Schließen
Baba- és gyerekszoba

A baba- és gyerekszoba berendezése – így találhatja meg a megfelelő bútorokat, dekorációkat és hasonlókat

Ahhoz, hogy az új családtag azonnal jól érezze magát, Ön pedig teljes mértékben a kis jövevényre koncentrálhasson, legkésőbb a baba születésének időpontjáig teljesen el kell készülnie a babaszobának. Ez azonban, különösen az újdonsült szülők számára, jó néhány kihívást tartogat: Mire van szükség a baba első szobájában? Mire van szükség az első gyerekszobában? Hogyan ajánlott berendezni? Fedezze fel a babaszoba valamennyi alapvető berendezési tárgyát a Tchibo megszokott TCM-minőségében – a képektől a pelenkázóig.
  • Polcos komód, 2 ajtóval, fehér
Nordic gyerekszoba bútorcsaládunk tagja
69 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Cipőfűző
1 995Ft
1 495Ft
Gyorsnézet
  • LED-es éjszakai lámpa, oroszlán
Nyomógombbal - könnyen be- és kikapcsolható
10 995Ft
5 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

Mi mindenre van szükség a babaszobában?

Az alapberendezéshez a babaágy, a pelenkázó és egy ruhásszekrény tartozik. Egy pihenőszékben gyengéden álomba ringathatja gyermekét. A babaszoba szőnyege nemcsak a lépések zaját tompítja, de otthonos hangulatot is kölcsönöz a szobának. Egy megfelelő lámpa sem hiányozhat a babaszobából, hogy az éjszakai látogatások során ne kelljen a sötétben tapogatózni. Az ezt kiegészítő, kisebb asztali lámpák vagy fényfüzérek még kellemessé teszik a babaszobában eltöltött közös órákat.

Gyerekszoba Tchibo-minőségben

Akár lány, akár fiúszobát vagy babaszobát szeretne berendezni, szívesen segítünk Önnek kiváló minőségű, masszív bútorainkkal és lakberendezési kiegészítőinkkel. A gyártás során ügyelünk a legjobb anyagok felhasználására és a kifogástalan kivitelezésre. Ezt könnyen felismerheti a TCM („Tchibo Certified Merchandise“) logóról. Keresse a „JÓT TETTÉL” logóval ellátott termékeket is! Ez egy olyan kezdeményezés, melynek során a fenntartható erdőgazdálkodás mellett állunk ki.