Baba- és gyerekszobák berendezése – így találja meg a bútorokat, a dekorációkat és a többit

Hogy az új családtag rögtön jól érezze magát, és Ön teljes mértékben az újonnan érkezőre koncentrálhasson, a babaszobát legkésőbb a szülésig teljesen be kell rendezni. Ez azonban némi kihívást jelent, különösen a fiatal szülők számára: mire van szükség a baba első szobájába? Mire van szükség az első gyerekszobába? És hogyan kell berendezni? Fedezze fel a babaszoba alapdarabjait bevált TCM minőségben a Tchibo-nál – a képektől a pelenkázókig.

Baba- és gyerekszoba

Akciós ár 3 995 Ft 2 995 Ft Quickshop
Nordic gyerekszoba bútorcsaládunk tagja
Akciós ár 249 995 Ft Quickshop
Nordic gyerekszoba bútorcsaládunk tagja
Akciós ár 159 995 Ft Quickshop
Akciós ár 219 995 Ft 169 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 795 Ft Quickshop

Mi mindenre van szükség a babaszobában?

Az alapberendezéshez a babaágy, a pelenkázó és egy babaruhákhoz való ruhásszekrény tartozik. Egy pihenőszékben gyengéden álomba ringathatja gyermekét. A babaszoba szőnyege nemcsak a lépései zaját tompítja, de otthonos hangulatot is kölcsönöz a szobának. Egy megfelelő lámpa sem hiányozhat a babaszobából, hogy az éjszakai látogatások során ne kelljen a sötétben tapogatózni. Az ezt kiegészítő, kisebb asztali lámpák vagy fényfüzérek még kellemessé teszik a babaszobában eltöltött közös órákat.

Gyerekszoba Tchibo-minőségben

Akár lány, akár fiúszobát vagy babaszobát szeretne berendezni, szívesen segítünk Önnek kiváló minőségű, masszív bútorainkkal és lakberendezési kiegészítőinkkel. A gyártás során ügyelünk a legjobb anyagok felhasználására és a kifogástalan kivitelezésre. Ezt könnyen felismerheti a TCM („Tchibo Certified Merchandise“) logóról. Keresse a „JÓT TETTÉL” logóval ellátott termékeket is! Ez olyan kezdeményezés, melynek során a fenntartható erdőgazdálkodás mellett állunk ki.