Kerékpáros ruházat nőknek és férfiaknak

Akik rendszeresen kerékpároznak, azoknak speciálisan erre a célra kifejlesztett ruházatra van szükségük. Nem szabad szorosnak lennie, ugyanakkor ellen kell állnia a szélnek és az időjárás viszontagságainak. A Tchibonál kedvező áron beszerezheti kerékpáros ruházatát. Akár nőknek vagy férfiaknak – nézzen szét az online shopunkban és hagyja, hogy inspirálja a kínálat. A megnyerő ruházat mellett természetesen kerékpáros felszereléseket is kínálunk – a sisaktól egészen a kulacsig.
-11 %
Unisex esőkabát, narancspiros
16 995Ft
14 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-22 %
Női sportnadrág, sötétkék/mintás
8 995Ft
6 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Uniszex esőkabát, sötétkék
Uniszex esőkabát, sárga
9 995Ft
9 995Ft
Unisex esőnadrág, sötétkék
8 995Ft
 
Elérhető:
 
Női kerékpáros alsónadrág
5 995Ft
 
Elérhető:
 
5 alumínium karabiner szettben, színes
2 495Ft
néhány darab kapható
-38 %
Kormányra helyezhető bevásárlótáska
8 995Ft
5 495Ft
néhány darab kapható
Összehajtható thermo ülőpárna, sötétkék
3 295Ft
Férfi kerékpáros alsónadrág
4 995Ft
 
Elérhető:
 
-42 %
Bukósisak védőhuzat, narancssárga
3 495Ft
1 995Ft
Unisex esőkabát, sárga
Unisex esőkabát, sötétkék
12 995Ft
12 995Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
-23 %
Női széldzseki, pink/piros
12 995Ft
9 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-26 %
Multifunkciós hordozópánt
4 495Ft
3 295Ft
néhány darab kapható
Unisex poncsó esőkabát, sárga/khaki
13 995Ft
 
Elérhető:
 
-45 %
Női funkcionális blúz, fehér
5 995Ft
3 295Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-30 %
Férfi funkcionális pólóing, világoskék
4 995Ft
3 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-25 %
Kerékpáros nyereghuzat, memóriás, narancspiros
3 995Ft
2 995Ft
-32 %
Női kerékpáros rövidnadrág, kantáros
13 995Ft
9 495Ft
 
Elérhető:
 
Unisex termosapka, fényvisszaverő, fekete
2 795Ft
Mikroszálas törölköző, tasakkal
2 295Ft
Nemesacél kulacs, rózsaszín
4 995Ft
Kulacstartó kerékpárra
3 795Ft
-48 %
Férfi hardshell dzseki, barna
32 995Ft
16 995Ft
 
Elérhető:
 
2 pár túrazokni szettben, merinó, szürke/kék
5 795Ft
 
Elérhető:
 
Női funkcionális felső, piros
6 495Ft
 
Elérhető:
 
Unisex esőkabát, sötétkék
14 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi funkcionális felső, sötétkék
12 995Ft
 
Elérhető:
 
Női bustier sportmelltartó, sötétkék
5 995Ft
 
Elérhető:
 
Női funkcionális felső, merinó, törtfehér
13 995Ft
 
Elérhető:
 
Esőkalap, sötétkék
7 995Ft
 
Elérhető:
 
1

Funkcionális kerékpáros ruházat minden igényhez

Függetlenül attól, hogy csak munkába jár biciklijével vagy naphosszat túrázik a hegyekben: A kerékpáros ruházat meg kell feleljen különböző követelményeknek. Légáteresztőnek és izzádságelvezetőnek kell lennie, vagyis gyorsan el kell vezetnie a nedvességet a testtől, hogy kerékpározás közben ne hűljön le. Ehhez a hőszigetelés elengedhetetlen. Egy termoszhoz hasonlóan, a test és a ruházat között egy szigetelő levegőréteg van. Ez biztosítja, hogy a hideg ne jusson be. A Tchibo nagy választékot kínál kiváló minőségű, funkcionális kerékpáros ruházatból, minden igényhez, különböző kivitelben.
Egy fiatal férfi, aki rövid kerékpáros ruházatként egy rövidujjú kerékpáros mezet és egy rövid kerékpáros nadrágot visel, egy mountain bike-on teker a hegyekben.

