Zwei Kaffeetassen stoßen an, was auf den Tag des Kaffees verweist.

Tchibo Barista

Prémium minőségű kávé és kávéházi élmény otthonában.
Ismerje meg a Tchibo Barista kávék aromájának titkát és találja meg az Önhöz illő terméket!

Milyen kávét fogyaszt?

Szemes kávé -
automata kávégép
 
  • Tchibo Barista Caffé Crema 3 x 1kg
BARISTA
Elegáns, harmonikus karakter
3 x 1 kg szemes kávé
29 985Ft
26 385Ft
Ft/kg 8 795
Schnellansicht
 
BARISTA
Elegáns, harmonikus karakter
Intenzitás:36 Pörkölés:46
1 kg szemes kávé
9 995Ft
Ft/kg 9 995
Schnellansicht
 
BARISTA
Elegáns, harmonikus karakter
Intenzitás:36 Pörkölés:46
500 g szemes kávé
5 595Ft
Ft/kg 11 190
Schnellansicht
 
  • Tchibo Barista Espresso 3 x 1kg
BARISTA
Erős, kiegyensúlyozott karakter
Intenzitás:66 Pörkölés:66
3 x 1 kg szemes kávé
29 985Ft
26 385Ft
Ft/kg 8 795
Schnellansicht
 
BARISTA
Erős, kiegyensúlyozott karakter
Intenzitás:66 Pörkölés:66
1 kg szemes kávé
9 995Ft
Ft/kg 9 995
Schnellansicht
 
BARISTA
Erős, kiegyensúlyozott karakter
Intenzitás:56 Pörkölés:66
500 g szemes kávé
5 595Ft
Ft/kg 11 190
Schnellansicht
 
  • Tchibo automata kávéfőző »Esperto Caffè«, fekete
  • Tchibo automata kávéfőző »Esperto Caffè«, ezüst
Tchibo automata kávéfőző
+ Ajándék 1 kg Barista Caffé Crema
134 995Ft
Schnellansicht
 
  • Tchibo automata kávéfőző »Esperto Latte«
Tchibo automata kávéfőző
+ Ajándék 1 kg Barista Caffé Crema
149 995Ft
Schnellansicht
Őrölt kávé - kotyogós, karos
& french press kávéfőző
 
Lágy, harmonikus íz
Intenzitás:36 Pörkölés:36
250g őrölt, pörkölt kávé
2 345Ft
Ft/kg 9 380
Schnellansicht
 
Intenzív, aromákban gazdag íz
Intenzitás:46 Pörkölés:46
250g őrölt, pörkölt kávé
2 345Ft
Ft/kg 9 380
Schnellansicht
Kapszulás kávé -
Cafissimo kávéfőző
 
Cafissimo
Bogyós gyümölcsös jegyek
Intenzitás:36 Pörkölés:46
80 kapszula
11 165Ft
Ft/100g 1 744,53
Schnellansicht
 
Cafissimo
Enyhe diós ízjegyek
Intenzitás:66 Pörkölés:66
80 kapszula
11 165Ft
Ft/100g 1 744,53
Schnellansicht
 
Cafissimo
Bogyós gyümölcsös jegyek
Intenzitás:36 Pörkölés:46
10 kapszula
1 595Ft
Ft/100g 1 993,75
Schnellansicht
 
 
 
 
 

Barista kávé titka

Gazdag aroma

Tchibo Barista prémium kávéinkhoz a Latin-Amerikából származó 100% Arabica kávégyümölcsöt gondosan szüreteljük és válogatjuk. A kávébabokat fajtánként külön-külön pörköljük, hogy az összes szem a lehető legjobb ízprofilt kapja. Pörkölőmestereink hagyományos, dobpörköléses technológiát használnak. A szokásosnál hosszabb ideig tartó, lassabb, alacsonyabb hőmérsékleten több aroma marad a pörkölt kávészemekben, így Ön különlegesen gazdag, egyedi ízélményben részesül.

