Kávé előfizetés
mindenkinek, aki szereti a kávét


Kedvenc kávéit ingyenesen házhoz szállítjuk, és még 10%-ot* is megtakaríthat. ♡
Frau packt Kaffee-Abo Lieferung aus

3 nyomós érv a kávé előfizetés mellett:

Icon Prozente Preisschild

Folyamatos 10%-os* kedvezmény

Icon durchgestrichenes Datum auf einem Kalender

Egyszerűen lemondható

Icon kostenlose Lieferung

Ingyenes szállítás

Valamennyi előfizetési lehetőség áttekintése

Verschiedene Kaffees stehen nebeneinander

Legnépszerűbb ajánlatunk:
a kávé előfizetés

Válassza ki kedvenc kapszulás kávéit!

✔︎ Minden egyes szállítással 10% kedvezményt* takaríthat meg a weboldalon található aktuális fogyasztói árhoz képest*.
✔︎ Tetszőlegesen kiválasztható szállítási időközök a maximális rugalmasság érdekében.
✔︎ Egyszerűen módosíthatja a kávé mennyiségét, a fajtákat vagy a szállítás gyakoriságát.
✔︎ Megrendelését ingyenes szállítjuk ki közvetlenül az Ön otthonába.
Verschiedene Kaffeemaschinen stehen nebeneinander

Teljes csomag:
kávéfőzőt is tartalmazó kávé előfizetés

Új kávéfőzőt szeretne? A kávéfőzőt is tartalmazó kávé előfizetés a következő előnyöket foglalja magában:

✔︎ INGYENES Cafissimo kávéfőző: a Cafissimo kapszulás kávé előfizetés egy ingyenes Cafissimo easy vagy pure+ kapszulás kávéfőzőt is tartalmaz legalább 6 kávészállítás vállalása esetén
✔︎ Megrendelését ingyenes szállítjuk ki közvetlenül az Ön otthonába.
✔︎Tetszőlegesen kiválasztható szállítási időközök a maximális rugalmasság érdekében.
✔︎ Egyszerűen módosíthatja a kávé mennyiségét, a fajtákat vagy a szállítás gyakoriságát.

GY.I.K

Hogyan működik a kávé előfizetéses rendelés? arrow_down
A kávé előfizetés csak online köthető meg. A beállítás során kiválaszthatja kedvenc kávéfajtáit, valamint az előfizetéstől függően a kávéfőzőt is, és meghatározhatja a kívánt kávémennyiséget, a szállítási időközt stb. Kész! A kívánt kávét ezután rendszeresen otthonába szállítjuk.
Milyen kávéfőzőket kombinálhatok a kávé előfizetéssel? arrow_down
A kávé előfizetés megkötésekor többféle kapszulás kávéfőző és kapszulás kávé közül választhat.
Milyen gyakran szállítják a kávét? arrow_down
A kiszállítás gyakoriságát egyénileg állíthatja be. Attól függően, hogy mennyi kávét iszik hetente, választhat a kéthetenként és a háromhavonta történő szállítási időközök között (2 hetente, 3 hetente, 4 hetente, 5 hetente, 6 hetente, 7 hetente, 8 hetente, 12 hetente).
Tartozik-e minimális rendelési érték a kávé előfizetéshez? arrow_down
Kávé előfizetés esetén a minimális rendelési érték szállításonként 15 000 Ft, a kiszállítás pedig díjtalan. A kávémennyiségek és a szállítási időközök kényelmesen online beállíthatók és módosíthatók.
Kávé előfizetés esetén a kiszállítás díjtalan? arrow_down
Igen, a kávé előfizetés keretében történő kiszállítások ingyenesek. A minimális rendelési érték szállításonként 15 000 Ft.
  1. A 30 darabos, 96 darabos és 120 darabos kiszerelés esetén a normál árhoz képest. A 80 darabos kiszerelés esetében 70+10 ajánlattal összevonható a kedvezmény. Az ingyenes kapszulás kávéfőzőt tartalmazó előfizetés esetében a kedvezmény nem vonatkozik a kávékapszulákra, és legalább 6 kávészállítást szükséges megrendelni.

Tchibo kávé előfizetés: tudnivalók röviden

Kora reggel van, Ön pedig most csakis egy csésze illatos, forró kávéra vágyik - pillantása pedig az üresen kongó kávétartó dobozra esik. A kávé előfizetésnek köszönhetően elfelejtheti ezeket a rémisztő pillanatokat. Az előfizetés könnyedén megköthető online, így rendszeres időközönként, kényelmesen szállíttathatja házhoz kedvenc kapszulás kávéját.

