Jóga ruházat a sport- és wellness napokhoz

Napüdvözlet, háromszögállás vagy a harcos póz? Akik jól ismerik a jógát, pontosan tudják, hogy mikor-melyik pózt kell bevetniük ahhoz, hogy összhangba hozzák a testet, az elmét és a lelket. Ezek a gyakorlatok, amelyeknél az izmok megfeszülnek és ellazulnak, eredetileg Indiából származnak és egyformán népszerűek a meditáció- és sportimádók körében. De mielőtt belevetné magát, szüksége van a megfelelő jóga ruházatra. Böngésszen a Tchibo online shopban és találja meg a tökéletesen passzoló ruházatot.
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 9 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 16 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
1

Milyen ruhákra van szükségünk a jógához?

Nem nehéz megtalálni a megfelelő jóga ruházatot. Nem számít, hogy kezdő vagy profi: A fontos szempont az, hogy a sportruházat kényelmes legyen és könnyen tudjon benne mozogni. Az alapvető jógafelszereléshez szüksége van egy jóga nadrágra, egy jóga felsőre, és jóga zoknikra, továbbá a nőknek kell egy jól passzoló sportmelltartó vagy egy sima melltartó, amely nem szorít és fekve is kényelmes. A zokniknál ügyeljen arra, hogy el legyenek látva csúszásgátlókkal és jól passzoljanak a lábához. Ha közelebb szeretné érezni magát a talajhoz, válasszon egy lábujjat szabadon hagyó típust.
A megfelelő jóga ruházat: Egy fiatalokból álló csoport a jógaszőnyegeiken ül és meditál.

Ezeket a szempontokat vegye figyelembe a jóga ruházat választásakor

Ha jóga ruhadarabokat vásárol, érdemes figyelembe vennie néhány dolgot ahhoz, hogy a jógázás még kellemesebb élmény legyen. A jóga nadrágok és hasonló ruhadarabok ne legyenek túl szorosak, de túl lazák sem. Az elasztán nadrágok kényelmesen illeszkednek a test vonalához, anélkül, hogy akadályoznák a mozgást a gyakorlatok során. Szintén fontos szempont: A jóga ruházatnak légáteresztőnek kell lennie. Így az izzasztó gyakorlatok során a nedvesség elvezetésre kerül a bőrtől, aminek köszönhetően a jógázás levezető szakaszában sem hűl le. A nőknek a jóga ruhák tekintetében a felsők kiválasztásánál nincsenek korlátok. Szélesebb szabású vagy szoros: A legfontosabb, hogy jól érezze magát a ruháiban. Ez esetben érdemes kiemelni: Az a legjobb, ha légáteresztő szövetet választ.
A jóga ruházat megfelelő kezelése: Egy sportos ruhákat viselő fiatal nő a kanapén ül és ruhákat hajtogat.

A jóga ruházat megfelelő kezelése

A jóga ruházat sűrűn van nagy igénybevételnek kitéve, ezért gyakran kell mosni. Csakúgy, mint a legtöbb sportruházat esetében, a mosással és kezeléssel kapcsolatban vegye figyelembe a címkén található előírásokat. A funkcionális anyagoknak ép membránra van szükségük, hogy a nedvesség elvezetését garantálni tudják. Ezért a jóga ruhadarabjait ne mossa 60 fokon. Érdemes továbbá a szárítót is elkerülni. A tippünk: A speciálisan erre a célra kifejlesztett sport mosószerek segítenek abban, hogy a szabadidőruhák hosszú életűek legyenek.

Minden ízlésnek megfelelő stílus

A Tchibonál megtalálja az ízlésének megfelelő jóga ruházatot, akkor is, ha színes mintákkal ellátott jóga ruházatot és akkor is, ha egyszínű ruhadarabokat keres. Választhat egy visszahajtható derekú, 3/4-es, rugalmas és puha viszkóz anyagból készült jóga nadrágot vagy egy 7/8-os, fényes hatású sportnadrágot is. Állítsa össze a szettjét saját maga. Ha felvesz a felső fölé egy könnyű tréning dzsekit, megakadályozhatja, hogy fázzon a szünetekben. Az online shopunkban plusz méretű női ruhadarabokat is talál.

A megfelelő jóga felszerelés

A megfelelő jóga ruha mellett szüksége van jóga felszerelésre is. Ez előtte és utána is tovább növeli a jógázás élményét. A jógaszőnyeg esetében érdemes meggyőződnie arról, hogy jól kiterítve feküdjön a földön és ne csússzon el. A különféle rekeszekkel ellátott sporttáskák tökéletesek arra, hogy legyen miben magával vigye a jóga ruházatát. Így az izzadt sportruhákat külön tárolhatja a többi jóga felszereléstől, például a jógapárnától. Kedvenc sportjáról további tippeket olvashat a jóga kisokosunkban.
Egy fiatal nő a fűben egy parkban, jógaszőgenyen végez gyakorlatokat.

Kiváló minőségű jóga ruházat

A kiváló minőségű anyagok, valamint a jó kivitelezés rendkívül fontos, különösen az erősen igénybevett sportruházat esetében. A Tchibonál számíthat arra, hogy a kiválasztott jóga ruházata kényelmes és alaktartó lesz és nagy mozgásszabadságot ad. Legyen szó nadrágról vagy felsőről - a sportruháinkat, ugyanúgy ahogy a gyerekruháinkat , külső intézmények ellenőrzik káros anyagok szempontjából, hogy a legjobb minőséget tudjuk garantálni Önnek. Nézzen körül az online shopunkban és találja meg új kedvenc ruháját.
Kiváló minőségű jóga ruházat: Egy fiatal anya a jógaszőnyegén ül, karja a feje fölött van, a fia pedig az ölében ül.