A legfontosabb fürdőszobai trendek

Megmutathatom a fürdőszobámat? A fürdőszoba még manapság is egy funkcionális helyiségnek számít, amit minden nap használnak. A wellness és a kikapcsolódás egyre növekvő jelentőségével párhuzamosan azonban ma már egyre inkább a visszavonulás, a kikapcsolódás helyszínévé is válik, illetve a személyes lakberendezési stílus megnyilvánulása. Legyen szó akár luxus wellness-oázisról vagy okosan megtervezett színkoncepcióval rendelkező modern fürdőszobáról: a fürdőszoba is saját stílusunkat és ízlésünket juttatja kifejezésre. Merítsen ötleteket a Tchibo aktuális fürdőszoba trendjeiből, és válassza ki kedvenc stílusát!

Merüljön el a kényeztetésben: a pihentető, kellemes pillanatok lakberendezési trendje a fürdőszobában

A fürdőszoba: a nyugalom és a kikapcsolódás helye
Hagyja maga mögött a hétköznapokat és élvezze a nyugalmat és a kikapcsolódást: egy nyugodt, harmonikus fürdőszoba a legmegfelelőbb hely arra, hogy egy sűrű nap után ismét összhangba kerüljön test, szellem és lélek. Az „Under the sea” lakberendezési trenddel kontrasztgazdag színeket, tengeri motívumokat, valamint kagyló, hal és korall formájú dekorációs kiegészítőket felvonultató, csillogó tenger alatti világot varázsolhat fürdőszobájába. Merüljön alá az óceán mélységeibe és jutalmazza meg magát egy kis pihenéssel.

A tenger alatti világ jegyében - a tenger színei mellett - a tenger változatos motívumai is megjelennek a törölközőkön, zuhanyfüggönyökön és kiegészítőkön. Így kevés tárggyal hozhat létre optikai fókuszpontokat fürdőszobájában, és egy forró fürdővel vagy egy kellemes zuhanyzással élvezheti a nyugalom kis otthoni oázisát. Teremtse meg saját tenger alatti élményvilágát, és hagyja maga mögött a mindennapokat!

A türkiztől az ultramarinkékig: víz alatti érzés a tenger színeivel

A víz alatti világ trendjében a szép motívumok mellett fontos elemek a színek is. A türkiztől az ultramarinkéken át az azúrkékig - a kék legkülönfélébb árnyalatai, lágy zöld színekkel kombinálva, harmonikus összképet alkotnak. A kék árnyalatai ugyanis alapvetően hűs, frissítő hatást keltenek. Nyugodt jelenlétüknek köszönhető a kikapcsolódást biztosító hatás. Ugyanilyen nyugtató hatásúak a különböző zöld színek. A fürdőszobai kellékek színeiként vagy buja, zöld növényzet formájában egészítik ki a divatos, tenger alatti összképet.

A víz alatti világ azonban még ennél is színesebb. A korallszín élénk ellentétet képez az uralkodó kék és zöld árnyalatok mellett, és változatosságot hoz a víz alatti élményvilágba. Ha inkább a visszafogottabb színeket kedveli, akkor jó választásnak bizonyulhatnak a homokszínek: kevésbé erős kontrasztot alkotnak, mint például a fehér, és elegáns megjelenést kölcsönöznek fürdőszobájának.

Okos kombinálás: színes bútorok és zuhanyzási kellékek a víz alatti világ jegyében

A fürdőszobabútorok kiválasztásával ügyesen kiegészítheti a kikapcsolódást szolgáló lakberendezési trendet. Ha fürdőszobájában már erős színek vannak jelen a falakon és a csempéken, akkor a fürdőszobaszekrények és -polcok lágy, visszafogott színárnyalatai harmonikus összképről gondoskodnak. Így például egy világos homokszínű, mentazöld vagy lágy pasztelltürkiz színű fürdőszobaszekrény kiegészíti a kék csempék vagy falak nyugtató hatását.

Fehér falak esetén viszont nyugodtan válasszon erősebb kék vagy zöld árnyalatú bútorokat és kiegészítőket, vagy színes víz alatti motívumokat. Az intenzívebb színű fürdőszobaszekrények és -polcok, fogmosópoharak, szappanadagolók, de akár törölközők és fürdőszobai szőnyegek is szép kontrasztot alkotnak a semleges fehérrel. Meglehetősen hangsúlyos fókuszpont lehet egy víz alatti mintákkal díszített zuhanyfüggöny. Mivel nagy teret foglal el, igazán látványos elemmé válhat. Ezért különösen jól érvényesülnek rajta a tengeri motívumok. Fürdőszobája így pillanatok alatt csodás óceánként ragyoghat, mely pihenésre, kikapcsolódásra csábít.
 
