

66328

Lehetséges szállítási címek:

 • Számlázási cím
 • Eltérő szállítási cím
 • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.

Szolgáltatásaink:

Vásárlás kockázat nélkül 30 napos elállási jog*- *kizárólag a használaton kívüli készülékekre/ termékekre vonatkozik
Szállítási költség
Kézbesítés trans-o-flex-en keresztül Gyorsan és egyszerűen: a trans-o-flex közvetlenül otthonába szállítja a megrendelt termékeket, a kisebb bútorokat és lakberendezési tárgyakat.
Exkluzív online ajánlat Ez a termék csak online kínálatunkban vásárolható meg, üzleteinkben nem kapható!
Az év 365 napján rendelkezésére állunk. Telefon 06-40-981-105 (normál díjszabással hívható)

Termékekkel kapcsolatos kérdések esetén:
Telefon 06-40-981-105 (normál díjszabással hívható)
Termék visszaküldése Előfordulhat, hogy a megrendelt áru nem tetszik vagy nem áll jól Önnek. A kiszállított terméket 30 napon belül visszaküldheti nekünk.