Schließen
Alsóneműk

Gyerekalsóneműk fiúknak és lányoknak

A gyerekalsóneműnek első sorban megfelelő méretűnek és kényelmesnek kell lennie, hogy hancúrozás és játék közben ne zavarjon. Az öltözködés pedig csupa öröm, ha olyan modern minták díszítik, mint a csillagos nyomat vagy a kedvenc rajzfilmhősök. Ha pedig kint hidegebbre fordul az idő, akkor lép színre a thermo-alsónemű. Fedezze fel most gyermekalsóneűinket, valamint trikóból és alsóból vagy boxerből álló alsónemű szettjeinket, melyek nagyrészt biopamutból készülnek!

Vásároljon gyerekalsóneműt online: ezek a modellek kaphatók

A lányka alsók kétféle változatban kaphatók: a klasszikus fazon, illetve a szélesebb oldalrésszel rendelkező, melynél a lábkivágás egyenes vonalú. A fiúknál a klasszikus, a boxer vagy a hosszú szárú boxer a menő. Hagyja, hogy gyermeke döntse el, milyen szabást szeret a legjobban! Az alsókhoz hozzáillő fiú vagy lányka trikót is rendelhet. Hogy semmi ne szorítson, a gyerekalsónemű esetében ajánlott egy nagyrészt pamutból és egy kis elasztánból álló anyagkeveréket választani.

Thermo-alsónemű gyerekeknek

Síelés, téli túra vagy egyszerűen csak hancúrozás a hóban: a gyerekek hideg időben is szívesen játszanak kint a szabadban. Ahhoz, hogy jó melegen legyenek öltözve, elengedhetetlen a hosszú alsónadrág. Ezek többek között polárral vannak bélelve, általában kicsit magasabb a derekuk, így az érzékenyebb vesetájékot is megfelelően védik. A thermo-alsóneműhöz illő darabok

Funkcionális alsónemű igazi kis sportembereknek

A kis sportrajongók örülnek az olyan alsóneműnek, ami pontosan megfelel igényeiknek. Hiszen, ha a sporttevékenység kezd izzasztóvá válni, a funkcionális alsónemű gondoskodik a nedvesség gyors elszállításáról, hogy a bőr kellemesen száraz maradjon. A sportalsók általában lapos varrásokkal készülnek, így például futás közben nincs kellemetlen dörzsölés az érzékeny gyerekbőrön. Funkcionális alsónemű kapható thermo-kivitelben is.

Fedezze fel a megfelelő alsóneműt babáknak

A babák számára készült alsónemű – praktikus okokból – többnyire egyetlen ruhadarabból áll: a body-ból. A Tchibo rövid ujjú és szárú, valamint hosszú ujjú modelleket is kínál. Nemcsak kifogástalan kivitelezésük lényeges, de a megfelelő záródás is, ami lehetővé teszi a body gyors és egyszerű kezelését pelenkázáskor. Természetesen a Tchibo ezekhez a ruhadarabokhoz is tanúsítással rendelkező biopamutot használ.

Gyerekalsóneműk a Tchibo-nál: garanciánk

A gyerekalsónemű vásárlása a Tchibo-nál gyerekjáték! Nálunk különböző modelleket, mintákat és szabásokat talál, melyek pont az Ön gyermekének valók. A rendkívül kényelmes viseletről a kiváló minőségű anyagok gondoskodnak. Továbbá egyre több ruhadarab készül károsanyagmentes biopamutból, vagy része JÓT TETTÉL projektünknek. De TCM logónk – ami a "Tchibo Certified Merchandise" rövidítése – is a bőrbarát, minőségi, innovatív termékeket jelöli.