-18 %
Sportövtáska, fényvisszaverős, antracit
3 295Ft
2 695Ft
Esőkalap, sötétkék
7 995Ft
 
Elérhető:
 
Oldaltáska, padlizsán
5 995Ft
-39 %
Női multifunkcionális kendő, lila
2 795Ft
1 695Ft
Unisex esőkabát, sárga
Unisex esőkabát, sötétkék
12 995Ft
12 995Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
Unisex esőkabát, sárga
Unisex esőkabát, sötétkék
12 995Ft
12 995Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
-50 %
Férfi fürdőnadrág, sötétkék
3 995Ft
1 995Ft
 
Elérhető:
 
Uniszex esőkabát, sötétkék
Uniszex esőkabát, sárga
9 995Ft
9 995Ft
-48 %
Férfi hardshell dzseki, barna
32 995Ft
16 995Ft
 
Elérhető:
 
Unisex esőnadrág, sötétkék
9 995Ft
 
Elérhető:
 
-11 %
Unisex esőkabát, narancspiros
16 995Ft
14 995Ft
 
Elérhető:
 
Uniszex esőkabát, sötétkék
Uniszex esőkabát, sárga
9 995Ft
9 995Ft
Férfi kerékpáros alsónadrág
4 995Ft
 
Elérhető:
 
2 férfi sport alsónadrág, kék/sötétkék
2 férfi sport alsónadrág, szürke/fekete
7 495Ft
7 495Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
1 pár kompressziós zokni, sötétkék
3 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-46 %
Férfi fürdőnadrág, mintás, sötétkék
4 995Ft
2 695Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Uniszex high-tech esőnadrág, fekete
13 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi funkcionális tréningnadrág, fekete
6 995Ft
 
Elérhető:
 
-37 %
Férfi funkcionális rövidnadrág, szürke
7 995Ft
4 995Ft
 
Elérhető:
 
-15 %
Férfi funkcionális parka kabát, sötétzöld
31 995Ft
26 995Ft
 
Elérhető:
 
Multifunkcionális kendő, fényvisszaverő, neonsárga
2 495Ft
Unisex termosapka, fényvisszaverő, fekete
2 795Ft
-8 %
Unisex polárkesztyű, fekete
2 495Ft
2 295Ft
 
Elérhető:
 
-28 %
Unisex funkcionális futókesztyű, zsebbel, fekete
2 795Ft
1 995Ft
 
Elérhető:
 
-17 %
Multifunkcionális kendő, kék
2 795Ft
2 295Ft
Sportövtáska, fekete/türkiz
3 495Ft
-29 %
Férfi kerékpáros nadrág, fekete
16 995Ft
11 995Ft
 
Elérhető:
 
-18 %
2 férfi boxer alsónadrág, merinó szürke
10 995Ft
8 995Ft
 
Elérhető:
 
2 pár túrazokni szettben, merinó, szürke/kék
5 795Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Férfi funkcionális termonadrág, fényvisszaverő, fekete
9 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
1 ...

Férfi sportruházat - lezser ruhákban fitten

Egy fárasztó nap után szeretne kedvenc sportjának hódolni? A megfelelő tréningruházattal még a fitness-stúdióba is jobb érzés ellátogatni, vagy az erdei futás is nagyobb örömet jelent. Funkcionális anyagok gondoskodnak a minél nagyobb mozgásszabadságról és arról, hogy a bőr mindig levegőhöz jusson. A sportruházat ugyanakkor nemcsak kellemes viselet hanem még jól is néz ki. A sportok szerelmeseinek pedig azt is elmondjuk, hogy melyik tréningruha milyen sportolási célra alkalmas és hogy mire kell ügyelni a vásárláskor.

Hogy találom meg a megfelelő sportruházatot?

Fitneszruházat férfiak számára

Annak, aki edzőteremben edz, teljesen más sportruházatra van szüksége, amint annak, aki például fut. Különösen, ha gépeket is használ, olyan komplex mozdulatokat kell végeznie, amelyek során a ruha elcsúszhat vagy útban van. Ezért fontos, hogy a fitneszruházat kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy a ruhák testhez állók legyenek. Edzés közben fontos, hogy ruházata ne legyen se túl szűk, se túl laza, hanem könnyedén simuljon a testére. Csak így marad a helyén és csak így nem fog valahová beakadni. A korlátlan mozgásszabadság érdekében célszerű elasztikus anyagokat választani, melyek azok az erősebb igénybevétel is kibírják. Az elasztánt tartalmazó anyagokból készült sport és tréningruházat minden mozdulatban részt vesz.

Téli sportruházat

Hideg esetén a hagyma-elv mindig beválik. Célszerű, hogy a téli sportruházat minden rétege funkcionális anyagokból álljon. Ily módon a nedvességet nem a sportruházat tárolja hanem a rétegeken keresztül egyszerűen kívülre távozhat. A modern funkcionális fehérnemű állhat például Gore-Tex anyagból vagy más mikroszálas anyagokból és célszerű a testhez simuló, hogy a nedvességet gyorsan elvezesse a bőrről. A fölötte lévő réteg, például egy hosszúujjú póló, valamivel lazább és szigetelő levegőpárnát hoz létre. A dzseki, mely lehet például softshell-ből, külső rétegként lehetőleg sűrű anyagból készüljön, hogy a hideg és a nedvesség kint maradjon.