 
 
 
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott
  • Zuhanyfüggöny, ananász
3 295Ft
2 295Ft
Sajnos már elfogyott
  • Kádkilépő memóriahabos, 45x75, sötétzöld
  • Kádkilépő memóriahabos, 45x75, világoszöld
  • Kádkilépő memóriahabos, 45x75, korall
Kellemes érzés a talpaknak
4 995Ft
tól/től3 295Ft
 
 
 
 
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott
  • Fürdőszobai kis szekrény, fa, barna
  • Fürdőszobai kis szekrény, fehér, zöld
Matt barnára lakkozott front ujjlenyomat elleni bevonattal
39 995Ft
34 995Ft
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott
  • Frottír fürdőlepedő
  • Frottír fürdőlepedő
3 995Ft
tól/től3 295Ft
Romantikus fürdő: egy mesés wellness-álom

Romantikus fürdő: egy mesés wellness-álom

Kacskaringós vonalak és filigrán minták, ahová csak nézünk: egy romantikus fürdőszobában az esti, illatos habfürdő is sokkal kellemesebb. És a nap sem kezdődhetne szebb helyen, mint itt: a fürdőszobai bútoroktól a harmonizáló szépségápolási és wellness-termékekig minden a púder árnyalatú színekről és a játékos részletekről szól.
Finom, nőies színek és minták mindenütt

Finom, nőies színek és minták mindenütt

Pasztellszínekkel fürdőszobájába is beköltözhet a kellemes, romantikus légkör - túlzások nélkül. Rózsaszín, piros vagy krémszínek, de a zöld és a kék világos, lágy árnyalatai is használhatók fókuszpontoknak, és különleges bájt kölcsönöznek a romantikus megjelenésű fürdőszobának. Fehér bútorokkal kombinálva ezek a színek csodás kontrasztot alkotnak, amitől egy egyszerű fürdőszoba is felértékelődik. A részletek, például virágos dekorációs elemek, szintén különösebb ráfordítás nélkül gondoskodnak a romantikus hangulatról: használjon virágmintás fürdőszobai kiegészítőket, pasztellszínű képeket a falon, és finom árnyalatú, bolyhos fürdőszobai textileket, például fürdőszobai szőnyeget.

Plüss és frottír a fürdőszobába

 
 
 
 
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott

Játékos dekorációk romantikus hangulatban

Legyen szó akár díszes csaptelepekről, akár szecessziós stílusú szappanadagolóról: a romantikus megjelenés kellékei a filigrán formák és játékos elemek. Szereti az igazán elegáns dolgokat? Akkor fürdőszobai fényforrásnak egy stílusos csillárt válasszon, vagy egyszerűen csak cserélje ki a tükröt egy gazdagon díszített modellre. Az ábrándos stílushoz használjon gyertyákat, rózsaszirmokat és illatos fürdőesszenciákat, melyek kedvet csinálnak egy hangulatos, pihentető wellness-fürdéshez.
Ha otthon csupán egy kicsi, zuhanyzós fürdőszobája van, abból is pillanatok alatt romantikus fürdőt varázsolhat: a Tchibo Vario-Look bútorcsaládjába tartozó fürdőszobabútorok még a legkisebb sarkokban is elhelyezhetők, és elegendő tárolóhelyet biztosítanak minden holmijának. A bútorok egyszerű eleganciája ideálisan kombinálható romantikus kiegészítőkkel.

Fürdőszobai kiegészítők és szépségápolási cikkek

 
 
 
 
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott
  • Elektromos fogkefe
14 995Ft
13 995Ft
Sajnos már elfogyott
  • Led-es kozmetikai tükör
13 995Ft
7 495Ft
Sajnos már elfogyott



A wellness így még kellemesebb

Hol máshol lehetne kellemesebb a szépségápolás, mint egy igazán mesés helyen? Romantikus fürdőszobájából, természetesen, nem hiányozhatnak a szépítkezési szertartáshoz szükséges, megfelelő ápoló cikkek és szépségápolási termékek sem. A romantika jegyében Ön is ragyogni fog olyan wellness-termékek segítségével, mint a szemöldökborotva, radírozó készülékek vagy manikűrkészletek.

