Kiegészítők gyerekeknek – praktikus és divatos társak

Legyen szó stílusos sapkákról vagy vagány kendőkről: a gyerekek által kedvelt kiegészítők színesek, vidámak és aranyosak. Míg a kicsiknek a szórakoztató tényező számít, szülőként Önnek hasznos kiegészítőkre van szüksége. Fedezze fel a Tchibo gyermekbarát és praktikus kiegészítőit fiúknak és lányoknak – az aranyos, kifordítható sapkáktól kezdve az állatos motívumokkal ellátott előkén át a kézipoggyásznak megfelelő gyermek bőröndig.
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 3 495 Ft 2 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 2 795 Ft 1 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható

Útközben is jól felszerelve!

A gyerekeknek gyakran már nagyon pontos elképzeléseik vannak arról, hogy melyik kellékeket akarják magukkal vinni az útra. A gyerekeknek tervezett hátizsákok és táskák a bölcsihez, az óvodához, az iskolába és a szabadidős programokra különösen keresettek, így az uzsonnás doboznak és a kulacsnak, valamint a plüsstigrisnek is lesz helye. Ezek a táskák párnázott és állítható hosszúságú pántjaikkal biztosítják a kényelmes illeszkedést és kímélik a gyermekek érzékeny hátát.
A vidám napszemüvegek és fejfedők védik a szemet és gondoskodnak a jókedvről.

Kiegészítők minden évszakra

Tavasszal és nyáron cuki napszemüveg védi az érzékeny gyerekszemeket, míg a kalapok és sapkák megakadályozzák a leégést. A széles karimájú kalapok is népszerűek a kicsik körében. Ősszel és télen nélkülözhetetlen kiegészítők a bolyhos sapkák és a melegítő kendők vagy sálak. A puha pamutból vagy polárból készült darabok különösen népszerűek a kicsik körében. Az élénk színek és a gyerekeknek szánt motívumok szintén biztosítják a sapkák és sálak népszerűségét.
Engedje, hogy gyermekei beleszólhassanak ruháik és kiegészítőik kiválasztásába.

A gyermekeknek készült kiegészítők helyes kombinálása

Praktikus: a Tchibo-nál számos gyerekeknek készült kiegészítő kapható szettben, így például a sapkák és a sálak összeillenek, vagy a napszemüveggel együtt a hozzá illő tokot is megvásárolhatja. Alapvető szabály: hagyja, hogy a gyerekek maguk válasszák ki, melyik kiegészítőket kombinálják egymással, hogy ösztönözzék a közös egyeztetést, és ennek eredményeként elfogadják döntésüket! Ezáltal növeli gyermeke önbizalmát, és ha túl színesre sikerül, akkor is finoman engedhet.

Kiegészítők gyerekeknek: szép ajándékok fiúknak és lányoknak!

Legyen szó születésnapról, húsvétról vagy iskolai beiratkozásról – a Tchibo-nál jól átgondolt és gyönyörű ajándékötleteket talál gyerekek számára. Ezek a kiegészítők gyerekeknek megteremtik a csinos dizájn és a praktikus funkcionalitás tökéletes egyensúlyát. És a szülők is örülnek, ha a gyerekek játék helyett egy új sálat vagy egy vadonatúj uzsonnásdobozt kapnak ajándékba!!

Garanciánk a gyerekeknek készült kiegészítőkre

A Tchibo-nál praktikus és divatos gyerekeknek készült kiegészítőket kínálunk, amelyek trendi dizájnnal és kiváló minőségű kivitelezéssel örvendeztetik meg Önt és csemetéjét. Ellenőrzött termékminőségünket a TCM logó biztosítja, amely a „Tchibo Certified Merchandise” rövidítése. A gyerekeknek készült kiegészítők online történő vásárlásakor keresse a „JÓT TETTÉL” jelölést. Ez jelöli a fenntartható anyagokból, például biopamutból készült termékeket.
A gyerekeknek készült kiegészítőknek nem csak menőnek kell lenniük, hanem a minőség is számít.