Felelősen egymásért

Tchibo Barista szemes és kapszulás kávéink Fairtrade tanúsítvánnyal rendelkeznek. A Faitrade a méltányos kereskedelemből származó termékeket minősítő védjegy. Lényege, hogy az általános világpiaci áraktól függetlenül olyan árban állapodnak meg a részvevők, amely valóban kifejezi az előállítók anyagi és munkaerőráfordításait, így hozzájárulván a jobb munka- és életkörülményekhez.

Minden csésze szemes és kapszulás Barista kávéban benne van azon farmerek tapasztalata és kávé iránti szeretete, akik az adott kávét termesztették, szüretelték és feldolgozták. A Tchibo ezért a Fairtrade-del karöltve olyan projektekben támogatja a kávétermesztőket, amikkel ők hatékonyabban dolgozhatnak a földeken és a kereskedelemben, ez pedig jótékony hatással van a farmerre, munkásaira és a környezetre is.

Tchibo Barista
Caffé Crema szemes kávé

A Tchibo Barista Caffé Crema lágy, gyümölcsös jellegű, elegáns aromájú, kissé bogyós gyümölcsökre emlékeztető ízjegyekkel rendelkezik. Hagyományos dobpörköléssel pörkölt prémium kávé, a hagyományos eszpresszó pörköléshez képest kétszer hosszabban, de kíméletesen pörkölve, így az ízek és aromák maximálisan ki tudnak teljesedni. Az így nyert aromát és ízeket egyedi visszazárható aromavédő zárral láttuk el, hogy otthonában minél hosszabban élvezhesse frissességét.

Professzionális minőség
100% Tchibo Arabica, fenntartható gazdálkodásból

Kóstolja meg most

Tchibo Barista
Espresso szemes kávé

A Tchibo Barista Espresso erős, kiegyensúlyozott, kissé kesernyés jellegű, enyhén dióra emlékeztető, lágy ízű kávé. Hagyományos dobpörkölésű prémium kávé, a hagyományos eszpresszó pörköléshez képest kétszer hosszabban, de kíméletesen pörkölve - így az ízek és aromák maximálisan ki tudnak teljesedni. Az így nyert aromát és ízeket egyedi visszazárható aromavédő zárral láttuk el, hogy otthonában minél hosszabban élvezhesse frissességét.

Professzionális minőség
100% Tchibo Arabica, fenntartható gazdálkodásból

Kóstolja meg most

Tchibo Esperto automata kávégépek

Tökéletes választás a Tchibo Barista szemes kávék mellé a Tchibo Esperto automata kávégép! Kifejezetten a Tchibo kávékhoz lett kifejlesztve, hogy Önnek otthonában is tökéletes kávéélményt biztosíthassunk! Varázsolja otthonába a frissen őrölt kávé csábító illatát, és fogyassza kedvenc kávéját úgy, mintha egy barista készítette volna: a Tchibo Esperto automata kávéfőzőkkel egyetlen gombnyomással készítheti el a kívánt erősségben kávéját anélkül, hogy filterrel vagy őrölt kávéval kellene időt töltenie. A Tchibo Esperto kávéfőző egy csészényi adagokat is elkészít, könnyen kezelhető, egyszerűen tisztítható, és ráadásul még mutatós is.

Tovább az automata kávéfőzőkhöz

Tchibo Barista őrölt, pörkölt kávé

A Tchibo Barista Intense egy intenzív, aromákban gazdag karakterű kávé. Hagyományos dobpörköléssel pörkölve, melynek során a kávészemeket lassabban és alacsonyabb hőmérsékleten pörköljük, így jobban megőrzik az aromákat.
Receptúra:
Főleg Dél-Amerikából származó 100% Arabica kávé Rainforest Alliance tanúsítvánnyal.
Pörkölési eljárás:
Lassú dobpörkölés, sötét pörkölési szín, fajtánkénti külön pörkölés.

A Tchibo Barista Classic egy lágy, harmonikus karakterű kávé. Hagyományos dobpörköléssel pörkölve, melynek során a kávészemeket lassabban és alacsonyabb hőmérsékleten pörköljük, így jobban megőrzik az aromákat.
Receptúra:
Főleg Dél-Amerikából származó 100% Arabica kávé Rainforest Alliance tanúsítvánnyal.
Pörkölési eljárás:
Lassú dobpörkölés, közepes pörkölési szín, fajtánkénti külön pörkölés.