Az előfizetés előnyeiről röviden

A kávé előfizetés előnyei kézenfekvőek:
  • Kényelmesebb már nem is lehetne: a kávé előfizetésnek köszönhetően kihúzhatja a kávét a bevásárlólistájáról, és nem kell többé azzal foglalkoznia, hogy időben pótolja a készleteket. Ehelyett megbízhatóan, rendszeresen és időben, egyszerűen házhoz szállítással kapja meg a kávéküldeményt.
  • Minden egyes csészével megtakaríthat. A normál árhoz illetve a 80 darabos kiszerelés esetén a 70+10 ajánlatot tartalmazó árhoz képest akár 10%-ot* is megspórolhat minden egyes kávéküldeményen. A rendelés minimális értéke 15 000 Ft, a kiszállítás pedig ingyenes.
  • Önhöz igazodó finom kávék: a nagyfokú rugalmasságot biztosító kávé előfizetések minden kávérajongó számára a megfelelő terméket kínálják. Elég Önnek egy csésze reggelente? Vagy a kávé az az életelixír, melyet Ön és családja legszívesebben éjjel-nappal fogyasztana? A Tchibo kávé előfizetéssel kéthetenként és háromhavonta történő szállítási időközök közül választhat, attól függően, hogy mennyi kávét fogyaszt hetente. Ezen kívül a megrendelt mennyiséget, a szállítási időközöket és a kávéfajtákat is bármikor módosíthatja, az előfizetést pedig 7 napos felmondási idővel lemondhatja.

Milyen kávékat küldünk a kávé előfizetés részeként?

A Tchibo kávé előfizetés esetében Cafissimo kávékapszulát rendelhet.

Mivel a kávé előfizetés bármikor testre szabható, könnyen módosíthatja a kiválasztott kávékat, és időről időre kipróbálhat valami újat is.

Kávéfőzőt tartalmazó kávé előfizetés

Nem csak a kávé, hanem a kávéfőző is hiányzik a kávézás örömteli pillanataihoz? Akkor a kávéfőzőt is tartalmazó kávé előfizetés az ideális választás. A Tchibo által kínált kávé előfizetés részeként Ön egy kedvezményes kapszulás kávéfőzőt is beszerezhet. Egyszerűen válassza a kapszulás kávéfőzőt is tartalmazó kávé előfizetést, majd kedvenc készülékét a kapszulás kávéfőzők közül.

A kávé előfizetés most még egyszerűbben testre szabható

Lépésenkénti útmutatónk segítségével könnyedén összeállíthatja Tchibo kávé előfizetését, amely megfelel az Ön kívánságainak és személyes igényeinek:
  1. Válasszon online a csak kapszulás kávéra szóló előfizetés és a kapszulás kávéfőzőt is tartalmazó kávé előfizetés között.
  2. A következő lépésben válassza ki kedvenc kávéit, legalább 15 000 Ft értékben.
  3. Ha a kapszulás kávéfőzőt is tartalmazó kávé előfizetés mellett döntött, akkor az első lépés kávéfőzőjének kiválasztása lesz. Ezután ajánlásokkal látjuk el Önt a kiválasztott készülékhez illő kapszulás kávékra vonatkozóan.
  4. Végül pedig beállíthatja a szállítási időközt - attól függően, hogy Ön mennyi kávét iszik. A kiválasztott kávét 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 vagy 12 hetente közvetlenül Önnek szállítjuk. Ezen kívül könnyedén meghatározhatja a rendelni kívánt kávé mennyiségét is, hogy ne fogyjon el kávé a következő szállításig. Azt is látni fogja, hogy mennyit takarít meg az előfizetéssel a külön-külön történő vásárláshoz képest.
  5. Egy utolsó kattintással a kávé előfizetés a kosarába kerül, és már ki is fizetheti.

A kávé előfizetés minimális futamideje

Előfizetések esetében általában mindig figyelni kell a minimális futamidőre, hogy ne legyen hosszabb ideig az előfizetéshez kötve, mint ameddig szeretné vagy ameddig szükséges. A kávéfőző nélküli Tchibo kávé előfizetés teljes rugalmasságot biztosít - így az bármikor lemondható akár egyetlen szállítás után is, 7 napos felmondási idővel az Ön online ügyfélfiókjában.

Kávéfőzőt is tartalmazó kávé előfizetéseinkre eltérő feltételek vonatkoznak: A kapszulás kávéfőzőt tartalmazó kávé előfizetéshez legalább 6 kávészállítás szükséges. Az előfizetés csak a megfelelő minimális számú kávészállítás után mondható le.

A kávé élvezetének végtelen pillanatai: kávé előfizetéssel minden lehetséges

A kávé előfizetés tehát akkor jelent tökéletes választást, ha Ön rendszeresen kávézik, és nem szeretne aggódni amiatt, hogy idő előtt elfogy a kapszulás kávé. A Tchibo kávé előfizetéseinek esetében egyszerűen kiválaszthatja az igényeinek megfelelő szállítási mennyiséget és szállítási időközöket, a kapszulás kávét pedig kényelmesen és egyszerűen házhoz szállítjuk Önnek. Ezen kívül akár 10%-ot* is megtakaríthat minden egyes kávéküldeményen a külön-külön történő vásárláshoz képest.