Sportruházat, nyári szabadban űzött sportokhoz

A megfelelő sportruházat magas hőmérséklet esetén is gondoskodik a kellemes testklímáról. Erre a legalkalmasabbak a funkcionális, műszálas anyagok: nemcsak a felveszik a nedvességet, mint a pamut, hanem az anyagok keresztül ki is vezetik, ahol az elpárolog. Ezáltal egy olyan hűtő hatás jön létre, amelyben a testhőmérséklet lefelé szabályozza magát. Sugárzó napsütés esetén is célszerű hosszú ujjú és hosszú szárú sportruházatot választani: ez ugyanis megvéd az erős UV-sugárzástól, és ezzel megakadályozza a bőr leégését.

Síruházat férfiak számára

A havas és jeges sportokhoz kifejlesztet ruházat lényege, hogy Ön nagy hőmérséklet-ingadozások esetén sem izzadjon vagy fázzon. A gyapjú például a súlyos mínuszok esetén is ideális és légzés aktív. A puha merinói gyapjúból készített síalsók például kiváló minőségűek. A felette lévő ruházat lehetőleg szigetelő hatású szövetből, például simogató filcből legyen. A sídzsekik, tekintettel kis súlyukra, általában pehellyel vannak megtöltve. Szabásuk ennek ellenére olyan, hogy Ön szabadon mozoghat bennük: térdeljen le, és tesztelje, hogy minden irányba ki tud-e nyújtózni.

Mire kell ügyelni sportruházat vásárlásakor?

Légáteresztő képesség

Sportoláshoz alapvetően a funkcionális anyagok jelentik a legjobb választást, mivel légáteresztők. Ez azt jelenti, hogy az izzadás során termelt nedvességet megfelelően kivezetik és az kint elpárolog. Ezáltal a ruházat hűtő hatással rendelkezik, és a bőrnek kellemes érzést biztosít. Ezt a hatást a speciális műszálaknak, például a mikroszálaknak köszönhetjük. Természetes alternatívát jelenthet a puha merinói gyapjú. A pozitív hatások egyesítése érdekében a gyapjút gyakran magasan funkcionális műszálakkal keverik. Az így előállított sportruházatnak emellett további pozitív tulajdonságai is vannak: rendkívül puha szerkezetének köszönhetően bőrbarát. A gyapjú ezenkívül antibakteriális hatással bír, így a sportruházat sokáig friss marad.

Funkcionális részletek

A sportruházat esetén a legkisebb dolog is nagy kihatással lehet a későbbi kényelemérzetre, így közvetve a sportolás közben érzett örömöt és a teljesítményt is fokozhatja. Például a ruhaujj alatt célzottan elhelyezett, hálóból készült levegőbetétek gondoskodnak a még jobb szellőzésről és a friss érzésről. A ruhaujjakon elhelyezett kis, zárható zsebek gondoskodnak arról, hogy Ön az okostelefonját és a kulcsait gond nélkül eltehesse. Sok fontos részlet van a sportruházatok esetén a kültéren való használat szempontjából: A dzsekin lévő levehető kapucnival Ön felvértezheti magát például a szél és eső ellen. A nadrágszár alján vagy a dzseki szegélyén elhelyezett fényvisszaverők pedig arról gondoskodnak, hogy Ön az autósok számára is mindig jól látható legyen.

Sportruházat férfiaknak a Tchibónál

Dzsekik és mellények

A futómellénytől a vízhatlan dzsekiig: Minden férfi sportdzsekink funkcionális és divatos is egyben. A modern, légáteresztő anyagok minden időjárási helyzetben védelmet nyújtanak.

Nadrágok

Futó vagy termonadrág: nagy választékban kínálunk Férfi sportnadrágokat, melyekkel Ön minden sportágban fitten tarthatja magát.

Pólók és topok

Sportoláshoz viselje funkcionális férfipólóinkat. Stílusos megjelentést kölcsönöznek, és a funkcionális anyagok megakadályozzák a hőtorlódást.

Fehérneműk és kiegészítők

A komplett sportöltözethez hozzátartoznak a kiegészítők és a sportalsónemű is. Fedezze fel szortimentünkben a Férfi funkcionális fehérneműket.

Minőségi garanciánk a férfi sportruházati termékekre

Szeretnénk mindig olyan sportruházatot ajánlani Önnek, amely fokozza az Ön mozgásban lelt örömét és motiválja a sportban. Ennek biztosítása érdekében nagy hangsúlyt fektetünk az anyagokra, a biztonságra, a funkcionalitásra és a gyártás körülményeire is. Saját és független intézetek által elvégzett tesztekkel igazoljuk, hogy a termékek megfelelnek minőségi követelményeinknek. Ez a TCM („Tchibo Certified Merchandise“) minőségpecsétről ismerhető fel.

Azt szeretnénk, ha Ön akkor is az első pillanatban tudná, hogy egy adott ruhadarab miből készült, ha a férfiruházati termékeket online vásárolja. Ebben pecsétjeink mutatnak utat Önnek: A „meleg+puha” pecsét például a különlegesen puha, levegőt magába záró, üreges szálakat jelöli, amelyek szigetelő hatással bírnak, tapintásuk pedig rendkívül lágy. Az ecorepel®-pecséttel ellátott termékek környezetkímélő impregnáló anyaggal vannak bevonva, amely a lótuszvirág vízlepergető tulajdonságával rendelkezik.