Stílusos fürdőszobai bútorok

 
 
 
 
Sajnos már elfogyott
  • Mosdó alatti fiókos szekrény
Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
39 995Ft
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott
  • Fürdőszobai fiókos komód
Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
62 995Ft

Üdv Miamiban! Minden, ami flamingó!

Pálmafák, flamingók és színek minden mennyiségben: mostantól minden napját floridai hangulatban kezdheti a fürdőszobában! Az új nyári fürdőszobadivatban ugyanis a klasszikus fürdőszobai kiegészítőkhöz vidám színek és flamingós minták párosulnak. A kéztörlőtől és a zuhanyfüggönytől a praktikus fürdőszobai bútorokig: a reggeli szépítkezési rituálé során minden a valódi trópusi hangulatról gondoskodik.
Miami a fürdőszobában
Flamingók mindenütt
Változatos dekoráció


Változatos dekoráció

A legtöbb fürdőszoba fehér színű. Ez tisztaságot és rendet, ugyanakkor áttekinthetőséget és világosságot is jelképez. De eljön az idő, amikor ezt megunjuk, és szeretnénk egy kis színnel feldobni napi tisztálkodási szertartásunk helyszínét. Ugyanakkor az egész fürdőszoba felújítása egy kicsit túlzásnak tűnik. Elegendő csupán néhány élénk színű kiegészítő, melyek új megjelenést és egy kis trópusi hangulatot kölcsönöznek a fürdőszobának: kezdve a pálmafa-mintás frottír fürdőlepedőkkel a színes szappanadagolón és fogmosópoháron át a dekoratív tárolódobozokig vagy a kultikus dekorfogasokig.


Trópusi jelleg tetőtől talpig

Ha most azt gondolja, hogy ez a trend csak a bútorokon és dekorációs cikkeken található meg, akkor téved. Ugyanis a Miami trendhez tartoznak az élénk színű, testápoláshoz szükséges frottír textíliák is. Ne hagyja ki a wellness hangulatból a fejét sem: turbán-törölközőnk optimális tartása garantált. A törölköző különleges formájának, és a tarkón található gombolásnak köszönhetően pillanatok alatt turbánná varázsolható. A nedvszívó frottír minőség pedig hamar szárazra varázsolja a vizes hajat.
Turbán

Divatos kiegészítők fürdőszobájába

 
 
 
 
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott
  • Kerek frottír fürdőlepedő, mintás
Különösen puha és nedvszívó
7 995Ft
4 995Ft
Trendi fürdőlepedők

Színek minden mennyiségben a frottír törölközőkön

A színes frottírtörölközők decens, pálmafás mintával nyaralásra hangolnak, az élénk rózsaszín flamingó-nyomat a zöld alapon pedig hab a tortán. Kéztörlőink és fürdőlepedőink nemcsak friss, nyári jó hangulatot teremtenek a fürdőszobában, de a bőrhöz is nagyon gyengédek: pamut anyaguk 100%-ban ökológiai gazdálkodásból származik, ami ember és környezet számára egyaránt jó.
 
 
 
 
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott

Trendi fürdőszobabútorok fehérben
- az ideális párosítás a Miami színekhez

A fürdőszoba többnyire nem a lakás legnagyobb helyisége. Így fontos, hogy legyen elegendő tárolóhely - anélkül, hogy a fürdőszobát telezsúfolnánk bútorokkal. Ezért kaphatók a Tchibo-nál a Vario-Look bútorok világos, egyszerű színekben, kiegészítő tárolóhelyekkel a fürdőszobához. Így mindennek meglesz a helye, aminek kéznél kell lennie. Minden Vario-Look bútor két polcbetéttel rendelkezik szürke és világosszürke színben. A betétek a bútor összeszerelése után is tetszés szerint cserélhetők. Így egyedi, és ízlése szerinti színeket helyezhet a középpontba fürdőszobájában.
Trendi fürdőszobabútorok a Tchibo-tól

Rendeljen fürdőszobabútort a Tchibo-tól most

 
 
 
 
Sajnos már elfogyott
  • Magas fürdőszobaszekrény
  • Magas fürdőszobaszekrény
46 995Ft
37 995Ft
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott

Most a tchibo.hu oldalon

Fürdőszobai kiegészítők

Berendezési ötletek fürdőszobájához

A „Fürdőszoba” kategóriához