Schließen

Rarität No.2
»Puyango Ecuador« kávékülönlegesség

Prémium kávé Ecuadorból
» Készen áll elutazni velünk egy ismeretlen helyre? Ha igen, akkor kövessen minket egy rejtett kávétermő vidékre. Egy olyan országba, mely kevés kávét termeszt, igazi ritkaságokat. Irány Ecuador hegyvidéke! «
Markus Meusburger A Tchibo csapat különlegességek beszerzéséért felelős tagja
 
 

Megérkezett Rarität No.2
kávékülönlegességünk!

Fedezze fel új, limitált kiadású ”Puyango Ecuador” ecuadori prémium kávénkat szegfűszeges, körtés, fahéjas és mézes ízvilágával. Cafissimo Grand Classé változatban is kapható, finom rózsaborsos jegyekkel. Csak a készlet erejéig!

Kedves Ínyencek,

Készen áll elutazni velünk egy ismeretlen helyre?

Ha igen, akkor kövessen minket egy rejtett kávétermő vidékre. Egy olyan országba, mely kevés kávét termeszt, igazi ritkaságokat. Irány Ecuador hegyvidéke!

Az ország déli részén helyezkedik el Puyango és a tartomány fővárosa Loja, melyet a művészet bölcsőjeként tartanak számon. A kávétermesztés művészete pedig nagy odaadással, generációról generációra vándorol.

A főváros ideális éghajlati feltételekkel rendelkezik, hiszen az Andok egyik legmelegebb régiója, trópusi hőmérséklettel, így a sok színben pompázó kolibrik is jól érzik itt magukat – ezért most ezen piciny madarak jelképezik a csomagolásainkon a kávé eredetét.

Egyébként annak idején, a spanyol gyarmatosítók támaszpontként hozták létre a legendás El Dorado kereséséhez. Kezdjük is el az utazást és keressük meg a Rarity kávénk aromái eredetét.

Még mi is meglepődtünk változatosságán: Amikor hagyományosan főztük le a kávét (kézi forrázással) felismertük a szegfűszeg, körte, fahéj és méz ízjegyeit, viszont enyhe rózsaborsra emlékeztető ízek is felbukkannak miután a Cafissimo kapszulás kávéfőzővel készítettük el.

Kíváncsiak vagyunk Önök milyen ízeket fedeznek fel!

Rarität No.2
»Puyango Ecuador« kávékülönlegesség

  • SZÁRMAZÁSI HELY: Loja régió, Ecuador
  • TERMESZTÉSI MAGASSÁG: 1.500 - 1.800 m
  • ÉGHAJLAT: trópusi
  • VÁLTOZATOK: Caturra, Typica, Bourbon
  • FELDOLGOZÁS: mosás és napon szárítás
  • Íz
    Rarität: szegfűszeg, körte, fahéj és méz
    Cafissimo Grand Classé: finom rózsaborsos jegyek
» „Kellemes kávézást kívánok!” «
Markus Meusburger A Tchibo csapat különlegességek beszerzéséért felelős tagja

Exkluzív aromák – limitált kiadású prémium kávéink jóvoltából

Induljon el egy igazán különleges ízutazásra a glóbusz körül, és fedezze fel a kávék legexkluzívabb származási helyeit – mindig változó Rarität kávéink segítségével! Akár kézi forrázáshoz való kávé, akár Grand Classé kávék Cafissimo kávéfőzőjéhez: fedezze fel a kávéöv válogatott ültetvényeinek sokféleségét a kézzel szedett, szeretettel feldolgozott és egyedülálló ízű kávékon keresztül!

Limitált kiadású prémium kávéink mindegyik változata fenntartható termelésből származik, és – az adott jelölésnek megfelelően – környezeti és szociális projekteket támogat a termőterületeken.

Egyedülálló kávé – egyedülálló íz

A gyümölcsöstől és a fűszerestől a dióson és a csokoládéson át az édesig és a virágosig: mindegyik kiadás egy különleges ízvilágot kínál. Az adott ízirány színének megfelelő designnak és a csomagolásokon található aromakeréknek köszönhetően a limitált kiadású prémium kávék aromája már első pillantásra felismerhető.

A környezeti hatások mint a talajminőség, a termőhely tengerszint feletti magassága és az éghajlat összjátéka, valamint a mechanikus jellegű összetevők, mint a szüret, a feldolgozás és a pörkölés alakítják ki prémium kávénk különleges aromáit.

Lenyűgöző ízkülönlegességek –
évente többször is

Minden évben – a szüreti naptártól függően – akár hat Rarität kávékülönlegesség is megjelenhet – néhányuk Cafissimo Grand Classé kávéként is kapható. Húsvétkor és karácsonykor pedig még egy további különlegesség vár Önre: a világ legkitűnőbb származási helyeiről származó prémium kávék exkluzív kávésdobozokban, melyek egyedi külseje az adott kávé származási helyére utal.

Ezek a kávésdobozok nem csupán valódi gyűjtői és szemet gyönyörködtető darabok minden konyhában, de tároló alkalmatosságként is szolgálnak, hogy kedvenc kávéját mindig friss aromával élvezhesse.
 
 
 
 
 
 
Ezeket termékeket ajánljuk még
Kézi filter, kávédaráló és társaik
Rarität kávékülönlegességeink elkészítéséhez a HARIO kerámia kézi filtert ajánljuk a megfelelő papírfilterrel együtt. Tökéletes kiegészítői: az elektromos kávédaráló, valamint az elektromos, hattyúnyakú vízforraló a hőmérséklet egyedi beállításához. Tökéletes kávéélményt ígér a Cafissimo Grand Classé kapszulák elkészítése egy Cafissimo kapszulás kávéfőzővel is.