Női blézerek – minden alkalomra a megfelelő stílus

Alapvető darab, ami mindig megéri: estére elegáns, baráti látogatáshoz lezser vagy munkába visszafogott - válassza ki az Ön számára megfelelő blézert az alkalomtól függően. Szabásaink, színeink és anyagaink széles skálája elérhető. Egy adott modell kiválasztásakor nemcsak a stílusa játszik szerepet, hanem az illeszkedés és az alak is. Fedezze fel a Tchibo nagy választékát, és rendelje meg most online új női blézerét kedvező áron!
Női hosszú blézer, fekete
15 995Ft
 
Elérhető:
 
-29 %
Női szövött ingkabát, mintás, szürke
16 995Ft
11 995Ft
 
Elérhető:
 
Női blézer, kockás, sötétkék/barna
15 995Ft
 
Elérhető:
 
Női 3/4-es ujjú blézer, bordó
14 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Női lezser blézer, sötétkék
11 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-14 %
Női cargo dzseki, khaki
13 995Ft
11 995Ft
 
Elérhető:
 
Női 3/4-es ujjú blézer, sötétkék
13 995Ft
 
Elérhető:
 

Női blézer, a sikeres öltözék alapdarabja

A női blézerek a lehető legkülönbözőbb stílusban kaphatók. Mindenki megtalálja a számára megfelelőt: a klasszikus hosszú blézertől a kockás női kabátig, egy piros színű modellig vagy egy rövidített ¾-es ujjú blézerig. Modern, sokoldalú ruhadarabként csodálatosan kombinálható farmerekkel és tornacipőkkel a sportos megjelenés érdekében. A kék vagy konyak színű női blézer ellenben elegánsan hat a hivatalos alkalmakon, különösen, ha szűk nadrággal vagy szoknyával kombinálja.
Tanácsainkkal megtalálja az Ön számára ideális női blézert a megfelelő méretben.

Ilyen a sokoldalú ruhadarab helyes illeszkedése

Női blézerének megfelelően kell állnia ahhoz, hogy érvényesüljön. Ehhez meghatározó egyrészről a megfelelő ruhaméret, amelyet a Tchibo-nál a női mérettáblázat segítségével határozhat meg. Másrészt a következő tanácsokat veheti figyelembe a blézerrel kapcsolatban: lógó karok esetén az ujjaknak takarniuk kell a csuklót. Ügyeljen arra is, hogy szabadon tudjon mozogni, és a blézer ne feszüljön vagy ráncosodjon - akkor se, ha begombolja, vagy ha leül benne.
Találja meg a típusának megfelelő színű és hosszúságú blézert a tökéletes megjelenés érdekében!

Szín és hosszúság: Melyik blézer kinek ideális?

A hosszú női blézer a szűk nadrágot vagy szoknyát viselő magas nőknek áll jól. A rövid blézer az alacsonyabb nők számára ideális. A testalkat is meghatározó a megfelelő modell kiválasztásához. Keskeny vállak esetén előnyös a karcsúsított kialakítás; a nagyobb mellbőségű nők nem feltűnő hajtókát válasszanak. Kék vagy szürke színű blézerrel sohasem nyúl mellé - vagy bátran válasszon színt! Általános szabály: a matt, sötét színek takarnak, míg a fényes, világos színek kiemelnek.

Megfelelő kombinációban a női blézer remekül mutat

A blézer a ruhát is érvényre juttathatja: fontos, hogy a hossz és az illeszkedés összhangban legyen. Először próbálja fel: a blézer ne feszüljön, mikor elöl keresztezi a karjait. Hivatalos alkalomra a klasszikus fekete női blézert ajánlunk, elegáns szövetből készült szoknyával vagy nadrággal kombinálva. Ha kevésbé formális, akkor ez a sokoldalú ruhadarab is lehet rövidebb és jobban karcsúsított!

Mit viseljek a blézer alatt és felett?

A blézer alatt ideális a blúz – legyen az visszafogott vagy nőies fodrokkal. Kombináljon egy egyszínű ruhadarabot az öltözékben, hogy mintát hozzon létre. Mintás blúzt egy egyszerű blézerrel, vagy fordítva. A laza megjelenéshez viseljen a blézer alatt egy pólót. Ősszel és télen felmerül a kérdés, hogy a női blézer felett hordhatunk-e kabátot. Milyen lenne ballonkabáttal? A Tchibo-nál különböző hosszúságú ballonkabát kapható, amely egyaránt jól megy a kosztümhöz és a farmerhez is.
Helyesen kombinálva egy póló is csinosan és elegánsan mutathat a női blézer alatt.

Minőségi garancia az anyagra és a gyártásra

A garantált Tchibo minőség természetesen a blézerekre is érvényes. Ezt jelképezi a TCM márkajelzésünk. A "Tchibo Certified Merchandise" pecsétet csak olyan termékek kapják, amelyek megfelelnek a magas gyártási és minőségi követelményeknek. Ezen túlmenően, különösen a textíliákat külső intézetek ellenőrzik a káros anyagoktól való mentesség biztosítása érdekében, és a fogyasztóvédelemre vonatkozó összes jogi irányelv érvényesül - nálunk kiváló termékminőséget rendel!
Minőségi garanciánk természetesen a kínálatunkban szereplő összes blézerre is érvényes!