Gyerekágyak – csodálatosan kényelmesek és igazán praktikusak

Stabil, biztonságos és gyerekbarát kialakítás: a modern gyerekágyakkal szemben támasztott követelmények nagyok, elvégre a csemetének otthonosan és kényelmesen kell éreznie magát az ágyában. Mivel a gyerekek az ágyukban is szívesen játszanak vagy hancúroznak, a tartós, strapabíró tulajdonságok elengedhetetlenek. A Tchibo olyan gyerekágyakat kínál, amelyek megfelelnek ezeknek a követelményeknek. Fedezze fel a különböző ajánlatokat, és vásároljon gyerekágyakat lányoknak vagy fiúknak!
Kétoldalas perkál ágynemű, lovas, fehér, egyszemélyes
14 995Ft
Irisette steppelt gyerek paplan és párna
15 995Ft
néhány darab kapható
Gyerek renforcé ágynemű, mintás, sötétkék
8 995Ft
néhány darab kapható
Kisgyerek ágynemű
6 995Ft
Gyerekággyá alakítható rácsos kiságy, fehér
Nordic gyerekszoba bútorcsaládunk tagja
189 995Ft
Renforcé ágynemű biopamutból
11 995Ft

Gyerekágyak minden korosztálynak és ízlésnek

Szundikálás egy "tűzoltóautóban", vagy délutáni alvás egy "faházban"? A modern gyerekágyak nagyon sok lehetőséget kínálnak. A számos építési módnak és kialakításnak köszönhetően a gyerekágyak megfelelnek a legkülönbözőbb igényeknek. Akár a biztonságos alvóhelyet tartja fontosnak a baba számára, akár sok tárolóhelyre van szüksége az ágyneműhöz, játékokhoz stb., ágyaink minden igényhez megfelelő megoldást kínálnak.
Megfelelő gyerekágy minden korosztálynak és ízlésnek.

Rácsos gyerekágy a legkisebbek számára

Az első két-három évében a Tchibo rácsos gyerekágya ideális gyermeke számára. A kiságy körüli léceknek köszönhetően a baba biztonságosan és védve fekhet az ágyban, ugyanakkor mindent lát, ami a babaszobában zajlik. Az ilyen gyerekágyak mérete általában 60 x 120 cm és 70 x 140 cm. Tipp: A rácsos gyerekágyhoz célszerű lépésszegéllyel ellátott matracot vásárolni, így biztosítva kicsinyének biztos tartást, amikor először próbál az ágyban állni.
Itt biztonságosan és védetten aludhat: rácsos gyerekágy a legkisebbek számára.

Junior ágy kisgyermekek számára

Sok gyermek számára nincs jobb, mint egy kalandágy: a kialakításnak szinte nincsenek határai – a csónak gyerekágytól az autós gyerekágyig szinte minden lehetséges. Az ilyen játszóágyak mellett az emeletes ágy is sok gyerekszobában bizonyul praktikusnak, mivel így helytakarékos alvóhelyet teremt két testvér számára. A gyermekek körében is népszerű: a galériaágy. A fekvő felület alatt még rengeteg hely van a játékoknak vagy az íróasztalnak.

Ifjúsági ágy az idősebbek számára

Ahogy a gyerek növekszik, úgy változnak a gyerekszoba bútoraival szemben támasztott igények is. A színes kalandágyból aztán egy egyszerű, gyönyörű kialakítású tároló ágy válik. Ezeket a multifunkcionális ágyakat a modelltől függően fiókokkal vagy polcbetétekkel látták el. A kihúzható gyerekágy is nagyon praktikus, így gyermeke legjobb barátja is kényelmes alvóhelyet kap.

Ami fontos a fiúk és lányok gyerekágyai esetében

Legyen újszülöttnek vagy tinédzsernek: minden gyerekágynak meg kell felelnie bizonyos feltételeknek. Ez magában foglalja a többek között a strapabíró anyagokról és nagy stabilitásról felismerhető kiváló minőséget, amelyet a JÓT TETTÉL projektünkkel is támogatunk. Emellett, különösen az idősebb gyermekek esetében, döntő szerepet játszik a design is, amelyet egy gyönyörű gyermekágyneművel még tökéletesebbé varázsolhat.
Egyszerűen húzza ki az ifjúsági ágyat, így gyermeke legjobb barátja is ott töltheti az éjszakát.