Gyerekjátékokra mindig szükség van, kicsiknek és nagyoknak egyaránt!!

Ami egyértelmű: a gyerekjátékok szórakoztatók, és egyszerűen hozzátartoznak a gondtalan gyermekkorhoz. Továbbá elengedhetetlen a gyermek szellemi és testi fejlődése szempontjából is. Az életkornak megfelelő játékokkal támogatja a gyereke motorikus, észlelési, kreativitással és reakciókészséggel kapcsolatos készségeit. Azért, hogy a kis felfedezőknek a legjobbat válassza, adunk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni a játékok vásárlásakor.
Akciós ár 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 5 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 24 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 5 495 Ft 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 14 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 295 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 495 Ft Quickshop
Akciós ár 22 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 495 Ft Quickshop
1

Szórakozás a legkisebbek számára: a megfelelő babajátékok

A csecsemők a stimuláló ingereket élvezik – ilyenek például a zajok: a csörgő, csengő vagy zörgő babajátékok gyorsan felkeltik a kisbaba érdeklődését, és edzik a hallást. A színek forgók pedig alkalmasak a vizuális érzékek edzésére. Korán adnia kell gyermekének valamilyen fogható játékot is. Ezzel már az élete első néhány hetében fejleszti a reflexeit és a tapintás érzékét. Egyéves kortól tudatosan tudnak nyúlni a játékért.
Gyerekjátékok: A legjobb, ha az egész család együtt játszik.

Az együtt töltött órákhoz: játékok az egész család számára

A legszebb, ha együtt játszunk a cseperedő gyermekkel: erősíti a kötődést és egy jó lehetőség arra, hogy a gyermeke játékos módon hozzászokjon a szabályokhoz és időközben hasznos értékekre tanítsa őt. A társasjátékok során a gyermeke megtanul türelmesen várni a sorára – és megtanulja kezelni a győzelmet és a vereséget. Minél fiatalabb, annál kevesebb játékosnak és szabálynak kell legyen a játékban. Vegye figyelembe a gyártó életkor ajánlását.
A megfelelő gyerekjátékokkal még a hosszabb autóutak sem lesznek unalmasak.

Gyerekjátékok útközben

Akár utazik, vagy csak vásárol: a jól ismert és imádott gyerekjátékok nemcsak nagyszerű időtöltést jelentenek, hanem kiváló eszközök a figyelemelterelésre is az új helyzetekben. A megszokott illat vagy a hozzábújás biztonságérzést teremt. A klasszikusok a plüss állatok és a babák, amelyeket könnyű magával vinni. De a képeskönyvek vagy a kültéri játékok is alkalmasak az útra, mivel a kicsik elfoglalhatják magukat velük.

Amire érdemes figyelni a gyerekjátékok vásárlásakor

Amint a gyermeke már képes fogni, a játék hamar a szájában köt ki. Ezért válasszon fából készült gyerekjátékokat, amelyen nincsenek lefestve – vagy a könnyebb tisztítás érdekében – nyálbiztos, vízalapú lakkal vannak bevonva. A „PVC mentes” vagy TÜV, például CE vagy GS tanúsítvánnyal ellátott műanyag gyerekjátékok biztonságosak. Ezek megerősítik, hogy a terméket szigorú előírások szerint tesztelték. Tipp: a játékok tárolásához is válasszon káros anyagoktól mentes anyagokat.

Gyerekjátékok jó minőségben, a Tchibotól

A gyerekjátékoknak mindenekelőtt szórakoztatónak kell lenniük. Annak érdekében, hogy gyermeke boldog legyen, egyszerűen bízza magát a TCM minőség-tanúsítványunkra: ez garantálja a gyerekbarát kialakítást, a kiváló kivitelezést, valamint káros anyagoktól mentes anyagokat. Ezenkívül a JÓT TETTÉL kezdeményezésünkkel a fenntartható gyártás mellett állunk és olyan projekteket támogatunk, mint például a fenntartható erdőgazdálkodás és a gyapottermesztés.
A Tchibo gyermekbarát játékokat és káros anyagoktól mentes, kiváló minőséget garantál.