Fiú és lányka gyerek alsónemű

A gyerek alsónemű mindenekelőtt legyen jó méretben és kényelmesen illeszkedjen, hogy ne zavarja a hancúrozást és a játékot. A modern minták, mint a csillagnyomatok vagy a népszerű rajzfilmfigurák is gondoskodnak arról, hogy szórakoztató legyen a viseletük. Ha pedig kint hidegebbre fordul az idő, akkor a thermo alsónemű a megfelelő választás. Fedezze fel most gyerek alsóneműinket és a megfelelő, nagy biopamut tartalommal rendelkező trikóból és klasszikus alsókból, boxerekből vagy francia fazonú alsókból álló fehérnemű szettjeinket!
-21 %
3 kislány magas derekú alsó szettben, szivecskés
3 795Ft
2 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-13 %
3 kisfiú boxeralsó, szörnyecskés
3 795Ft
3 295Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
3 kisfiú boxeralsó szettben, csíkos, színes
5 495Ft
 
Elérhető:
 
-14 %
3 kislány magas derekú alsó szettben, színes
4 995Ft
4 295Ft
 
Elérhető:
 
7 kislány alsó, kék/zöld/rózsaszín
8 995Ft
 
Elérhető:
 
3 kisgyerek trikó, méhecskés/pöttyös
7 495Ft
 
Elérhető:
 
7 kislány magasderekú alsó, kék/zöld/rózsaszín
8 995Ft
 
Elérhető:
 
-20 %
2 kislány magasderekú alsó, virágos
4 995Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
3 kisgyerek trikó, csíkos/sötétkék/zöld
7 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
2 kisgyerek trikó, állatos, zöld/fehér
5 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
7 lány magas derekú alsó szettben, lovas, fehér/sötétkék
9 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
7 kisfiú boxeralsó, kék/zöld/nararancs
10 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
2 kislány trikó, virágos, lila/fehér
5 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható

Vásároljon gyerek alsóneműt online! Ezek a modellek kaphatók

A lányka alsók kétféle változatban kaphatók: a klasszikus fazon, illetve a szélesebb oldalrésszel rendelkező, melynél a lábkivágás egyenes vonalú. A fiúknál a klasszikus, a boxer vagy a hosszú szárú boxer a menő. Hagyja, hogy gyermeke döntse el, milyen szabást szeret a legjobban! Az alsókhoz hozzáillő fiú vagy lányka trikót is rendelhet. Hogy semmi ne szorítson, a gyerek alsónemű esetében ajánlott egy nagyrészt pamutból és egy kis elasztánból álló anyagkeveréket választani.
A kicsik is szeretnék jól érezni magukat az alsóneműkben.

Thermo-alsónemű gyerekeknek

Síelés, téli túra vagy egyszerűen csak hancúrozás a hóban: a gyerekek hideg időben is szívesen játszanak kint, a szabadban. Ahhoz, hogy jó melegen legyenek öltözve, elengedhetetlen a hosszú alsónadrág. Ezek többek között polárral vannak bélelve, általában kicsit magasabb a derekuk, így az érzékenyebb vesetájékot is megfelelően védik. A thermo-alsóneműkhöz illő kellemesen puha gyerek télikabátokat talál a Tchibo-nál a hűvösebb évszakban történő következő kiránduláshoz.
Jó melegen tart télen: gyerek thermo-alsónemű.

Funkcionális alsónemű igazi kis sportembereknek

A kis sportrajongók örülnek az olyan alsóneműnek, ami pontosan megfelel igényeiknek. Hiszen, ha a sporttevékenység kezd izzasztóvá válni, a funkcionális alsónemű gondoskodik a nedvesség gyors elszállításáról, hogy a bőr kellemesen száraz maradjon. A sportalsók általában lapos varrásokkal készülnek, így például futás közben nincs kellemetlen dörzsölés az érzékeny gyerekbőrön. Funkcionális alsónemű kapható thermo-kivitelben is.

Fedezze fel a megfelelő alsóneműt babáknak!

A babák számára készült alsónemű – praktikus okokból – többnyire egyetlen ruhadarabból áll: a body-ból. A Tchibo rövid ujjú és szárú, valamint hosszú ujjú modelleket is kínál. Nemcsak kifogástalan kivitelezésük lényeges, de a megfelelő záródás is, ami lehetővé teszi a body gyors és egyszerű kezelését pelenkázáskor. Természetesen a Tchibo ezekhez a ruhadarabokhoz is tanúsítással rendelkező biopamutot használ.

Gyerek alsóneműk a Tchibo-nál: garanciánk

A gyerek alsónemű vásárlása a Tchibo-nál gyerekjáték! Nálunk különböző modelleket, mintákat és szabásokat talál, melyek pont az Ön gyermekének valók. A rendkívül kényelmes viseletről a kiváló minőségű anyagok gondoskodnak. Továbbá egyre több ruhadarab készül károsanyagmentes biopamutból, vagy része JÓT TETTÉL projektünknek. De TCM logónk – ami a „Tchibo Certified Merchandise” rövidítése – is a bőrbarát, minőségi, innovatív termékeket jelöli.
A babaalsóneműnek mászás közben mindig jól kell illeszkednie.