Futóruházat: nagy választék, kedvező áron

Nem számít, hogy kezdő vagy profi sportoló: A kocogáshoz szüksége van a megfelelő futóruházatra. A sport szerelmesei válogathatnak a Tchibonál a férfi és női kompressziós felsők, futónadrágok vagy akár futódzsekik közül. Webáruházunkban funkcionális aláöltözetek és hasznos sportkiegészítők - például kesztyűk, sapkák, vagy futóövek közül válogathat, ahová elrakhatja az okostelefonját és a kulcsait. Válasszon különböző minták, színek és stílusok közül, és állítsa össze saját egyéni futóruházatát!
Akciós ár 7 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 2 495 Ft 1 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 3 295 Ft 2 895 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
1 ...

A megfelelő futóruházat - amire valóban szüksége van

Sportruházatból óriási a választék. De mi az, ami valóban elengedhetetlen a kocogáshoz, és mire kell figyelni a futóruházat kiválasztásakor? A tippünk: Egy jó cipő elengedhetetlen kellék a futáshoz. A cipőnek illeszkednie kell a láb középső részéhez és fontos, hogy elegendő hely maradjon elől. Nyugodtan válasszon a megszokottnál egy fél számmal nagyobb futócipőt. A ruházatának fontos részét képezi továbbá a futónadrág, rövid- és hosszú ujjú futófelső, valamint futódzseki. Így minden hőmérsékleti viszonyra fel lesz készülve. A nőknek továbbá szükségük lehet egy jól illeszkedő sportmelltartóra. A Tchibonál kiváló minőségű felszerelést talál, kedvező áron.

Futóruházat nyárra

Nyáron sokak számára könnyebb elindulni kocogni vagy futni, mint az év második felében. A megfelelő futóruházattal pedig valóban élvezetessé teheti ezt. Mindenekelőtt győződjön meg arról, hogy a rövid- és hosszú futónadrágjai, valamint a felsője is légáteresztő. Egy műszálas futóruházat elvezeti a nedvességet, így a nyári melegben sem forrósodik fel túlságosan. A még jobb szellőzés érdekében válasszon légáteresztő hálós betétekkel ellátott felsőt vagy pólót. Tavasszal egy könnyű futómellény pedig megvédi a széltől, anélkül, hogy akadályozná a mozgásban. Az olyan kiegészítők, mint például a futósapka, sem hiányozhatnak a szabadban való sportoláshoz. Olvassa el a Kocogás kisokosunkat, hogy megtudja mire érdemes még figyelni a nyári sportolás során.

A megfelelő téli sportruházat

A hideg és a hó nem adhat ok arra, hogy abbahagyja a kocogást. A női és férfi termo futónadrág, a hosszú ujjú felsők és a megfelelő futókabát segítségével az edzés ugyanolyan jól megy télen, mint nyáron. A tippünk: Öltözzön rétegesen. Azaz kombináljon több réteg funkcionális ruházatot. A Softshell dzsekik tökéletesek a hideg évszakban, mivel könnyűek, légáteresztők és sok mozgásszabadságot biztosítanak. De tartsa észben, ha esik az eső: nem vízállóak. A sapka, vastag futózoknik és egy pár kesztyű is a futóruházathoz tartoznak télen.

Így kezelje a futóruházatát

A sportruházat nagy igénybevételnek van kitéve, ezért gyakran kell mosni. Annak érdekében, hogy a kocogáshoz felvett ruhái sokáig újnak nézzenek ki, mindig kövesse a mosási útmutatóban írtakat. A legjobb elkerülni az öblítő használatát. Ez tönkreteheti a funkcionális ruházat rostszerkezetét, miután a ruhadarab már nem lesz képes a nedvesség-elvezetésre. Néhány mosószergyártó speciális mosószereket fejlesztett ki, amelyek megbízhatóan eltávolítják a kellemetlen szagokat, de óvják a futóruházat membránját. A pólóit, nadrágjait és funkcionális aláöltözetét nem a szárítóban, hanem a levegőn kell szárítania.

A részletek számítanak

A futókabátok és hasonló ruhadarabok esetében gyakran az apró részletek rakják fel a pontot az i-re a kényelem és biztonság szempontjából. Ha például gyakran fut sötétben, ügyeljen arra, hogy a mellényén, dzsekijén vagy felsőjén legyenek fényvisszaverő elemek. Így a sportoló társak vagy a forgalom résztvevői könnyen észrevehetik. Az edzőruha kis cipzáras zsebei megkönnyítik a kulcsok vagy okostelefonok biztonságos tárolását. Az egyedileg állítható szellőzési lehetőségek pedig biztosítják a megfelelő hőmérséklet-szabályozást.

Kiváló minőségű Tchibo futóruházat

Annak érdekében, hogy testmozgás közben is jól érezze magát, kiemelt figyelmet fordítunk futóruházataink igényes kialakítására, funkcionalitására és minőségére. Ezért a fitneszruháink a „Tchibo Certified Merchandise” jelöléssel vannak ellátva. Ez azt jelenti, hogy termékeinket független tesztelő intézmények ellenőrzik. Készüljön fel most a következő gyalogtúrára, vásárolja meg futóruházatát kedvező áron az online shopunkban!