Kóstolja meg most

Tchibo Cafissimo Barista kapszula

A Tchibo Cafissimo kapszulás kávéfőzőkkel kompatibilis kávékapszuláinkban 100% őrölt, pörkölt kávé található. 100%-ban fenntartható gazdálkodásokból származó kávé található minden egyes kapszulában. Minden Tchibo Cafissimo kapszula aromazárt, ennek köszönhetően minden egyes csésze kiváló minőségű kávét garantál fogyasztójának.

A Tchibo Cafissimo Barista Caffè Crema kávét gyümölcsös és elegáns aroma jellemzi. A hagyományos pörkölésnek köszönhetően, a gondosan válogatott kávészemeknek több időt adunk, hogy felvegyék egyedi igazi karakterüket a dobüstben. Kiválóan alkalmas tejes kávékülönlegességek készítésére is.

A Tchibo Cafissimo Barista Espresso egy intenzív aromájú kávé, amelyet diós ízjegyek jellemeznek. A hagyományos pörkölésnek köszönhetően, a gondosan válogatott kávészemeknek több időt adunk, hogy felvegyék egyedi karakterüket a dobüstben. Kiválóan alkalmas tejes kávékülönlegességek készítésére.

Kóstolja meg most

Tchibo Cafissimo kapszulás kávégépek

Ha a Tchibo Barista élményt kapszulás változatban szeretné élvezni, ajánljuk a Tchibo Cafissimo kapszulás kávéfőzőket! Tökéletes kávé otthon - ilyen egyszerűen! A Cafissimo kávéfőzők egységesítik magukban az egyszerű kezelhetőséget és a legmodernebb megjelenést a Tchibo minőségi kávéélményével. Mostantól csak egy gombnyomás, és máris élvezheti a tökéletes eszpresszót, caffè crema-t vagy filter kávét – kedve szerint. Helytakarékos, több színben elérhető, így bármely konyhának dísze lehet.

Tovább a kapszulás kávéfőzőkhöz

Tchibo Barista instant kávé

A Tchibo Barista Classic instant kávé egy igazi kávéspecialitás, amihez a legjobb Robusta kávészemeket válogatjuk ki és pörköljük meg. A dobpörkölés hagyományos módszere során a kávészemek megőrzik a bennük rejlő aromákat, így a Tchibo Barista Classic instant egy elegáns és harmonikus karakterű kávé, lágy crema-val.
Kiszerelés: 180g
Tartalma: 100% instant kávé

A Tchibo Barista Espresso Style instant kávé egy igazi kávéspecialitás. Az autentikus íz elérése érdekében a legjobb Arabica és Robusta kávészemeket válogatjuk és az Arabica szemeket hagyományos dobpörkölőben pörköljük, annak érdekében, hogy aromájuk és egyedi jellegük maximálisan ki tudjon bontakozni. A Tchibo Barista Espresso Style instant egy erős, ugyanakkor kiegyensúlyozott karakterű kávé, intenzív ízzel.
Kiszerelés: 200g
Tartalma: 97% instant kávé, 3% őrölt, pörkölt kávé

