Fitnesz eszközök az edzéshez

A sport világa praktikus eszközöket tartogat, hogy megvalósítsa edzésprogramját. A megfelelő felszerelés támogatja a fejlődését és segít a motiváló eredmények gyors elérésében. Legyen szó erőnléti- vagy kardió edzésről: a súlyzóktól egészen a szobabicikliig, a számtalan változatban előfordulő sporteszközök kielégítik minden mozgással kapcsolatos igényét. Fedezze fel a Tchibo fitnesz eszközök választékát és hozzon létre egy saját edzőtermet otthonában, az otthoni fitnesz felszerelésekkel.
Akciós ár 2 295 Ft 1 995 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
Akciós ár 2 495 Ft 1 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 5 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1 ...

A megfelelő kezdő felszerelés

A saját otthonában lévő edzőterem számos előnnyel jár. Itt nyugodtan edzhet anélkül, hogy bárki zavarná. Az optimális felszerelés teljes mértékben az egyéni igényeitől függ. Ha az otthoni edzés csak kiegészítés, akkor elegendő az alapfelszerelés beszerzése. Ha viszont egy teljesen felszerelt termet szeretne kialakítani, akkor további fitnesz felszerelésre van szüksége. A következőkben betekintést nyújtunk a fitnesz eszközök ideális összeállításához.

Fitnesz eszközök az alapfelszereltséghez

Egy otthoni edzőterem ideális lehet más tréning kiegészítéséhez vagy a mozgás elkezdéséhez. A szükséges alapfelszerelések kedvező áron beszerezhetők, elősegítik az izomépítést és fejlesztik az állóképességet. A legsokoldalúbb sporteszközök a súlyzók. Az egy- vagy kétkezes súlyzókat jó áron be tudjuk szerezni, kevés helyet foglalnak és sokféle gyakorlatot végezhetünk velük, a különböző izomcsoportok átmozgatásával. Ezért nem hiányozhatnak az edzőeszközök közül. Egy másik praktikus edzős eszköz a fitnesz szőnyeg, amely garantálja a kényelmes mozgást és univerzálisan használható.

Fitnesz eszközök haladók számára

A súlyzók és a fitnesz szőnyegek mellett innovatív eszközökkel bővítheti saját edzőtermét. Ha van elegendő hely, egy edzőpaddal még optimálisabb környezetet alakíthat ki az erősítéshez. A praktikus fitnesz felszerelést hamar meg fogja szeretni, mivel sokféle módon segíti a súlyzós edzéseket. Egyéni igényei szerint győződjön meg arról, hogy az ülést lehet-e állítani és hogy mekkora terhelhetőséggel bír.

Fitnesz eszközök - pont, mint az edzőteremben

Ha kissé magasabb költségvetést szán az otthoni fitnesz felszereléseire, a professzionális sporteszközök kiváló edzési lehetőségeket kínálnak. A crosstrainer egy ideális darab a kímélő állóképességi edzéshez és a célzott izomépítéshez. Praktikus gyakorlatokat tesz lehetővé álló helyzetben, így változatosabbá teheti edzéstervét. Ezzel szemben az ülő gyakorlatok királyai, a modern home trainerek átfogó kardió edzést tesznek lehetővé.

A megfelelő öltözék

Természetesen az edzést nem egy farmerben, ingben és utcai cipőben érdemes végezni. A megfelelő sportruházat segíti az edzés során és biztosítja a komfortérzetet. Ami fontos, hogy a kényelem és a funkcionalitás egyensúlyban legyen. Figyeljen arra, hogy olyan szövetekből készült sportos funkcionális ruházatot válasszon, amely biztosítja a gyors nedvességelvezetést, megakadályozva ezzel a test gyors lehűlését. Ez garantálja, hogy még tovább bírja az edzést. A zuhanyzás utáni wellness faktor „kimaxolása” érdekében puha törölközőket szerezhet be szekrényébe.

Garantált minőség a Tchibotól

A kiváló minőségű fitnesz eszközök biztonságos és egészséges edzést tesznek lehetővé. Annak érdekében, hogy az otthoni edzőterme a kezdetektől foga sikerre legyen ítélve, a Tchibo termékek garantálják a legjobb funkcionalitást, a páratlan minőségű kivitelezést és a tartósságot. A TCM minőség-tanúsítvánnyal ellátott termékek a „Tchibo Certified Merchandise” termékekhez tartoznak, ami azt jelenti, hogy azt gondosan kiválasztott gyártók állították elő, szigorú minőségi kritériumok szerint. Így minden szempontból kielégítő vásárlási élmény várja az edzőeszközök beszerzésekor!