Dekorációs ötletek az otthonához: helyezze magát kényelembe!

Egy ház vagy egy lakás hangulatát nem csak a nagy bútorok, például a kanapék, asztalok és szekrények adják – hanem mindenekelőtt a megfelelő dekoráció. A stílusos és egymáshoz illő kiegészítők gondoskodnak a kellemes hangulatról és egyedi stílust kölcsönöznek otthonának. A Tchibo online shopjában igényes dekorációs tárgyak széles választéka közül válogathat, kedvező áron. Válogasson kedvére, és hozzá létre saját nyugalom szigetét!
Akciós ár 3 495 Ft Quickshop
Akciós ár 3 495 Ft 2 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 495 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 295 Ft Quickshop
Akciós ár 13 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft Quickshop
Akciós ár 49 995 Ft 27 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
Akciós ár 29 995 Ft 13 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
1

Szép és kényelmes: párnák és textíliák

A kiválasztott díszpárnákkal hangulatos bútordarabokká változtathatja az ágyakat, kanapékat és a foteleket. A dekoratív kinézetükkel a párnák stílusos hangulatot teremtenek és egyben kikapcsolódásra és időzésre csábítanak. Minden dekorációs elemre érvényes: ne legyen túl tarka – különben a kombináció inkább egy vadul összerámolt halomra fog hasonlítani. A legjobb, ha egy színcsaládból származó és hasonló mintájú párnákat választ. A bolyhos szőnyegek és a díszes falikárpitok szintén hangulatos légkört teremtenek, illetve a nappaliknak és a hálószobáknak saját személyes vonzerőt kölcsönöznek.

Dekoratív és praktikus: tálak és tányérok

A tálak és a tányérok nemcsak praktikusak, hanem dekorációként is fontos szerepet töltenek be. Kiválóan szolgálnak gyümölcsök és dekorációs tárgyak, például gyertyák vagy apró figurák rivaldafénybe helyezésére. Az átlátszó üvegből készült modellek modern feelinget kölcsönöznek, a fából és kerámiából készült változatok pedig rusztikus hatást keltenek. Különösen szokatlan formájú és színű extravagáns tálak azonnal odavonzzák az ember tekintetét, és további díszítő elem nélkül is remekül elhelyezhetők az asztalon, ablakpárkányon vagy a polcon.

Rabul ejtő képek a falra

Egy kép többet mond ezer szónál – ebből kifolyólag is érdemes faliképekkel díszítenie a falakat. Nem számít, hogy elegáns, színes vagy grafikus – a faliképek nagyszerű hangulatot teremtenek! A motívumot, a méretet és az anyagot teljes mértékben Ön határozza meg – attól függően, hogy mi illik a stílusához. A kép a megfelelő keret kiválasztásával különösen egyedi darab lesz. A nagyméretű fotótapéták, például egy tájkép vagy egy kőhatású dekorelem egyedivé varázsolják a teret. Szintén nagyszerű: faltetoválások – például a kedvenc idézetével vagy egy természeti motívummal, például virágokkal, pillangókkal vagy madarakkal. Tipp: helyezze a faliképeit reflektorfénybe egy lámpa segítségével!

Meleg fényben: dekor lámpák bentre és kintre egyaránt

Megfelelő megvilágítással igazán otthonos lesz a hangulat. Erre különösen alkalmasak a dekor lámpák, amelyek nem csak meleg fényükkel világítják be otthonát, hanem jól is mutatnak. Függetlenül attól, hogy a letisztult dizájnokat részesíti előnyben vagy inkább a feltűnő darabokat szereti: ügyeljen arra, hogy hőálló anyagot válasszon, például fémet vagy üveget. Az olcsó műanyag a túl forró lámpafényben könnyen megolvadhat. Ha ezt eleve ki akarja zárni, akkor a LED lámpa a legjobb választás. Ezek mellett az alacsony energiafogyasztás, az alacsony hőtermelés és a hosszú élettartam szól. A kertjét vagy a teraszát is kültéri dekor lámpákkal hangulatos fénybe boríthatja.

Virágok – több, mint dekoráció

A virágok nemcsak díszítőelemként szolgálnak, hanem egy csodálatos módjául szolgálnak az érzelmek kifejezésére. Annak érdekében, hogy valóban kifejezhesse érzelmeit, a Tchibonál vázák és cserepek széles választékát találja. A virágok színétől, a csokor méretétől vagy a növény típusától függően különösen jól mutat az átlátszó vagy színes üveg vagy egy égetett agyagcserép. Tipp: igazítsa a virág szárát a váza alakjához, hogy a csokor ne essen szét vagy ne legyen túl tömött. A magas padlóvázák igazán figyelemreméltóak, amelyek még virág nélkül is jól – igazi műalkotásként mutatnak.

Garantáltan magas minőség – a Tchibo TCM minőség-tanúsítványa

Mint minden termékünknél, a dekor kiegészítőink esetében is biztosítjuk az állandó kiváló minőséget. Ezt a TCM („Tchibo Certified Merchandise”) minőség-tanúsítvány garantálja. Ahhoz, hogy Ön mindig elégedett legyen, szigorú követelményeket szabunk a beszállítóink kiválasztására és a teljes gyártási folyamatra vonatkozóan. Csak kiváló minőségű anyagokat használunk, és így biztosítjuk afelől, hogy a kedvenc terméke ne csak a funkcionalitás és a dizájn szempontból legyen meggyőző, hanem hosszú élettartammal is bírjon.