Schließen

Női ékszerek

néhány darab kapható
  • Női hosszú nyaklánc, Swarovski, aranyozott
Swarovski® Ultra Fine Rocks és Swarovski® kristályokkal
7 995Ft
6 495Ft
Gyorsnézet
1

Női ékszerek, amelyek kihangsúlyozzák viselőjük szépségét

A jól megválasztott ékszer minden bizonnyal a legszebb kiegészítő, amelyet csak viselhetsz. Formatervezésétől függően kiegészíti vagy meghatározza megjelenésed összhatását: Kínálatunk az elegáns-klasszikus daraboktól a feltűnő statement ékszerekig széles skálát ölel fel, és csodálatosan sokoldalú. Ön itt ezenkívül például azt is megtudhatja, hogy melyik ékszerek állnak Önnek a legjobban, és hogy azokat hogyan lehet egymással stílusosan kombinálni. Böngéssze végig szortimentünket, és vásárolja meg óráit és ékszereit online, a Tchibónál!

Hogy találom meg a megfelelő ékszert?

Az ékszerek kombinálása

Az aktuális divatban ugyan nincsenek merev szabályok, de néhány aspektus segíthet Önnek abban, hogy ékszereit stílusosan kombinálja egymással. De hogy egészen biztosra menjen: jó öltet, ha azonos fémárnyalatú darabokat kombinál össze egymással – tehát ezüstöt az ezüsttel, rozé aranyat a rozé arannyal stb. A kombináció különösen ízlésesen hat, ha a darabok stílusa is hasonló: tehát vagy egyenes vonalú, minimalista vagy hullámos, kunkorodó dizájnt válasszon. Az összeállítás akkor a legegyszerűbb, ha az összeválogatott ékszerszettek közül választ.

A nyaklánc hozzáértő kombinálása a kivágással

A nyaklánc és a felsőrész csak abban az esetben harmonizál egymással, ha ugyanazt a formanyelvet beszélik. Ez például azt jelenti, hogy a kerek nyakkivágáshoz egy rövid nyaklánc nagyon stílusos. A szögletes kivágáshoz szintén jó a rövid nyaklánc, de szögletes elemekkel, amelyek befogják a négyszöget. A V-kivágás hatását például a dekoltázsban hegyesen összefutó nyakláncok egészítik ki tökéletesen. Alapvetően igaz, hogy minél kisebb a kivágás, annál nagyobb lehet az ékszer. De a magasra gombolt, elegáns állógallérhoz is jól illenek a hosszú, akár többsoros nyakláncok, egy szép medállal. Egyszerűek, de nagyszerűek.

Ezek a fülbevalók illenek az Ön arcformájához

Ha Önnek kerek arcformája van, elsősorban a hosszúkás, lógó fülbevalók állnak jól. Ezek ugyanis optikailag nyújtják az arcot és a nyakat. A szögletes formák is keskenyebb kontúrt kölcsönöznek arcának. Ha arca szív formájú, akkor az álla a homlokához képest nagyon kicsi. Ezért például ehhez az arcformához jól állnak a nagy karika fülbevalók, vagy a hosszúkás, trapéz alakú modellek. Mivel az áll kicsiségét az ékszer arányaiban előnyösen kiegyenlíti. Az egyenletesen ovális arcformájú nőknek nagy szerencséje van, nekik ugyanis szinte mindegyik fülbevaló jól áll: a nagy, színes, feltűnő alakú fülbevalókkal például Ön elbűvölően jól néz ki. Ha az elegáns modelleket szereti, a karika fülbevalókat vagy a kis bedugós fülbevalókat ajánljuk.

Ajándékozzon ékszert

A gondosan kiválasztott, minőségi ékszer barátnőjének minden bizonnyal nagy örömet szerez. A gyűrű például a végtelenség jelképe, a nyakláncot és a medált a szívünkhöz közel hordjuk – tehát mindkettő a teljes odafordulással és szeretettel teli, intenzív baráti kapcsolat szimbóluma. A karkötővel pedig olyan ékszert ajándékozunk, amelyet folyamatosan látunk, és mindig ránk emlékezteti viselőjét. Tudja, hogy mit szeretne kifejezni? Akkor már csak a megfelelő méretről kell szót ejtenünk. Egy óvatlan pillanatban például jelölje be egy darab papíron barátnője ékszerének hosszúságát vagy átmérőjét. Aztán később, nyugodt körülmények között mérje meg.

