Schließen
Cipők

Gyerekcipő – minden időben és minden játékhoz a megfelelő lábbeli

A gyerekek – akár bent vannak, akár kint – mindig mozgásban vannak. A hancúrozás akkor igazán jó szórakozás, ha egy csúszásbiztos talppal rendelkező, kényelmes cipő segíti őket minden egyes lépésüknél. A gyerekeknek készült lábbeli figyelembe veszi a növésben levő láb ortopédiai követelményeit, strapabíró és nem utolsó sorban menő. A Tchibo-nál mindenféle mozgáshoz megtalálhatja a megfelelő gyerekcipőt: kedvező áron és jó minőségben. Vásároljon most fiú és lány cipőt, ami kényelmes, de ugyanakkor igazán trendi is!
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
  • Fiú gumicsizma, kék, dínós
Meleg plüssbéléssel és kiegészítő talpbetéttel
4 995Ft
4 495Ft
Gyorsnézet
  • Lányka gumicsizma, unikornisos
Meleg plüssbéléssel és kiegészítő talpbetéttel
4 995Ft
4 495Ft
Gyorsnézet
  • Gyerek gumi bokacsizma, fekete
Kiegészítő talpbetét a méretre igazításhoz
6 995Ft
5 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
  • Fiú velúrbőr sneaker cipő
Bőr külső anyag és fedőtalp - krómmentesen cserzett
11 995Ft
9 495Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Gyerek gumicsizma, kék
Csíkos jersey béléssel
4 995Ft
3 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
1

A megfelelő gyerekcipő már az első lépésektől kezdve

Már amikor a kicsik négykézláb kezdenek mászni, célszerű babacipőt adni rájuk: sima padlón a puha, de csúszásbiztos talp segít a haladásban. És: A babacipő melegít, de nem jön le olyan könnyen, mint a zokni. Ha a baba 9 és 12 hónapos kora között megpróbálkozik az első lépésekkel, akkor a cipő már lehet valamivel stabilabb. A magasabb felsőrész, a csatok és tépőzárak tartást biztosítanak a lábnak, az anyagok azonban rugalmasak és megjelenésük harmonizál a babaruhákkal.

Így határozhatja meg a gyerekcipő megfelelő méretét

Mivel a gyereklábak még alakíthatók, nagyon fontos a megfelelő illeszkedés a hibás lábállások megelőzése érdekében. Tippünk: Tchibo gyerekcipők online megvásárlása előtt gondosan mérje le a gyermek lábát. Ha nem egyforma hosszúak, akkor mindig a nagyobb méret a mérvadó. A legjobb, ha körberajzolja a gyermek lábát, ahogy az a gyerekméretekre vonatkozó tanácsadónkban szerepel. A lemért hosszhoz adjon még hozzá 12-17 mm-t. Így a lábnak van még egy kis szabad helye, és a hirtelen növekedés sem jelent majd gondot.

Házicipő: játszótárs a lábnak

„Nínónínóóó, tűzoltóautó vagyok” – ha csemetéje maximális sebességgel fordul be a sarkon, akkor hosszabb a fékút. Hogy a „bevetés” ne a vitrinben végződjön, jól szolgálatot tehet a házicipő. A gumitalp vagy a csúszásgátló elemek megakadályozzák az akaratlan továbbcsúszást. A puha, lélegző anyagból, például bőrből vagy funkcionális textíliákból készült felsőrész és a meleg bélés gondoskodik róla, hogy a kicsik jól érezzék magukat a cipőben és szívesen vegyék fel.

A gumi az igazi: gyerekcipő sáros időre

Beleugrani a pocsolyába, hogy csak úgy fröcsköljön: a kicsik számára ez az egyik legnagyobb élmény. Vízálló cipőben ez nem is jelent gondot! A gyerek gumicsizma szárazon tartja a lábat, könnyen tisztítható, mintás talpa pedig tartást biztosít a csúszós talajon. Ha ehhez strapabíró, könnyen kezelhető esőnadrágot is húz, akkor a mókának már igazán semmi nem áll útjában. Száraz, hideg időben bélelt gyerekcsizmáink és szigetelő membránnal ellátott téli bakancsaink ajánlottak.

Divatos cipők iskolába és a játszótérre

Csúszdázás, homokvár-építés vagy szünetben fogócskázás az udvaron: sportcipő és könnyű dzseki a megfelelő öltözék, amikor tavasszal az első meleg napsugarak a szabadba csalogatnak. Ha a hőmérséklet eléri a strandolásra alkalmas szintet, akkor már egy szellős szandál is elegendő a lábak védelmére. És természetesen a Tchibo fiú és lányka cipői megjelenésükben is olyanok, hogy a srácoknak nem kell szégyenkezniük a barátaik előtt.

Az anyag és a kivitelezés minősége: bízhat benne

A Tchibo gyerekcipői eleget tesznek minőségi garanciánknak. Ezt igazolja a TCM („Tchibo Certified Merchandise“) logó. Ezt a jelölést csak azok a termékek kapják meg, melyek az előállítás és a gyártás tekintetében teljesítik szigorú ellenőrzési kritériumainkat. Ezt egészíti ki még terméktől függően:

●   a károsanyag-tartalom vizsgálata külső intézetek által
●   a gyártás fenntarthatósága (JÓT TETTÉL projekt)
●   a biztonságot növelő fényvisszaverő elemek