Gyerek dzsekik: Kinti hancúrozás bármilyen szél és időjárás esetén

Gyermeke szeret mozogni! Kicsinye különösen a természetben tudja kifárasztani önmagát, elfelejteni az iskolát és a házi feladatokat, és egyszerűen gyerek lehet. Kint focizni vagy fogócskázni a barátokkal, a játszótéren hancúrozni – a Tchibo gyerek dzsekikkel a kis felfedezők minden kalandra jól felszereltek. A legkisebbek is szeretnek a friss levegőn lenni. Fedezze fel gyerek dzsekijeinket a hosszú babakocsis sétákhoz!
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 22 995 Ft 19 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 13 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható

Fel a dzsekit és irány a friss levegő!

Nemcsak praktikus, de stílusos is! Legyen szó akár pehelykabátról, akár praktikus, univerzális dzsekiről vagy egy lezser kötött kabátról: a gyerekkabátoknak nagyon különleges igényeket kell kielégíteniük. Ezért mi, a Tchibo-nál a vagány, gyerekeknek készült design mellett nagyon fontosnak tartjuk a kiváló minőségű anyagokat, a jó kivitelezést és az okos, praktikus részleteket. Ugyanakkor ügyelünk arra, hogy gyerek dzsekijeink lehetőleg fenntartható módon készüljenek. Ezt garantáljuk JÓT TETTÉL projektünkkel is!
Praktikus és stílusos gyerek dzsekik nagyszerű szabadtéri kalandokhoz.

Együtt hidegben, szélben és esőben

Ősszel nincs jobb szórakozás, mint a színes avarban futkosni. Tavasszal pedig a pocsolyába ugrálás a kedvenc időtöltés. Tippünk: Változékony időben a réteges öltöztetést válassza! A softshell dzseki véd a széltől és a hidegtől, ugyanakkor a mozgást alig korlátozza. Thermobéléses esődzsekijeink gondoskodnak róla, hogy csemetéje még esőben is száraz maradjon. Kínálatunkban, természetesen, megtalálhatók a dzsekikhez való thermo esőnadrágok és gumicsizmák is.
A megfelelő dzsekivel a kinti játék rossz időben is szórakoztató!

Gyerek dzsekik, melyeket a gyerekek szívesen hordanak

Amikor a kinti hőmérséklet lassan emelkedni kezd, akkor a pólók vagy ruhácskák klassz kiegészítői az átmeneti kabátok, mint a divatos farmerdzseki vagy a könnyű kötött kabát. Míg a klasszikus, egyszínű modellek kitűnően kombinálhatók bármilyen ruhadarabbal, addig a játékos virágos, mintás vagy szuperhősös nyomott minták a színes összeállítások fókuszpontjai. Tippünk: Engedje, hogy gyermeke is beleszóljon a dzseki kiválasztásába. Ha tetszik neki, szívesebben fogja hordani is.

Hogyan ajánlott mosni az outdoor ruházatot?

A sárfoltok általában már 40°C-on is kimoshatók, de világos anyagok, ill. fűfoltok esetében ajánlott az előkezelés. A funkcionális ruházat, pl. esődzsekijeink, esősapkáink, sídzsekijeink és síruháink esetében figyelje az ”ecorepel®” jelölést. Ugyanis ezzel a környezetkímélő impregnálással a víz- és szennyeződéstaszító funkció a mosás után is megmarad, és nem kell ismét impregnálóanyaggal kezelnie a ruhadarabot.

Tökéletes kényelem – segítség a méret meghatározásához

Ahhoz, hogy a dzseki mérete megfelelő legyen, hívja segítségül mérettáblázatunkat – egyszerűen olvassa le gyermeke életkora alapján, hogy milyen méretre van szüksége. Tippünk: ha bizonytalan, akkor – főként a téli dzsekik esetében – inkább valamivel nagyobbat válasszon, mert akkor még kényelmesen befér alá egy polárfelső, egy pulóver vagy a sínadrág. A dzseki illeszkedése általában szabályozható az ujjak végén található pánttal, a derékrészen levő övvel vagy a kapucnin levő zsinórral.
Mérettáblázatunk segítségével gyorsan megtalálja a gyermekének megfelelő méretet.