Fiú és lányka gyerek alsónemű

A gyerek alsónemű mindenekelőtt legyen jó méretben és kényelmesen illeszkedjen, hogy ne zavarja a hancúrozást és a játékot. A modern minták, mint a csillagnyomatok vagy a népszerű rajzfilmfigurák is gondoskodnak arról, hogy szórakoztató legyen a viseletük. Ha pedig kint hidegebbre fordul az idő, akkor a thermo alsónemű a megfelelő választás. Fedezze fel most gyerek alsóneműinket és a megfelelő, nagy biopamut tartalommal rendelkező trikóból és klasszikus alsókból, boxerekből vagy francia fazonú alsókból álló fehérnemű szettjeinket!

Vásároljon gyerek alsóneműt online: ezek a modellek kaphatók

A lányka alsók kétféle változatban kaphatók: a klasszikus fazon, illetve a szélesebb oldalrésszel rendelkező, melynél a lábkivágás egyenes vonalú. A fiúknál a klasszikus, a boxer vagy a hosszú szárú boxer a menő. Hagyja, hogy gyermeke döntse el, milyen szabást szeret a legjobban! Az alsókhoz hozzáillő fiú vagy lányka trikót is rendelhet. Hogy semmi ne szorítson, a gyerek alsónemű esetében ajánlott egy nagyrészt pamutból és egy kis elasztánból álló anyagkeveréket választani.
A kicsik is szeretnék jól érezni magukat az alsóneműkben.

Thermo-alsónemű gyerekeknek

Síelés, téli túra vagy egyszerűen csak hancúrozás a hóban: a gyerekek hideg időben is szívesen játszanak kint a szabadban. Ahhoz, hogy jó melegen legyenek öltözve, elengedhetetlen a hosszú alsónadrág. Ezek többek között polárral vannak bélelve, általában kicsit magasabb a derekuk, így az érzékenyebb vesetájékot is megfelelően védik. A thermo-alsóneműkhöz illő kellemesen puha gyerek télikabátokat talál a Tchibo-nál a hűvösebb évszakban történő következő kiránduláshoz.
Jó melegen tart télen: gyerek thermo-alsónemű.

Funkcionális alsónemű igazi kis sportembereknek

A kis sportrajongók örülnek az olyan alsóneműnek, ami pontosan megfelel igényeiknek. Hiszen, ha a sporttevékenység kezd izzasztóvá válni, a funkcionális alsónemű gondoskodik a nedvesség gyors elszállításáról, hogy a bőr kellemesen száraz maradjon. A sportalsók általában lapos varrásokkal készülnek, így például futás közben nincs kellemetlen dörzsölés az érzékeny gyerekbőrön. Funkcionális alsónemű kapható thermo-kivitelben is.

Fedezze fel a megfelelő alsóneműt babáknak

A babák számára készült alsónemű – praktikus okokból – többnyire egyetlen ruhadarabból áll: a body-ból. A Tchibo rövid ujjú és szárú, valamint hosszú ujjú modelleket is kínál. Nemcsak kifogástalan kivitelezésük lényeges, de a megfelelő záródás is, ami lehetővé teszi a body gyors és egyszerű kezelését pelenkázáskor. Természetesen a Tchibo ezekhez a ruhadarabokhoz is tanúsítással rendelkező biopamutot használ.

Gyerek alsóneműk a Tchibo-nál: garanciánk

A gyerek alsónemű vásárlása a Tchibo-nál gyerekjáték! Nálunk különböző modelleket, mintákat és szabásokat talál, melyek pont az Ön gyermekének valók. A rendkívül kényelmes viseletről a kiváló minőségű anyagok gondoskodnak. Továbbá egyre több ruhadarab készül károsanyagmentes biopamutból, vagy része JÓT TETTÉL projektünknek. De TCM logónk – ami a „Tchibo Certified Merchandise” rövidítése – is a bőrbarát, minőségi, innovatív termékeket jelöli.
A babaalsóneműnek mászás közben mindig jól kell illeszkednie.