Segítség & Információ

Tchibo ajándékkártya

Egyszerűen PDF-ként megrendelhető és ajándékozható

A Tchibo ajándékkártya PDF-ként Spontán egyéniségek számára: Az ajándékkártyája pár percen belül megérkezik e-mail címére, majd kényelmesen kinyomtatható PDF-ként. Kérjük, vegye figyelembe, hogy előre utalás vagy Paypal-lal történő fizetés esetén a kiszállítás hosszabb időt vehet igénybe.

Válasszon mintát

Összeg

Üzenete megjelenik a PDF-ajándékkártyán (max. 250 karakter)

Minta-előnézet

Amennyiben már egy e-mail vagy PDF formátumú ajándékkártya található a kosarában, úgy azt ez az ajándékkártya felül fogja írni. Ha ehelyett még egy ajándékkártyát szeretne rendelni, akkor kérjük, először is menjen a kasszához és fejezze be az első kártya megrendelését.
Az ajándékkártyáért nem kell szállítási költséget fizetnie.

Ajándékkártya-csomagolás

Szeretne még díszcsomagolást is ajándékkártyájához? Itt letöltheti. Csak nyomtassa ki az összeállítási útmutatót, vágja ki és ragassza össze.

Ajándékboríték

Most letöltöm

Ajándékdoboz

Most letöltöm

FAQ

Általános információk

Mi az az ajándékkártya?

Az ajándékkártya egy előre kifizetett értékkártya, és mint olyan, az ajándékutalványhoz hasonlít. Az ajándékkártya feljogosítja mindenkori tulajdonosát, hogy a kártyán jóváírt összeg erejéig vásároljon a Tchibo-nál.

Átruházható

Az ajándékkártyák átruházhatók és nem személyre szabhatók. Ezért az ajándékkártyát ajándékként is átadhatja barátainak és családjának.

Érvényességi idő

Az ajándékkártya a feltöltéstől számított 36 hónapig érvényes.

Nem cserélhető

Az ajándékkártyák a törvényes visszavonási időszak lejárta után nem cserélhetők és nem válthatók készpénzre.

Elvesztés esetén nem jár visszatérítés

A Tchibo ajándékkártyák készpénzként kezelendők. A Tchibo a kártya elvesztéséért vagy a megsérüléséért nem vállal felelősséget. Elveszett vagy hozzájárulása nélkül beváltott kártyáját nem tudjuk visszaadni vagy pótolni.

Újra feltölthető

Az üzletben vásárolt fizikai Tchibo ajándékkártyák az érvényességi időn belül többször és újra feltölthetők. A feltöltés bármelyik üzletben elvégezhető. Az érvényességi idő minden feltöltéssel ennek megfelelően meghosszabbodik.

Ajándékkártya vásárlása

Vásárlás

Ajándékkártyákat bármelyik Tchibo üzletünkben vagy online a tchibo.hu oldalon vásárolhat. Az ajándékutalvány automatikusan feltöltésre kerül, és az átvételt követően azonnal beváltható. Digitális ajándékkártyákat vásárolhat online, üzletünkben pedig csekk-kártya formátumú fizikai ajándékkártyák között válogathat.

Összegek

Online XX különböző összeg közül választhat 3.000 Ft és 20.000 Ft között.

Hűségpontok

Ajándékkártya vásárlásakor a kártya összértékének megfelelő mennyiségű hűségpontot írunk jóvá. A hűségpontok azonban nem válthatók be ajándékkártyák vásárlására.

Fizetés és kézhezvétel

A Tchibo üzletben vásárolt ajándékkártyát egyszerűen az üzlet pénztáránál fizetheti ki. Online rendelés esetén fizethet bankkártyával, Paypal-lal, számlával, beszedési megbízással vagy előreutalással. Miután az összeg beérkezett, az ajándékkártyát 45 percen belül elküldjük a megadott e-mail címre.

Maximális rendelési mennyiség

Felhívjuk figyelmét, hogy online rendelésenként csak egy ajándékkártyát vásárolhat. Ha már van ajándékkártya a kosárban, azt felülírja az új ajándékkártya.

Szállítási költség

Ajándékkártya vásárlásakor Önt nem terheli szállítási költség.

Ajándékkártya beváltása

Részleges beváltás

Az ajándékkártyát részlegesen is beválthatja. A fennmaradó összeg az ajándékkártyán marad és egy későbbi időpontban beváltható. A fennmaradó összeget nem áll módunkban kifizetni. Üzleteinkben az ajándékkártya teljes értékéig tetszőleges összeget választhat a beváltáshoz. A tchibo.hu oldalon online csak az ajándékkártya teljes összege váltható be vásárlásonként. Fennmaradó összeg csak akkor marad vissza, ha az ajándékkártya értéke meghaladja az áru értékét.

Visszaküldés

Ha olyan megrendelést küld vissza, amelyet részben vagy egészben ajándékkártyával fizetett ki, a fennmaradó összeget közvetlenül az ügyfélszámlájára írjuk jóvá. Így a jóváírást a következő rendelésénél használhatja fel. Még ha vendégként is rendelt tőlünk, akkor is megkapja a jóváírást az újonnan létrehozott ügyfélszámlájára. A fennmaradó jóváírás ezért nem kerül kifizetésre vagy átutalásra új ajándékkártyára.
  1. A mező kitöltése szükséges