Tejhab-költemények gombnyomásra

Barista – kicsit másként

A legjobb receptötletek
Pillecukros latte
Pillecukros latte
Hozzávalók (1 adag):
  • 2 dl meleg tej
  • 1 adag eszpresszó Tchibo Barista Classic kávéból
  • A hóemberhez:
  • 3 db nagyméretű pillecukor
  • 4-5 szál ropi
  • Fekete dekor cukortoll vagy olvasztott csokoládé
  • Cukorszemek (dekorcukor)
  • Narancssárga cukorka vagy gumicukor
Elkészítés:
  1. Egy ropira felfűzzük a 3 db pillecukrot, majd dekoráljuk, és a kezeket és lábakat a ropit feldarabolva elkészítjük, és beleszúrjuk a pillecukorba.
  2. Készítünk egy adag eszpresszót.
  3. Tejhabosítóval 2 dl tejből tejhabot készítünk, a bögrébe öntjük.
  4. Lassan beleöntjük az elkészült eszpresszót.
  5. A tetejére elhelyezzük a pillecukor hóembert.
Mézeskalácsos latte
Mézeskalácsos latte
Hozzávalók:
  • 200 ml víz
  • 200 g cukor
  • 1 fahéj rúd
  • 15 g friss hámozott, felszeletelt gyömbér
  • 1 teáskanál szegfűbors
  • 1 kávéskanál szegfűszeg
Elkészítés:
  1. A vizet és a cukrot beleöntjük egy edénybe és közepes hőmérsékleten elkezdjük melegíteni.
  2. Amikor a cukor teljesen feloldódott hozzáadjuk a fűszereket és fedő alatt 15 perc alatt sziruppá forraljuk, időnként megkeverjük.
  3. A szirupot átszűrjük és felre rakjuk.
  4. Készítünk egy adag eszpresszót.
  5. A kávéhoz adunk ízlés szerint 1-2 teáskanál szirupot, és elkeverjük.
  6. Tejhabosítóban 1 dl tejből tejhabot készítünk, a kávéra öntjük.
  7. A tetejére fahéjat szórunk és mézeskalács figurával tálaljuk.

Hogyan készül?

Mogyoróvajas latte
Mogyoróvajas latte
Hozzávalók (1 adag):
  • 2 teáskanál mogyoróvaj
  • 2 dl meleg tej
  • 1 adag eszpresszó Tchibo Barista Classic kávéból
  • Tejszínhab ízlés szerint
  • Aprított földimogyoró
Elkészítés:
  1. Tchibo Barista Classic őrölt kávéból főzünk egy erős eszpresszót.
  2. Egy pohár aljára mogyoróvajat teszünk, meleg tejet öntünk rá, majd jöhet az eszpresszó. Lassan öntsük a kávét a pohárba, hogy a rétegek szépen elváljanak.
  3. A tetejére ízlés szerinti mennyiségben tejszínhabot nyomunk és pirított, aprított földimogyoróval díszítjük.
Sós-karamellás latte
Sós-karamellás latte
Hozzávalók: Sós-karamell szósz (8 adag)
  • 200 g barna cukor
  • 60 ml víz
  • 100 ml tejszín
  • 20 g vaj
  • 1 kávéskanál nagy szemű (maldon) só
Elkészítés:
  1. A cukrot és a vizet alacsony hőmérsékleten elkezdjük összemelegíteni, néhányszor óvatosan keverjük át.
  2. Amikor teljesen feloldódott a cukor (kb. 5 perc), kicsit emeljünk a hőmérsékleten, közepes hőfokon főzzük körülbelül 20 percig. Ekkor már ne keverjük meg!
  3. Amikor a cukros oldat intenzív borostyánszínű és láthatóan sűrű lesz, akkor vegyük le a főzőlapról, és folyamatos kevergetés mellett adjuk hozzá a tejszínt. Vigyázzunk, mert forró gőz csap fel, amikor beleöntjük a tejszínt! Keverjük el, majd adjuk hozzá a vajat kevergetés mellett, végül jöhet a só.
  4. Amikor homogén lesz, akkor tegyük vissza a főzőlapra, és forraljuk fel buborékozásig és kész is vagyunk.
  5. Egy nagyobb pohár aljára teszünk körülbelül 1 evőkanál sós-karamell szószt. Öntünk rá egy adag eszpresszót.
  6. A tejet felhabosítjuk, és hozzáöntjük.
  7. Díszítésnek a tetejére tehetünk még néhány karamell csíkot.
  8. Rétegezett latte elkészítéséhez a pohárba az alábbi sorrendben tegyük a hozzávalókat: sós-karamell szósz, meleg felhabosított tej, és egy fél perc után (amíg szétválik szépen a hab és a tej) lassan öntsük rá a kávét.

Hogyan készül?

