Schließen
Cipők

Gyerekcipő – minden időben és minden játékhoz a megfelelő lábbeli

A gyerekek – akár bent vannak, akár kint – mindig mozgásban vannak. A hancúrozás akkor igazán jó szórakozás, ha egy csúszásbiztos talppal rendelkező, kényelmes cipő segíti őket minden egyes lépésüknél. A gyerekeknek készült lábbeli figyelembe veszi a növésben levő láb ortopédiai követelményeit, strapabíró és nem utolsó sorban menő. A Tchibo-nál mindenféle mozgáshoz megtalálhatja a megfelelő gyerekcipőt: kedvező áron és jó minőségben. Vásároljon most fiú és lány cipőt, ami kényelmes, de ugyanakkor igazán trendi is!
néhány darab kapható
 • Lányka csillogó balerinacipő, rózsaszín
Külső anyag és fedőtalp tiszta pamutból
4 495Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
 • Babacipő
Bársonyosan puha és meleg
4 295Ft
3 495Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
 • Gumicsizma
4 995Ft
3 295Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
 • Lányka termo csizma
Szélálló, vízhatlan és lélegző
9 995Ft
9 495Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
 • Gyerek gumi bokacsizma, fekete
Kiegészítő talpbetét a méretre igazításhoz
6 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
 • Lányka gumicsizma, unikornisos
Meleg plüssbéléssel és kiegészítő talpbetéttel
4 995Ft
Gyorsnézet
 • Fiú gumicsizma, kék, dínós
Meleg plüssbéléssel és kiegészítő talpbetéttel
4 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
 • Gumicsizma
4 995Ft
3 295Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
 • Belebújós cipő, kék
 • Belebújós cipő, korall
Könnyen fel- és levehető
5 995Ft
4 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
 • Gyerek/felnőtt gumicsizma, kék
A kiegészítő talpbetéttel méretre igazítható
5 495Ft
4 495Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
 • Fiú velúrbőr sneaker cipő
Bőr külső anyag és fedőtalp - krómmentesen cserzett
11 995Ft
9 495Ft
Gyorsnézet

A megfelelő gyerekcipő már az első lépésektől kezdve

Már amikor a kicsik négykézláb kezdenek mászni, célszerű babacipőt adni rájuk: sima padlón a puha, de csúszásbiztos talp segít a haladásban. És: A babacipő melegít, de nem jön le olyan könnyen, mint a zokni. Ha a baba 9 és 12 hónapos kora között megpróbálkozik az első lépésekkel, akkor a cipő már lehet valamivel stabilabb. A magasabb felsőrész, a csatok és tépőzárak tartást biztosítanak a lábnak, az anyagok azonban rugalmasak és megjelenésük harmonizál a babaruhákkal.

Így határozhatja meg a gyerekcipő megfelelő méretét

Mivel a gyereklábak még alakíthatók, nagyon fontos a megfelelő illeszkedés a hibás lábállások megelőzése érdekében. Tippünk: Tchibo gyerekcipők online megvásárlása előtt gondosan mérje le a gyermek lábát. Ha nem egyforma hosszúak, akkor mindig a nagyobb méret a mérvadó. A legjobb, ha körberajzolja a gyermek lábát, ahogy az a gyerekméretekre vonatkozó tanácsadónkban szerepel. A lemért hosszhoz adjon még hozzá 12-17 mm-t. Így a lábnak van még egy kis szabad helye, és a hirtelen növekedés sem jelent majd gondot.

Házicipő: játszótárs a lábnak

„Nínónínóóó, tűzoltóautó vagyok” – ha csemetéje maximális sebességgel fordul be a sarkon, akkor hosszabb a fékút. Hogy a „bevetés” ne a vitrinben végződjön, jól szolgálatot tehet a házicipő. A gumitalp vagy a csúszásgátló elemek megakadályozzák az akaratlan továbbcsúszást. A puha, lélegző anyagból, például bőrből vagy funkcionális textíliákból készült felsőrész és a meleg bélés gondoskodik róla, hogy a kicsik jól érezzék magukat a cipőben és szívesen vegyék fel.

A gumi az igazi: gyerekcipő sáros időre

Beleugrani a pocsolyába, hogy csak úgy fröcsköljön: a kicsik számára ez az egyik legnagyobb élmény. Vízálló cipőben ez nem is jelent gondot! A gyerek gumicsizma szárazon tartja a lábat, könnyen tisztítható, mintás talpa pedig tartást biztosít a csúszós talajon. Ha ehhez strapabíró, könnyen kezelhető esőnadrágot is húz, akkor a mókának már igazán semmi nem áll útjában. Száraz, hideg időben bélelt gyerekcsizmáink és szigetelő membránnal ellátott téli bakancsaink ajánlottak.

Divatos cipők iskolába és a játszótérre

Csúszdázás, homokvár-építés vagy szünetben fogócskázás az udvaron: sportcipő és könnyű dzseki a megfelelő öltözék, amikor tavasszal az első meleg napsugarak a szabadba csalogatnak. Ha a hőmérséklet eléri a strandolásra alkalmas szintet, akkor már egy szellős szandál is elegendő a lábak védelmére. És természetesen a Tchibo fiú és lányka cipői megjelenésükben is olyanok, hogy a srácoknak nem kell szégyenkezniük a barátaik előtt.

Az anyag és a kivitelezés minősége: bízhat benne

A Tchibo gyerekcipői eleget tesznek minőségi garanciánknak. Ezt igazolja a TCM („Tchibo Certified Merchandise“) logó. Ezt a jelölést csak azok a termékek kapják meg, melyek az előállítás és a gyártás tekintetében teljesítik szigorú ellenőrzési kritériumainkat. Ezt egészíti ki még terméktől függően:

●   a károsanyag-tartalom vizsgálata külső intézetek által
●   a gyártás fenntarthatósága (JÓT TETTÉL projekt)
●   a biztonságot növelő fényvisszaverő elemek