Fontos kritériumok az ékszervásárlás során

Bőrbarát anyagok

Korábban elég gyakran előfordult, az ékszerek különösen fiatal nőknél allergiás reakciókat váltottak ki – az irritációt azok nikkeltartalma okozta. Manapság azonban ezek a reakciók antiallergén anyagok alkalmazásával szerencsére már elkerülhetők. Ezek közé tartozik például a nemesacél, amelyet egyébként az orvostudományban is alkalmaznak. A nemesfémekből, például aranyból és ezüstből készült ékszerek sem okoznak irritációt, így biztos választásnak ígérkeznek. A bőrből készült ékszerek szintén nem váltanak ki allergiás reakciót. A természetes anyagok nagy előnye a műbőrrel szemben, különösen nyáron, azok légáteresztő képessége: ez megakadályozza, hogy Ön egy bőr karkötőben izzadjon – így viselése kellemes, és kíméli a bőr klímáját.

Kidolgozás

Ahhoz, hogy nyaklánca, karkötője stb. sokáig elkísérje Önt, a női ékszerek kidolgozásának kiváló minőségűnek kell lennie. Ez például onnan ismerhető fel, hogy minden fém összetevő szélei le vannak kerekítve, csiszolva, és teljesen sorjamentesek. Különösen az ékszer filigrán elemei vannak akkurátusan eldolgozva. Hasonlók vonatkoznak az ékszerek bőr alkotóelemeire is. Azoknál például a karórák bőrszíjába stancolt lyukaknak tisztának kell hatniuk, nem rojtosnak. Ez nemcsak a nemesfémekből készült ékszerekre vonatkozik, hanem a minőségi divatékszerekre is. Ezeknél a tiszta kidolgozás például abból látszik, hogy nem látszanak ragasztónyomok. A felhelyezett díszítőelemek, például apró kristályok ragasztása egyenes.

Fedezze fel a Tchibo csodálatos ékszereit

Ezüst ékszerek

Ezüst ékszereinkkel időtlen-hűvös kisugárzású, csodálatos ékszereket kínálunk Önnek. Ezek között megtalálja a divatos darabokat az egyszerűtől a különlegesig, a kis bedugós fülbevalótól a hosszú láncig és medálig.

Divatékszerek

Divatékszer kínálatunkban a Swarovski® kristályok és a statement ékszerek éppúgy megtalálhatók, mint a lezser karkötők vagy az elbűvölő gyűrűk. A mindennapok kísérőit most különösen kedvező áron tudja kiválasztani.

Arany ékszerek

Ha Ön a meleg színárnyalatú és klasszikus tónusú ékszereket szereti, megéri belepillantani Arany ékszerek kategóriánkba. Válogatott, minőségi nemesfémből készült darabokat kínálunk Önnek.

Órák

Egy egyszerű időmérő szerkezettől többet kap, ha női óráinkat választja. Szortimentünkben számos időtlen modellt kínálunk, például nemesacélból vagy elegáns bőrszíjjal.

Minőségi garanciánk a női ékszerekre

Mivel mi mindig olyan ékszereket szeretnénk kínálni Önnek, melyek még évek múltán is ragyogóvá teszik Önt, magas minőségi követelményeket támasztunk az anyagok, a kidolgozás és a funkcionalitás terén. Garantáljuk, hogy ékszereink megfelelnek magas minőségi elvárásainak, aminek biztosítása érdekében saját magunk teszteljük a minőséget, melyet aztán külső intézetek erősítenek meg. Ennek igazolásához termékeink megkapják a „Tchibo Certified Merchandise“ (röviden TCM) minőségpecsétet.

Ha Ön a termékeket online vásárolja meg, akkor az azonnal megkapja a szükséges információkat a termékkel kapcsolatban. Mi ugyanis biztosra akarunk menni, hogy Ön pontosan azt az ékszert kapja meg, amely megfelel elvárásainak. Azt, hogy egy óra szíja valódi bőrből készült, a „Valódi bőr” pecsétről azonnal felismeri. A „JÓT TETTÉL” igazolja, hogy a bőr emellett krómmentes, így cserzése környezet- és egészségkímélő módon történt.