Gyerekruházat – trendi fiú és lány ruhák

Lezser pólók, sportos pulóverek és divatos party ruhák: a fiatalok szeretnek divatos ruhákba öltözni, és mindig új trendeket kipróbálni. Legyen szó iskoláról, egy klubról vagy egyszerű szabadidős lógásról: a tinédzserek ruhái legyenek stílusosak és kényelmesek, és feleljenek meg az olyan tevékenységeknek, mint a gördeszkázás. A Tchibo rengeteg divatos gyerek ruhadarabot kínál, a meleg téli kabátoktól a szellős nyári ruhákig.
Fiú termokabát, kék/sárga
14 995Ft
 
Elérhető:
 
Lány termokabát, bordó/rózsaszín/sötétkék
14 995Ft
 
Elérhető:
 
Fiú termokabát, bordó
14 995Ft
 
Elérhető:
 
Fiú kapucnis felső, sötétzöld
14 995Ft
 
Elérhető:
 
2 fiú pizsama szettben, sötétkék/szürke
11 995Ft
 
Elérhető:
 
2 lány pizsama szettben, sötétkék/piros/fehér
9 995Ft
 
Elérhető:
 
5 lány harisnyanadrág szettben, sötétkék/piros
8 995Ft
 
Elérhető:
 
7 fiú boxeralsó szettben, fekete
7 995Ft
 
Elérhető:
 
Fiú kordbársony ing, barna
7 495Ft
 
Elérhető:
 
7 lány magas derekú alsó szettben, fekete
7 495Ft
 
Elérhető:
 
Fiú szabadidőfelső, sötétkék
6 995Ft
 
Elérhető:
 
Fiú kapucnis szabadidőfelső, kék
6 995Ft
 
Elérhető:
 
Lány bőszárú farmernadrág, sötétkék
6 995Ft
 
Elérhető:
 
3 lány leggings szettben, mintás/bordó/fekete
6 995Ft
 
Elérhető:
 
Lány szabadidőfelső, bordó
6 995Ft
 
Elérhető:
 
Fiú szabadidőnadrág, fekete
6 995Ft
 
Elérhető:
 
2 fiú hosszú ujjú felső szettben, kék/sötétkék
6 495Ft
 
Elérhető:
 
Lány jerseyruha, csíkos, sötétzöld
5 995Ft
 
Elérhető:
 
5 lány alsó szettben, rózsaszín/szürke/fehér/fekete
5 495Ft
 
Elérhető:
 
Lány kordbársony szoknya, barna
5 495Ft
 
Elérhető:
 
2 fiú jégeralsó szettben, szürke/fekete
4 995Ft
3 fiú trikó szettben, szürke/fehér/fekete
4 995Ft
 
Elérhető:
 
3 lány bustier melltartó szettben, fekete/szürke
4 995Ft
 
Elérhető:
 
Lány bustier melltartó és alsó
4 995Ft
 
Elérhető:
 
Lány bő ujjú felső, curry
3 995Ft
 
Elérhető:
 
Gyerek termocsizma, rózsaszín
10 995Ft
 
Elérhető:
 
Gyerek termocsizma, sötétkék
10 995Ft
 
Elérhető:
 
4 kisgyerek termoleggings szettben, medvés
6 995Ft
 
Elérhető:
 
Lány termocsizma, piros
9 995Ft
 
Elérhető:
 
Gyerek termocsizma, sötétkék
9 995Ft
 
Elérhető:
 
1 ...

Felsők: lezser stílusok vagány gyerekeknek

A tinédzser divat középpontjában természetesen a felsők állnak. Elvégre az első dolog, amit meglátunk, a póló, szabadidőfelső, blúz, ing, pulóver és kabát. A fiatalok számára különösen fontos, hogy a felsők kényelmesek legyenek és lezser hatást keltsenek. Jöhet még egy felső a szekrénybe – így kedvenc nadrágjaikkal és szoknyáikkal kombinálva a gyerekek kedvük szerint teremthetnek új megjelenést. A kedvelt nyári tinédzser ruhák közé tartoznak a sportos és könnyű fiú rövidnadrágok és pólók, valamint a lány szoknyák és szellős topok.
Tinédzser lány hip-hop öltözékben farmert, fekete sapkát, színes karkötőket és 18+ feliratos fehér pólót visel.

Szabadidőfelsők és pólók: a tini ruhásszekrény alapdarabjai

A tinédzser ruhatár egyik kötelező darabja természetesen a póló. A pimasz feliratokkal a serdülők megteremtik saját stílusukat. A motívumokkal és márkajelzésekkel ellátott pólók szintén karakteres megjelenést biztosítanak a gyerekek számára. Hűvösebb napokon a kellemesen puha szabadidőfelső és kapucnis pulóver az első választás a gyerekruhák között. A testhez simuló finom kötésű pulóverek és a bársonyos zsenilia pulóverek szintén biztosítják a meleget és a menő megjelenést. Az olyan elemek, mint az átfordítható flitterek, amelyek mintha varázsütésre változtatnák a színüket, különleges megjelenést kölcsönöznek.
Sárga kabátot viselő fiatal lány nevetve pózol egy graffiti fal előtt.

Dzsekik és mellények: funkcionális és stílusos

A kötött kardigánok, dzsekik és mellények kiegészítik a fiatalok ruházatát. A mellények és a könnyű polár dzsekik ideálisak a tavaszi és őszi átmeneti időszakban. A plüss dzsekik, a steppelt kabátok és a termo kabátok ellenállnak a téli mínuszoknak. Ha rugalmas akar lenni, válasszon egy praktikus, kifordítható kabátot. Az iskolába menet rossz időben a vízhatlan esőruházat véd. Ez gyakran feltűnő színekben kapható és fényvisszaverő elemekkel rendelkezik, ami még nagyobb biztonságot jelent. A száraz, de szeles időben a lélegző softshell kabátok akadályozzák meg a test kihűlését.

Nadrágok, szoknyák, rövidnadrágok, stb.: állandó társak

A tartósságot és a menő megjelenést illetően a tinédzser ruházat esetében is a farmer minden dolog mértéke. A különböző mosások és szabások nem hagynak kívánnivalót maguk után. Sportos utcai viseletként a melegítőnadrág, a rövid melegítőnadrág és a gumis derékrésszel ellátott nadrág is nagyon népszerű. A mindenben társ, szuper kényelmes nadrágok közé tartozik a legging és a tregging. A szoknyák csodálatosan rugalmasak a tinilányok ruházatának részeként. Míg a csíkos szoknya tökéletes társ az iskolai hétköznapokra nyáron, egy elegáns tüll- vagy pliszészoknya szép alakot kölcsönöz a partin.

Ünnepi ruhák tinédzsereknek: stílusos megjelenés lányoknak és fiúknak

Az érettségi ünnepségek és a sikeres vizsgák az élet mérföldkövei, amelyeket illően kell megünnepelni. Olykor a tinédzser ruhák is lehetnek elegánsabbak. Az ifjú hölgyek hímzéssel és fodrokkal ellátott ruhái és az ingekkel kombinált fiú nadrágok vagy chino nadrágok ideálisak az ünnepi alkalmakra. A nagypapa 80. születésnapja alkalmából tartott tradicionális családi ünnepségre megfelelő választás a dirndli, a népviseleti kiskabát és bőrnadrág.
Ünnepi ruhába öltözött fiatal pár ül a kanapén: a lány hosszú, csipkés, rózsaszín színű estélyi ruhát, a fiú fekete öltönyt, fehér inget és nyakkendőt visel.