Gyerekágyak – csodálatosan kényelmesek és igazán praktikusak

Stabil, biztonságos és gyerekbarát kialakítás: a modern gyerekágyakkal szemben támasztott követelmények nagyok, elvégre a csemetének otthonosan és kényelmesen kell éreznie magát az ágyában. Mivel a gyerekek az ágyukban is szívesen játszanak vagy hancúroznak, a tartós, strapabíró tulajdonságok elengedhetetlenek. A Tchibo olyan gyerekágyakat kínál, amelyek megfelelnek ezeknek a követelményeknek. Fedezze fel a különböző ajánlatokat, és vásároljon gyerekágyakat lányoknak vagy fiúknak!
Gyerek matracvédő, kb. 70 x 140 cm
5 495Ft
-10 %
Rácsos gyerekágy, kék/fehér
Rácsos gyerekágy, mályva/fehér
145 995Ft
145 995Ft
129 995Ft
Sajnos már elfogyott
Gyerekággyá alakítható rácsos kiságy, fehér
Nordic gyerekszoba bútorcsaládunk tagja
159 995Ft
Puha takaró, bézs
6 995Ft
Gyerek steppelt paplan és párna
11 995Ft

Gyerekágyak minden korosztálynak és ízlésnek

Szundikálás egy "tűzoltóautóban", vagy délutáni alvás egy "faházban"? A modern gyerekágyak nagyon sok lehetőséget kínálnak. A számos építési módnak és kialakításnak köszönhetően a gyerekágyak megfelelnek a legkülönbözőbb igényeknek. Akár a biztonságos alvóhelyet tartja fontosnak a baba számára, akár sok tárolóhelyre van szüksége az ágyneműhöz, játékokhoz stb., ágyaink minden igényhez megfelelő megoldást kínálnak.
Megfelelő gyerekágy minden korosztálynak és ízlésnek.

Rácsos gyerekágy a legkisebbek számára

Az első két-három évében a Tchibo rácsos gyerekágya ideális gyermeke számára. A kiságy körüli léceknek köszönhetően a baba biztonságosan és védve fekhet az ágyban, ugyanakkor mindent lát, ami a babaszobában zajlik. Az ilyen gyerekágyak mérete általában 60 x 120 cm és 70 x 140 cm. Tipp: A rácsos gyerekágyhoz célszerű lépésszegéllyel ellátott matracot vásárolni, így biztosítva kicsinyének biztos tartást, amikor először próbál az ágyban állni.
Itt biztonságosan és védetten aludhat: rácsos gyerekágy a legkisebbek számára.

Junior ágy kisgyermekek számára

Sok gyermek számára nincs jobb, mint egy kalandágy: a kialakításnak szinte nincsenek határai – a csónak gyerekágytól az autós gyerekágyig szinte minden lehetséges. Az ilyen játszóágyak mellett az emeletes ágy is sok gyerekszobában bizonyul praktikusnak, mivel így helytakarékos alvóhelyet teremt két testvér számára. A gyermekek körében is népszerű: a galériaágy. A fekvő felület alatt még rengeteg hely van a játékoknak vagy az íróasztalnak.

Ifjúsági ágy az idősebbek számára

Ahogy a gyerek növekszik, úgy változnak a gyerekszoba bútoraival szemben támasztott igények is. A színes kalandágyból aztán egy egyszerű, gyönyörű kialakítású tároló ágy válik. Ezeket a multifunkcionális ágyakat a modelltől függően fiókokkal vagy polcbetétekkel látták el. A kihúzható gyerekágy is nagyon praktikus, így gyermeke legjobb barátja is kényelmes alvóhelyet kap.

Ami fontos a fiúk és lányok gyerekágyai esetében

Legyen újszülöttnek vagy tinédzsernek: minden gyerekágynak meg kell felelnie bizonyos feltételeknek. Ez magában foglalja a többek között a strapabíró anyagokról és nagy stabilitásról felismerhető kiváló minőséget, amelyet a JÓT TETTÉL projektünkkel is támogatunk. Emellett, különösen az idősebb gyermekek esetében, döntő szerepet játszik a design is, amelyet egy gyönyörű gyermekágyneművel még tökéletesebbé varázsolhat.
Egyszerűen húzza ki az ifjúsági ágyat, így gyermeke legjobb barátja is ott töltheti az éjszakát.