„Amabala Yasuma”
Rarität No. 3 kávékülönlegesség

Prémium kávé Afrikából
» Mit szólna egy kávés szafarihoz? Kövessen minket az Észak-Zambiában található Kateshi farmra. «
Markus Meusburger Tchibo kávészakértő
 
Megérkezett Rarität No.3
kávékülönlegességünk!

Fedezze fel új, Zambiából származó, limitált kiadású ”Amabala Yasuma” prémium kávénkat karamell, nugát, kókusz és gránátalma ízjegyeivel. Csak a készlet erejéig!

  • „Amabala Yasuma” Rarität kávékülönlegesség – 500 g szemes kávé
No.3 Rarität
karamell, nugát, kókusz és gránátalma
500 g szemes kávé
3 295Ft
Gyorsnézet

Kedves Rarity-felfedező,

Mit szólna egy kávés szafarihoz?

Kövessen minket az Észak-Zambiában található Kateshi farmra. A farmot 1972-ben alapították és Zambia legelső kávéültetvényei közé sorolják.

Legtöbben a nőmozgalom támogatása miatt ismerik az ültetvényt, hiszen a traktorvezetéstől a menedzsmentig egyre több nőt alkalmaznak a farmon.

Az itt dolgozó nők egyike Memory Mwansa boldogan mesélt mindennapjairól:

„A kávét az ültetéstől a szüretelésig követem, tudom mire van szükségük a kávécseresznyéknek. A farm mottója „Amabala Yasuma”, amely jelentése „a mi gyönyörű földjeink”. A kávéföldek a második családom, anyukaként nevelem az apró kávécserjéket, amíg fel nem nőnek és kivirágzanak. Minden reggel izgatottan indulok dolgozni, mert részese lehetek ennek a különleges kávénak.”

A kávé támogatja a nők jogaiért folytatott mozgalmat és növeli a nők függetlenségét és szabadságát az országban. A kávécseresznyéket kézzel szüretelik, átmossák és napon szárítják.

Így bontakozik ki a Rarity különleges íze. Ízjegyei: karamell, nugát, kókusz és gránátalma.

» Élvezze a kávé ízét és élményét! «
Markus Meusburger Tchibo kávészakértő

No.3 Rarität
„Amabala Yasuma”

  • SZÁRMAZÁSI HELY: Kateshi ültetvény, Zambia
  • FEKVÉS: 1350 - 1500 m
  • ÉGHAJLAT: Enyhe, trópusi éghajlat
  • KÁVÉ FAJTÁK: Catimor
  • FELDOLGOZÁS: mosva és napon szárítva
  • ÍZPROFIL: karamell, nugát, kókusz és gránátalma
Kóstolja meg most

Exkluzív aromák – limitált kiadású prémium kávéink jóvoltából

Induljon el egy igazán különleges ízutazásra a Föld körül, és fedezze fel a kávék legexkluzívabb származási helyeit – a folyamataosan változó Rarität kávéink segítségével! Rarität szemes kávéinkkal és Cafissimo Grand Classé kávékapszuláinkkal: fedezze fel a kávéöv válogatott ültetvényeinek sokféleségét a kézzel szedett, gondosan feldolgozott és egyedülálló ízű kávékon keresztül!

Limitált kiadású prémium kávéink mindegyik változata fenntartható termelésből származik, és – az adott jelölésnek megfelelően – környezeti és szociális projekteket támogat a termőterületeken.

Egyedülálló kávé – egyedülálló íz

A gyümölcsöstől és a fűszerestől a dióson és a csokoládéson át az édesig és a virágosig: mindegyik kiadás egy különleges ízvilágot kínál. Az adott ízirány színének megfelelő designnak és a csomagolásokon található aromakeréknek köszönhetően a limitált kiadású prémium kávék aromája már első pillantásra felismerhető.

A környezeti hatások mint a talajminőség, a termőhely tengerszint feletti magassága és az éghajlat összjátéka, valamint a mechanikus jellegű összetevők, mint a szüret, a feldolgozás és a pörkölés alakítják ki prémium kávénk különleges aromáit.

Lenyűgöző ízkülönlegességek –
évente többször is

Minden évben – a szüreti naptártól függően – akár hat Rarität kávékülönlegesség is megjelenhet – néhányuk Cafissimo Grand Classé kávékapszulaként is kapható. Húsvétkor és karácsonykor pedig még egy további különlegesség vár Önre: a világ legkitűnőbb származási helyeiről származó prémium kávék exkluzív kávésdobozokban, melyek egyedi külseje az adott kávé származási helyére utal.

Ezek a kávésdobozok nem csupán valódi gyűjtői és szemet gyönyörködtető darabok minden konyhában, de tároló alkalmatosságként is szolgálnak, hogy kedvenc kávéját mindig friss aromával élvezhesse.
 
 
 
 
 
 
 
Ezeket a termékeket ajánljuk még:
Kézi filter, kávédaráló és társaik
Rarität kávékülönlegességeink elkészítéséhez kerámia kézi filtert ajánljuk a megfelelő papírfilterrel együtt. Tökéletes kiegészítői: az elektromos kávédaráló, valamint az elektromos, hattyúnyakú vízforraló a hőmérséklet egyedi beállításához.