Kávé előfizetés

Válassza ki az előfizetést most és spóroljon akár 10%-ot* minden egyes kávéküldeményen!

Az előfizetés előnyei az Ön számára:

tag_percentages
Akár 10%-kal *olcsóbb
free_shipping
Ingyenes szállítás
preferred_delivery_date
Szabadon megválasztható szállítási időközök
delivery_date
Bármikor testre szabható
  1. A 30 darabos, 96 darabos és 120 darabos kiszerelés esetén a normál árhoz képest. A 80 darabos kiszerelés esetében 70+10 ajánlattal összevonható a kedvezmény. Az ingyenes kapszulás kávéfőzőt tartalmazó előfizetés esetében a kedvezmény nem vonatkozik a kávékapszulákra, és legalább 6 kávészállítást szükséges megrendelni.

GY.I.K

Hogyan működik a kávé előfizetéses rendelés? arrow_down
A kávé előfizetés csak online köthető meg. A beállítás során kiválaszthatja kedvenc kávéfajtáit, valamint az előfizetéstől függően a kávéfőzőt is, és meghatározhatja a kívánt kávémennyiséget, a szállítási időközt stb. Kész! A kívánt kávét ezután rendszeresen otthonába szállítjuk.
Milyen kávéfőzőket kombinálhatok a kávé előfizetéssel? arrow_down
A kávé előfizetés megkötésekor többféle kapszulás kávéfőző és kapszulás kávé közül választhat.
Milyen gyakran szállítják a kávét? arrow_down
A kiszállítás gyakoriságát egyénileg állíthatja be. Attól függően, hogy mennyi kávét iszik hetente, választhat a kéthetenként és a háromhavonta történő szállítási időközök között (2 hetente, 3 hetente, 4 hetente, 5 hetente, 6 hetente, 7 hetente, 8 hetente, 12 hetente).
Tartozik-e minimális rendelési érték a kávé előfizetéshez? arrow_down
Kávé előfizetés esetén a minimális rendelési érték szállításonként 15 000 Ft, a kiszállítás pedig díjtalan. A kávémennyiségek és a szállítási időközök kényelmesen online beállíthatók és módosíthatók.
Kávé előfizetés esetén a kiszállítás díjtalan? arrow_down
Igen, a kávé előfizetés keretében történő kiszállítások ingyenesek. A minimális rendelési érték szállításonként 15 000 Ft.