Nyári receptötletek

Cseresznyés jeges latte
Cseresznyés jeges latte
Hozzávalók (1 italhoz és 8-10 adag sziruphoz):
  • 25 dkg cseresznye
  • 100 g cukor
  • 100 ml víz
  • 1 adag jég
  • 1 adag Tchibo Barista Espresso kávé lefőzve
  • 1,5 dl tej
Elkészítés:
  1. A cseresznyét kimagozzuk, összeforgatjuk a cukorral és egy órára félretesszük, hogy levet engedjen.
  2. Felöntjük vízzel és közepes hőmérsékleten 20 perc alatt felfőzzük, majd leturmixoljuk és félretesszük kihűlni. (ez kb. 8-10 adag szirup lesz)
  3. Lefőzünk egy eszpresszót, amit jéggel és 1 dl tejjel alaposan összeturmixolunk.
  4. A maradék tejből tejhabosítóval hideg tejhabot készítünk.
  5. A pohár aljára 2-3 evőkanál szirupot teszünk, ráöntjük a jeges lattét, a tetejére pedig a tejhabot.
Csokis-mentás frappé
Csokis-mentás frappé
Hozzávalók (1 adaghoz):
  • A sziruphoz (kb. 0,5 dl): 120 g cukor, 60 ml víz, 15 db menta levél
  • 1 adag Tchibo Barista Caffé Crema kávé lefőzve
  • 1,5 dl hideg tej
  • Jég apróra törve (ízlés szerinti mennyiség)
  • Csokoládé szósz vagy olvasztott csokoládé
  • Tejszínhab (opcionális)
Elkészítés:
  1. Egy edénybe tesszük a szirup hozzávalóit. Alacsony hőmérsékleten, kevergetés mellett kezdjük el melegíteni, amíg a cukor teljesen feloldódik, majd közepes hőmérsékleten kb. 15 percig forraljuk, időnként megkeverjük.
  2. Ha elkészült, akkor átszűrjük egy szűrő segítségével, hogy a menta levelek ne kerüljenek a szirupba
  3. Egy turmixgépbe kb. 0,5 dl szirupot teszünk (ízlés szerint). Lefőzzük a kávét, majd a turmixba tesszük a tejjel együtt és alaposan összekeverjük a géppel.
  4. Egy nagyobb pohárba beletesszük az apróra tört jeget, majd ráöntjük a kávés mixet. Tejszínhabot és csokiszószt teszünk a tetejére, és menta levéllel díszítjük.

Hogyan készül?

További receptötletek

Áfonyás Latte Macchiato
Áfonyás Latte Macchiato
Hozzávalók (2 adag):
Elkészítés:
  1. Egy edénybe tesszük a szirup hozzávalóit. Alacsony hőmérsékleten, kevergetés mellett kezdjük el melegíteni, amíg a cukor teljesen feloldódik.
  2. Amikor a cukor teljesen feloldódott, akkor közepes hőmérsékleten 25 percig főzzük, időnként megkeverjük.
  3. Átszűrjük, az áfonyákból a nedvességet egy kanál segítségével kinyomkodjuk.
  4. A szirupból öntünk egy pohár aljára, majd a poharat 2/3-ig habosított tejet töltjük fel.
  5. Főzünk rá egy adag eszpresszót.
  6. A tetejére tejszínhabot nyomunk és áfonya szemekkel díszítjük.

    Kellemes kávézást kívánunk!
Fehér csokis latte
Fehér csokis latte
Hozzávalók (2 adag):
Elkészítés:
  1. Daraboljunk fel apróra 40 g fehér csokoládét és helyezzük el a poharaink alján.
  2. Öntsünk rá 1-1 dl meleg tejet és egy elemes tejhabosító segítségével keverjük össze.
  3. Főzzünk le egy-egy eszpresszót (mi a Tchibo Barista Caffé Crema-t ajánljuk) és adjuk hozzá a fehér csokis meleg tejünkhöz.
  4. A tetejére ízlés szerint reszelhetünk étcsokoládét.
    Kellemes kávézást kívánunk!

Hogyan készül?