Baba- és gyerekszobák berendezése – így találja meg a bútorokat, a dekorációkat és a többit

Hogy az új családtag rögtön jól érezze magát, és Ön teljes mértékben az újonnan érkezőre koncentrálhasson, a babaszobát legkésőbb a szülésig teljesen be kell rendezni. Ez azonban némi kihívást jelent, különösen a fiatal szülők számára: mire van szükség a baba első szobájába? Mire van szükség az első gyerekszobába? És hogyan kell berendezni? Fedezze fel a babaszoba alapdarabjait bevált TCM minőségben a Tchibo-nál – a képektől a pelenkázókig.

Baba- és gyerekszoba

Mi mindenre van szükség a babaszobában?

Az alapberendezéshez a babaágy, a pelenkázó és egy babaruhákhoz való ruhásszekrény tartozik. Egy pihenőszékben gyengéden álomba ringathatja gyermekét. A babaszoba szőnyege nemcsak a lépései zaját tompítja, de otthonos hangulatot is kölcsönöz a szobának. Egy megfelelő lámpa sem hiányozhat a babaszobából, hogy az éjszakai látogatások során ne kelljen a sötétben tapogatózni. Az ezt kiegészítő, kisebb asztali lámpák vagy fényfüzérek még kellemessé teszik a babaszobában eltöltött közös órákat.

Gyerekszoba Tchibo-minőségben

Akár lány, akár fiúszobát vagy babaszobát szeretne berendezni, szívesen segítünk Önnek kiváló minőségű, masszív bútorainkkal és lakberendezési kiegészítőinkkel. A gyártás során ügyelünk a legjobb anyagok felhasználására és a kifogástalan kivitelezésre. Ezt könnyen felismerheti a TCM („Tchibo Certified Merchandise“) logóról. Keresse a „JÓT TETTÉL” logóval ellátott termékeket is! Ez olyan kezdeményezés, melynek során a fenntartható erdőgazdálkodás mellett állunk ki.