Futóruházat: nagy választék, kedvező áron

Nem számít, hogy kezdő vagy profi sportoló: A kocogáshoz szüksége van a megfelelő futóruházatra. A sport szerelmesei válogathatnak a Tchibonál a férfi és női kompressziós felsők, futónadrágok vagy akár futódzsekik közül. Webáruházunkban funkcionális aláöltözetek és hasznos sportkiegészítők - például kesztyűk, sapkák, vagy futóövek közül válogathat, ahová elrakhatja az okostelefonját és a kulcsait. Válasszon különböző minták, színek és stílusok közül, és állítsa össze saját egyéni futóruházatát!
Akciós ár 4 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

A megfelelő futóruházat - amire valóban szüksége van

Sportruházatból óriási a választék. De mi az, ami valóban elengedhetetlen a kocogáshoz, és mire kell figyelni a futóruházat kiválasztásakor? A tippünk: Egy jó cipő elengedhetetlen kellék a futáshoz. A cipőnek illeszkednie kell a láb középső részéhez és fontos, hogy elegendő hely maradjon elől. Nyugodtan válasszon a megszokottnál egy fél számmal nagyobb futócipőt. A ruházatának fontos részét képezi továbbá a futónadrág, rövid- és hosszú ujjú futófelső, valamint futódzseki. Így minden hőmérsékleti viszonyra fel lesz készülve. A nőknek továbbá szükségük lehet egy jól illeszkedő sportmelltartóra. A Tchibonál kiváló minőségű felszerelést talál, kedvező áron.

Futóruházat nyárra

Nyáron sokak számára könnyebb elindulni kocogni vagy futni, mint az év második felében. A megfelelő futóruházattal pedig valóban élvezetessé teheti ezt. Mindenekelőtt győződjön meg arról, hogy a rövid- és hosszú futónadrágjai, valamint a felsője is légáteresztő. Egy műszálas futóruházat elvezeti a nedvességet, így a nyári melegben sem forrósodik fel túlságosan. A még jobb szellőzés érdekében válasszon légáteresztő hálós betétekkel ellátott felsőt vagy pólót. Tavasszal egy könnyű futómellény pedig megvédi a széltől, anélkül, hogy akadályozná a mozgásban. Az olyan kiegészítők, mint például a futósapka, sem hiányozhatnak a szabadban való sportoláshoz. Olvassa el a Kocogás kisokosunkat, hogy megtudja mire érdemes még figyelni a nyári sportolás során.

A megfelelő téli sportruházat

A hideg és a hó nem adhat ok arra, hogy abbahagyja a kocogást. A női és férfi termo futónadrág, a hosszú ujjú felsők és a megfelelő futókabát segítségével az edzés ugyanolyan jól megy télen, mint nyáron. A tippünk: Öltözzön rétegesen. Azaz kombináljon több réteg funkcionális ruházatot. A Softshell dzsekik tökéletesek a hideg évszakban, mivel könnyűek, légáteresztők és sok mozgásszabadságot biztosítanak. De tartsa észben, ha esik az eső: nem vízállóak. A sapka, vastag futózoknik és egy pár kesztyű is a futóruházathoz tartoznak télen.

Így kezelje a futóruházatát

A sportruházat nagy igénybevételnek van kitéve, ezért gyakran kell mosni. Annak érdekében, hogy a kocogáshoz felvett ruhái sokáig újnak nézzenek ki, mindig kövesse a mosási útmutatóban írtakat. A legjobb elkerülni az öblítő használatát. Ez tönkreteheti a funkcionális ruházat rostszerkezetét, miután a ruhadarab már nem lesz képes a nedvesség-elvezetésre. Néhány mosószergyártó speciális mosószereket fejlesztett ki, amelyek megbízhatóan eltávolítják a kellemetlen szagokat, de óvják a futóruházat membránját. A pólóit, nadrágjait és funkcionális aláöltözetét nem a szárítóban, hanem a levegőn kell szárítania.

A részletek számítanak

A futókabátok és hasonló ruhadarabok esetében gyakran az apró részletek rakják fel a pontot az i-re a kényelem és biztonság szempontjából. Ha például gyakran fut sötétben, ügyeljen arra, hogy a mellényén, dzsekijén vagy felsőjén legyenek fényvisszaverő elemek. Így a sportoló társak vagy a forgalom résztvevői könnyen észrevehetik. Az edzőruha kis cipzáras zsebei megkönnyítik a kulcsok vagy okostelefonok biztonságos tárolását. Az egyedileg állítható szellőzési lehetőségek pedig biztosítják a megfelelő hőmérséklet-szabályozást.

Kiváló minőségű Tchibo futóruházat

Annak érdekében, hogy testmozgás közben is jól érezze magát, kiemelt figyelmet fordítunk futóruházataink igényes kialakítására, funkcionalitására és minőségére. Ezért a fitneszruháink a „Tchibo Certified Merchandise” jelöléssel vannak ellátva. Ez azt jelenti, hogy termékeinket független tesztelő intézmények ellenőrzik. Készüljön fel most a következő gyalogtúrára, vásárolja meg futóruházatát kedvező áron az online shopunkban!