Rövid ujjú mezek és kerékpáros nadrágok a nyári túrához

Természetesen minden időjáráshoz megvan a megfelelő kerékpáros ruházat. Nyáron a legjobb, ha egy könnyű funkcionális trikót és egy kerékpáros mezt viselünk. A meleg évszakban akár a kerékpáros nadrág is lehet rövid. Ha hosszabb túrát tervez, akkor érdemes beszereznie egy kényelmes, párnázott biciklis nadrágot. A biztonság kedvéért tartson akkor is magánál egy sportdzsekit , ha napsütésben indul el.¤ Ez kicsire feltekerhető és bármilyen hátizsákba belefér.
Egy fiatal nő egy havas tájon át hegymenetben biciklizik és téli kerékpáros ruházatot visel, ami egy kék dzsekiből és egy fekete nadrágból áll.

Meleg, réteges öltözködés: a megfelelő kerékpáros ruházat télen

Télen minden szabadtéri tevékenység tekintetében érvényes a réteges öltözködés elve, ekkor érdemes tehát több réteg ruhát viselnünk. Rovid utakon, például az irodába menve elegendő, ha a ruhájára rávesz egy szélálló és vízleperhető nadrágot és kabátot. Ha hosszabb ideig van a szabadban, a meleg funkcionális aláöltözet elengedhetetlen tartozék. Egy plusz hőszigetelő rétegként vegyen rá egy hosszú ujjú termo mezt és egy termo nadrágot. Ahhoz, hogy a szél és a hideg ne hatoljon át a ruháján, egy funkcionális kabát a legjobb választás. Egy csősál segítségével a torka és nyaka meleg marad, illetve télen semmiképp ne felejtse otthon a kerékpáros kesztyűjét sem!

A megfelelő védelem az esős napokon

Ha az a típus, hogy ha esik, ha fúj, akkor is kerékpározik, mindenképp szüksége van kerékpáros ruházatra az esős napokra – egy kabátra és egy nadrágra egyaránt. Ez egy vízálló membránréteggel bevonva nem engedi bejutni a nedvességet, és egyúttal gondoskodik arról is, hogy ne izzadjon túlságosan. A Tchibonál könnyedén rendelhet esőnadrágot, esőkabátot és eső poncsót, sokféle színben és sokféle mintával. Rossz idő esetén mindig legyen magánál a kerékpáros sisakra rakható esővédő és egy nyeregtakaró.

Praktikus felszerelések: a kerékpáros sisaktól a kulacsig

A kerékpáros ruházat csak egy a sok praktikus felszerelés közül. De vannak olyan kiegészítők amelyekre a hétköznapokban és a hosszabb kerékpáros túrákon is szüksége lehet. A Tchibo online shop kiegészítők széles választékát kínálja. A kerékpáros sisak egy alapfelszerelés a közúti forgalomban, és egy kerékpárzár is elengedhetetlen, ha felügyelet nélkül szeretné hagyni a kerékpárt. A legjobb, ha a holmijait egy vízálló kerékpáros táskába vagy egy hátizsákba rakja el. Egy ütés- és karcálló kulacs pedig biztonságban tartja az innivalóját.
Egy rövid kerékpáros ruházatot és kerékpáros sisakot viselő fiatal pár, egy rönkön ülve szünetet tartanak a biciklitúra közben az erdőben.

Kerékpáros ruházat és sok más, a legjobb minőségben

Az elégedettsége rendkívül fontos számunkra. Legyen szó kerékpáros ruházatról vagy felszerelésről – A Tchibonál biztos lehet benne, hogy megfelelő minőséget választ. Ezt jelenti a TCM minőség-tanúsítványunk. Három betű – egy ígéret. Mivel a TCM a „Tchibo Certified Merchandise” kifejezést foglalja magában. Magas minőségi követelményeink a nyersanyagok beszerzésétől, a teljes gyártási folyamaton át, egészen az értékesítésig terjednek. Csak olyan gondosan kiválasztott beszállítókkal dolgozunk együtt, akik száz százalékban teljesítik követelményeinket. Termékeink gyártása során a rendszeres minőségellenőrzések biztosítják, hogy az összes szabvány betartásra kerül.
Egy férfi és egy nő kerékpáros ruházatban állnak háttal a kamerának, egy-egy kézzel pedig gyermeküket tartják a levegőben.