Gyerekkesztyűk divatos és életkornak megfelelő választékban

A gyerekeknek könnyen kihűl a kezük, majd megfáznak. Ezért is fontos a test érzékeny részeinek védelme. A Tchibo kínálatában megfelelő kesztyűt talál online, amelyek nemcsak jól melegítenek, hanem részt vesznek a szórakozásban és a játékban is - akár a sárba is belenyúlhat! Rendeljen kedvező áron kellemesen puha egyujjas kesztyűt vagy strapabíró gyerek ötujjas kesztyűt, amelyet a csemete szívesen visel.
-13 %
Gyerek egyujjas kesztyű, sötétkék
2 295Ft
1 995Ft
 
Elérhető:
 
Gyerek polárkesztyű, sötétkék
3 495Ft
 
Elérhető:
 
-6 %
Gyerek téli kesztyű, sötétkék
7 995Ft
7 495Ft
 
Elérhető:
 
Softshell gyerekkesztyű
4 295Ft
 
Elérhető:
 
Gyerek polárkesztyű, szürke
2 795Ft
2 695Ft
 
Elérhető:
 
Gyerek lehajtható egyujjas kesztyű
3 995Ft
 
Elérhető:
 
Gyerek polárkesztyű, sötétkék
3 995Ft
 
Elérhető:
 
Gyerek softshell kesztyű, sötétkék
3 995Ft
 
Elérhető:
 
-6 %
Lány téli kesztyű, rózsaszín
7 995Ft
7 495Ft
 
Elérhető:
 
Gyerek polárkesztyű, sötétkék
3 495Ft
 
Elérhető:
 

Fazon, anyagok és felhasználási terület: áttekintés a gyerekkesztyűkről

A gyerek kesztyűk egyujjas kesztyűkként és olyan modellként is kaphatók, amelybe minden egyes ujjat külön-külön bele kell húzni. Hogy melyik kesztyűt választja, az egyrészt a gyerek preferenciájától függ. A felnőttekhez hasonlóan egyes gyerekek a melegebb egyujjas kesztyűket kedvelik, mások az ujjak szabadabb mozgását részesítik előnyben. Másrészről a döntés az életkortól is függ. Az egyujjas kesztyűbe könnyebb belebújni, ezért a kisgyerekek számára gyakran ez a jobb választás.
Kisfiú hátizsákkal, esőkabáttal és sapkával boldogan nyújtja a kezét szivárványszínű pamutkesztyűben a kamera felé.

Polár, softshell és hasonlók: ezekből készülnek a kiegészítők

A gyerekkesztyűk különféle anyagokból készülnek. Ha a gyerekek szeretik a kellemesen puha és természetes anyagot, akkor a gyapjúból vagy pamutból készült modellek ideálisak. Ez a két anyag azonban nem víztaszító, így inkább száraz időjárási viszonyok esetén alkalmas. A polár szintén puha és lágy tapintású, de sokkal gyorsabban szárad, ezért esős időben is ajánlott gyerekkesztyűnek. A szintetikus szálak, mint a nejlon és a poliészter, különösen időjárásállók és strapabírók. Jól illenek esőnadrághoz és esőruhához. A szélálló softshell kesztyű kényelmes viselet, ha gyereke sokat utazik kerékpárral.
Sapkát, sálat és kesztyűt viselő boldog testvérek állnak a téli hóviharban.

Megfelelő kesztyű a mindennapokra, sporthoz vagy ünnepi alkalmakhoz

A mindennapi iskolai és szabadidős tevékenységek számára a gyapjúból, pamutból vagy polárból készült kesztyűk jó kompromisszumot jelentenek a súly, a kényelem és az egyszerű kezelés között. A szabadban való hancúrozáshoz ajánlott a vízálló gyerekkesztyű – nemcsak az esőt taszítja, hanem a szennyeződéseket is. Ha csemetéje sportolás közben viseli a kézmelegítőt, légáteresztőnek kell lennie, hogy ne izzadjon túlzottan. A téli gyerekkesztyűk lehetnek vastagabban béleltek. A nagypapa 80. születésnapján vagy más ünnepi alkalmakkor a gyerekek is viselhetnek bőrkesztyűt elegáns kiegészítőként.

Ezek a részletek növelik a kényelmet

Az apró részletek nagy szerepet játszhatnak a kézmelegítőknél. A kézháton lévő szellős hálós betoldások praktikusak, ha a kezek sokat vannak mozgásban ­– például lovaglás közben. Annak érdekében, hogy a gyeplő jól illeszkedjen a kézbe, előnyösek a csúszásgátló felületek – ez más gyerek sport- és kerékpáros kesztyűkre is vonatkozik. Ha a gyerek csevegéssel van elfoglalva, az érintőpontokkal ellátott modellek megkönnyítik az okostelefon használatát. Így a kesztyűt nem kell levenni ahhoz, hogy végighúzzon a képernyőn, vagy leírjon valamit. A kesztyű összekapcsolására szolgáló kis akasztók jobban összetartják szállítás közben, míg a fényvisszaverő felületek növelik a láthatóságot.
Fiatal lány lovagló sisakkal és lovagló kesztyűvel nevetve tartja a felnyergelt és felkantározott lovát a gyeplőn.

Milyen színű legyen a gyerekkesztyű?

A legszebb kesztyűk is hiábavalók, ha gyermeke nem szereti őket. Ha biztosra akar menni, hogy gyermeke ne ellenkezzen öltözködés közben, a legjobb, ha a kedvenc színét választja. Ha nincsenek különösebb preferenciák vagy nemtetszések, akkor a legjobb, ha a kesztyű színét a sapka és a sál színével hangolja össze – így minden fazonú gyerek dzsekivel harmonikus lesz az öltözék. A sötét színek egyébként strapabíróbbak, mint a világos színek, így nem kell minden egyes alkalommal kimosni őket. Bármilyen gyerekkesztyűt szeretne, a Tchibo-nál könnyen és kedvező feltételek mellett rendelheti meg!
Egy téli park egyik hídján egy fiatal anya a karjában tartja az overált, sapkát, sálat és kesztyűt viselő boldog fiát.