Schließen
Star Wars Csillagromboló építőkészlet, fény+hang
59 995Ft
Nyuszi plüsspárna
3 995Ft
5 spriccelős állatfigura szettben
2 795Ft
Zenélő babajáték, felhő, zöldséges
3 995Ft
Zöldségszeletelő játék, fa, tépőzár, 8 rész
4 995Ft
Star Wars Csillagromboló építőkészlet, fény+hang
6 995Ft
Amőba játék, fa díszdobozban
4 995Ft
Graffaló lampionkészítő készlet
2 795Ft
Strandsátor, kék
6 995Ft
Fürdőkacsa játék
3 495Ft
6 színes játékpohár szettben, kacsás
3 995Ft
Csináld magad hazugságvizsgáló
3 995Ft
Csináld magad forró drót ügyességi játék
4 495Ft
Plüsskutya, kicsi
3 995Ft
4 radírgumi szettben, karácsonyi figurák
1 995Ft
Éneklő plüss rénszarvas
2 495Ft
Éneklő plüss karácsonyfa
2 495Ft
Angyalka rongybaba
5 995Ft
Környezetbarát gyurmakészlet, 5 kiszúró
5 495Ft
Plüss szerencsemalac, hanggal
2 295Ft
Plüss szerencsebéka, hanggal
2 295Ft
6 színes játékpohár szettben, halacskás
2 295Ft
Sajnos már elfogyott
-24 %
Fa takarító szett
24 995Ft
18 995Ft
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott
-17 %
Játék BBQ, fa
27 995Ft
22 995Ft
Sajnos már elfogyott

Szórakozás a legkisebbeknek: megfelelő babajáték

A babák az izgalmas ingereknek örülnek – például a különféle zajoknak: a csörgő, csengő vagy zörgő babajátékok gyorsan magukra vonják a figyelmet, és fejlesztik a halláskészséget. A színes forgók kiválóan alkalmasak a látás fejlesztésére. A megfogható játékokat szintén ajánlott már korán felkínálni: a baba ezzel már életének első heteiben javítani tudja reflexeit és fejleszti tapintását.

Az együtt töltött órákra: játékok az egész család számára

A legjobb dolog a cseperedő gyerekekkel közös játék: erősíti a kötődést és jó lehetőség arra, hogy a gyerekek játékos formában hozzászokjanak a szabályokhoz, és fontos értékeket kapjanak az útra. Társasjátékozás közben gyermeke megtanul türelmesen várni, amíg sorra kerül, valamint fel kell tudnia dolgozni a nyerést és a vesztést is. Minél kisebb a gyermek, annál kevesebb játékos és szabály legyen a játékban. Mindig figyelje a gyártó életkorra vonatkozó ajánlását.

Játékok útközbenre

Utazás vagy csupán bevásárlókörút? Az ismert és kedvelt játékok nemcsak kitűnő időtöltést jelentenek, de nagyon jó figyelemelterelést is új helyzetekben. Az ismert szag vagy a hozzábújás biztonságot ad. A klasszikus a plüssállat és a babák, melyeket könnyen magával tud vinni. De a képeskönyvek vagy a kinti játékok is kiválóak utazáshoz, mivel a kicsik ezekkel önállóan tudnak foglalkozni.

Amire gyerekjátékok vásárlása során ügyelni érdemes

Amint a gyermek fogni tud, a játék a szájába fog kerülni. Ezért olyan fajátékokat válasszon, melyek vagy festetlenek, vagy – a könnyebb tisztántartás érdekében – nyállal nem oldható, vízbázisú festékkel vannak bevonva. A biztonságos műanyag játékokon a „PVC-mentes” vagy a CE. ill. GS TÜV-logók láthatók. Ezek igazolják, hogy a terméket a törvényi előírások szerint ellenőrizték. Tipp: A játékok tárolásához is károsanyagmentes anyagokat válasszon.

Gyermekjátékok – jót tettél a Tchibo-val

A játék fő célja, hogy örömet okozzon. Hogy gyermekének gondtalanul szerezhessen örömet, bízza magát egyszerűen mindig TCM logónkra, ami a kifejezetten gyerekekre szabott designt, a minőségi kidolgozást és a károsanyagmentes anyagokat garantálja Önnek. JÓT TETTÉL kezdeményezésünkkel a fenntartható gyártás mellett állunk ki és például fenntartható erdőgazdálkodási és gyapottermelési projekteket támogatunk.