Sapka gyerekeknek – stílusos és funkcionális

Amikor süvít a szél a házak között, az érzékeny gyerekfüleknek védelemre van szüksége. Húzzon fel csemetéjére egy divatos sapkát, amely egyszerre véd és melegít, és a kinézete is olyan menő, hogy gyermeke többé nem akarja majd levenni! Nyáron is kötelező a fejfedő! Fedezze fel a Tchibo kiváló minőségű gyerekeknek való sapkáit a legjobb TCM minőségben – ez szórakoztatóvá teszi az online vásárlást.
Akciós ár 2 795 Ft 1 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Állítható bőségű - csipeszes zárral
Akciós ár 2 495 Ft 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 1 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 3 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
néhány darab kapható
Akciós ár 3 795 Ft 3 295 Ft Quickshop
Akciós ár 2 795 Ft 1 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 2 995 Ft 1 595 Ft Quickshop

Melyik gyereksapka melegít különösen jól?

Télen a legjobb választás a nyírt gyapjúból készült, puha polárbéléssel ellátott kötött sapka. A polár könnyű és kellemes tapintású, és szigetelő tulajdonsággal rendelkezik, míg a nyírt gyapjú további meleget nyújt és távol tartja a nedvességet. A lányok és fiúk körében is népszerű a bojtos gyereksapka, amely ideális más kiegészítőkhöz, például kesztyűkhöz és sálakhoz. Különösen praktikus: csősapka, amely a nyakat is védi.
Kellemesen meleg és stílusos: összeillő sapka, sál és kesztyű gyerekeknek.

A legjobb sapka gyerekeknek az átmeneti időszakra

Ősszel és tavasszal nem kell nagyon melegnek lennie. Ilyenkor éppen megfelelnek a divatos pamut beanie sapkák. Ezek nagyon egyszerű sapkák, amelyek rásimulnak a fejre. Tippünk: A lányok imádják a laza horgolt sapkát, amely könnyedén illeszkedik a fejre, és nem teszi tönkre a frizurát. Ezek a sapkák különösen szépek, ha arany vagy ezüst szálakat is tartalmaznak, vagy ha apró gyöngyök díszítik őket.
Ősszel és tavasszal ideális a könnyű, pamutból készült gyerek sapka.

Lezser sildes sapka gyerekeknek a nyárra

A nyári hónapokban, amikor a gyerekek szívesen hancúroznak fürdőruhában, az érzékeny fejbőr védelme érdekében kötelező a napfénytől védő sapka. A meleg évszak nagy sikere: a klasszikus baseball sapka. Az ellenző ráadásul védi a szemet a közvetlen napfénytől. Válasszon a kínálatunkból a gyermeke ízlésének megfelelő sapkát, például menő nyomatokkal vagy rajzfilmfigurákkal. Alternatív megoldásként természetesen választhatja a klasszikus nyári kalapot is.

További ötletek a gyereksapkákhoz

Szeretne egy kis változatosságot? Az elmúlt években újra divatba jött a svájcisapka. Ez a tartós szövetekből, például kordból vagy tweedből készült sapka igazi siker a divattudatos gyerekek körében. Ugyanolyan népszerű a fiúk és a lányok körében: állatfülekkel, például hegyes macskafülekkel vagy kerek medvefülekkel rendelkező játékos sapkák. Nem számít, hogy gyermeke melyik sapkát választja – illeszkednie kell! Mérettanácsadónkból megtudhatja, hogyan lehet helyesen meghatározni a fej kerületét.

A babáknak megfelelő sapka

A legkisebbek számára az olyan gyereksapkák, mint a beanie és a kötött sapkák még nem annyira ideálisak, mivel gyakran az arcukba csúsznak. Válasszon télre inkább rásimuló polár sapkát, az átmeneti időszakra pedig egy könnyű pamut sapkát. Annak érdekében, hogy a sapka ne csússzon, gyakran áll alatti kis megkötőkkel rendelkeznek.
Az állatfüllel ellátott vidám gyerek sapkák a fiúk és a lányok körében ugyanolyan kedveltek.

A Tchibo divatos gyereksapkái inspirálják gyermekét

Válogasson a Tchibo nagy választékában, és gyermekeivel együtt fedezze fel a nagyszerű gyerek sapkákat. A JÓT TETTÉL projektünkből származó meleg nyírt gyapjú, puha polár vagy bőrbarát biopamut jelképezi a fenntarthatóságot. Legyen szó lezser horgolt sapkáról vagy divatos beanie sapkáról: itt minden gyerek megtalálja azt a sapkát, amelyet szívesen visel – még akkor is, ha kint süt a nap!
Könnyű polár sapka rávarrt megkötőkkel babák számára.