Rarität No.2
»Ngapani«

Prémium kávé Malawiból
„Minden egyes korty kávéban Afrika varázsa és egzotikuma rejlik. Amit érzünk: kakaó, mogyoró és áfonya – Ön milyen ízeket érez?”
Markus Meusburger A Tchibo csapat különlegességek beszerzéséért felelős tagja
 
 

Megérkezett Rarität No.2 kávékülönlegességünk!

Fedezze fel új, limitált kiadású „Ngapani” prémium kávénkat a kakaó csokoládés ízével, valamint mogyorós és áfonyás jegyekkel. Exkluzív kávésdobozzal vagy Cafissimo Grand Classé változatban is kapható.

Csak a készlet erejéig!
Kedves Kávékülönlegesség-rajongók!

David Livingstone a „Csillagok tavá”-nak nevezte el ezt a varázslatos helyet, amikor 1859-ben, első európaiként megpillantotta a Malawi-tavat. A skót kutatóra nagy hatással volt az ezernyi fény, ami a lenyugvó nap sugaraiból tükröződött vissza a vízen.

Bennünket is mindig lenyűgöz a kelet-afrikai Nagy-hasadékvölgy legnagyobb tava, hiszen immár másodszor járunk itt.

A hegyekben található a farm, ahonnan „Ngapani Estate” kávénk származik, ami már 7 évvel ezelőtt is az egyik kedvenc Rarität kávénk volt, és amelyet időközben tovább fejlesztettünk és nemesítettünk.

Az itteni környezet egyedülálló természeti szépségek tárháza, különösen, amikor szeptemberben és októberben elefántcsordák vonulnak a „Namizimu Elephant Corridor” nevű útvonalon.

Flamingók is megfigyelhetők innen a közeli gátnál, mely az ültetvény egyik vízforrása. Itt, a „Csillagok tava” fölé magasodó hegyekben a kávét kézzel válogatják és nagy szeretettel dolgozzák fel.

Minden egyes korty kávéban Afrika varázsa és egzotikuma rejlik. Amit érzünk: kakaó, mogyoró és áfonya.

Kíváncsiak vagyunk, hogy Ön milyen ízekkel találkozik!

„Zamatos üdvözlet Malawiból – élvezze Ön is ezt a különleges kávét!”
Markus Meusburger A Tchibo csapat különlegességek beszerzéséért felelős tagja

Rarität No.2 „Ngapani” kávékülönlegesség

  • SZÁRMAZÁSI HELY: Ngapani Estate, Malawi
  • FEKVÉS: 1200 m
  • ÉGHAJLAT: szubtrópusi
  • KÁVÉTÍPUS: Catimor, SL28
  • FELDOLGOZÁSA: Mosott és napon szárított
  • KÁVÉFAJTA: 100% Arabica
  • ÍZJEGYEK: zamatos, a kakaó csokoládés jegyeivel, valamint mogyorós és áfonyás jegyekkel
  • TANÚSÍTVÁNY: Rainforest Alliance
Kóstolja meg most

Exkluzív aromák – limitált kiadású prémium kávéink jóvoltából

Induljon el egy igazán különleges ízutazásra a glóbusz körül, és fedezze fel a kávék legexkluzívabb származási helyeit, mindig változó Rarität kávéink segítségével! Akár kézi forrázáshoz való kávé, akár Grand Classé kávékapszulák Cafissimo kávéfőzőjéhez: fedezze fel a kávéöv válogatott ültetvényeinek sokféleségét a kézzel szedett, szeretettel feldolgozott és egyedülálló ízű kávékon keresztül!

Limitált kiadású prémium kávéink mindegyik változata fenntartható termelésből származik, és – az adott jelölésnek megfelelően – környezeti és szociális projekteket támogat a termőterületeken.

Egyedülálló kávé – egyedülálló íz

A gyümölcsöstől és a fűszerestől a dióson és a csokoládéson át az édesig és a virágosig: minden kiadás egy különleges ízvilágot kínál. Az adott ízirány színének megfelelő megjelenésnek és a csomagolásokon található aromakeréknek köszönhetően a limitált kiadású prémium kávék aromája már első pillantásra felismerhető.

A környezeti hatások mint a talajminőség, a termőhely tengerszint feletti magassága és az éghajlat összjátéka, valamint a mechanikus jellegű összetevők, mint a szüret, a feldolgozás és a pörkölés alakítják ki prémium kávénk különleges aromáit.

Lenyűgöző ízkülönlegességek –
évente többször is

Minden évben – a szüreti naptártól függően – akár hat Rarität kávékülönlegesség is megjelenhet – néhányuk Cafissimo Grand Classé kávékapszula változatban is kapható. Húsvétkor és karácsonykor pedig még egy további különlegesség vár Önre: a világ legkitűnőbb származási helyeiről származó prémium kávék exkluzív kávésdobozokban, melyek egyedi külseje az adott kávé származási helyére utal.

Ezek a kávésdobozok nem csupán valódi gyűjtői és szemet gyönyörködtető darabok minden konyhában, de tároló alkalmatosságként is szolgálnak, hogy kedvenc kávéját mindig friss aromával élvezhesse.

Előző Rarität kávéink

Csak a készlet erejéig!
 
Rarität No.1
»El Cascabel«

Limitált kiadású prémium kávé Kolumbiából, a kardamom, a kakaó és a narancs fűszeres ízével.

Sajnos már elfogyott
  • Rarität No.1 „El Cascabel” – 500 g szemes kávé
Rarität No.1 „El Cascabel”
kardamom, kakaó és narancs
Intenzitás:46 Pörkölés:46
500 g szemes kávé
4 395Ft
 
 

Rarität No.5
»Kirinyaga«

Kóstolja meg Kenyából származó új, limitált kiadású „Kirinyaga” prémium kávénkat a rebarbara, a fekete ribizli és a piros alma ízével! Cafissimo Grand Classé kávékapszula változatban is kapható.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ezeket a termékeket ajánljuk még:
kézi filter, kávédaráló és társaik
Rarität kávékülönlegességeink elkészítéséhez dugattyús kávéfőzőt vagy a HARIO kerámia kézi filtert ajánljuk a megfelelő papírfilterrel együtt. Tökéletes kiegészítői: az elektromos kávédaráló, valamint az elektromos, hattyúnyakú vízforraló a hőmérséklet egyedi beállításához.

Tökéletes kávéélményt ígér a Cafissimo Grand Classé kávékapszulák elkészítése egy Cafissimo kapszulás kávéfőzővel is.