Női blézerek – minden alkalomra a megfelelő stílus

Alapvető darab, ami mindig megéri: estére elegáns, baráti látogatáshoz lezser vagy munkába visszafogott - válassza ki az Ön számára megfelelő blézert az alkalomtól függően. Szabásaink, színeink és anyagaink széles skálája elérhető. Egy adott modell kiválasztásakor nemcsak a stílusa játszik szerepet, hanem az illeszkedés és az alak is. Fedezze fel a Tchibo nagy választékát, és rendelje meg most online új női blézerét kedvező áron!
néhány darab kapható
Akciós ár 13 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 15 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 16 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 13 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
Akciós ár 11 995 Ft 9 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Kiváló minőségű viszkóz-gyapjú anyag
Akciós ár 12 995 Ft 6 495 Ft Quickshop

Női blézer, a sikeres öltözék alapdarabja

A női blézerek a lehető legkülönbözőbb stílusban kaphatók. Mindenki megtalálja a számára megfelelőt: a klasszikus hosszú blézertől a kockás női kabátig, egy piros színű modellig vagy egy rövidített ¾-es ujjú blézerig. Modern, sokoldalú ruhadarabként csodálatosan kombinálható farmerekkel és tornacipőkkel a sportos megjelenés érdekében. A kék vagy konyak színű női blézer ellenben elegánsan hat a hivatalos alkalmakon, különösen, ha szűk nadrággal vagy szoknyával kombinálja.
Tanácsainkkal megtalálja az Ön számára ideális női blézert a megfelelő méretben.

Ilyen a sokoldalú ruhadarab helyes illeszkedése

Női blézerének megfelelően kell állnia ahhoz, hogy érvényesüljön. Ehhez meghatározó egyrészről a megfelelő ruhaméret, amelyet a Tchibo-nál a női mérettáblázat segítségével határozhat meg. Másrészt a következő tanácsokat veheti figyelembe a blézerrel kapcsolatban: lógó karok esetén az ujjaknak takarniuk kell a csuklót. Ügyeljen arra is, hogy szabadon tudjon mozogni, és a blézer ne feszüljön vagy ráncosodjon - akkor se, ha begombolja, vagy ha leül benne.
Találja meg a típusának megfelelő színű és hosszúságú blézert a tökéletes megjelenés érdekében!

Szín és hosszúság: Melyik blézer kinek ideális?

A hosszú női blézer a szűk nadrágot vagy szoknyát viselő magas nőknek áll jól. A rövid blézer az alacsonyabb nők számára ideális. A testalkat is meghatározó a megfelelő modell kiválasztásához. Keskeny vállak esetén előnyös a karcsúsított kialakítás; a nagyobb mellbőségű nők nem feltűnő hajtókát válasszanak. Kék vagy szürke színű blézerrel sohasem nyúl mellé - vagy bátran válasszon színt! Általános szabály: a matt, sötét színek takarnak, míg a fényes, világos színek kiemelnek.

Megfelelő kombinációban a női blézer remekül mutat

A blézer a ruhát is érvényre juttathatja: fontos, hogy a hossz és az illeszkedés összhangban legyen. Először próbálja fel: a blézer ne feszüljön, mikor elöl keresztezi a karjait. Hivatalos alkalomra a klasszikus fekete női blézert ajánlunk, elegáns szövetből készült szoknyával vagy nadrággal kombinálva. Ha kevésbé formális, akkor ez a sokoldalú ruhadarab is lehet rövidebb és jobban karcsúsított!

Mit viseljek a blézer alatt és felett?

A blézer alatt ideális a blúz – legyen az visszafogott vagy nőies fodrokkal. Kombináljon egy egyszínű ruhadarabot az öltözékben, hogy mintát hozzon létre. Mintás blúzt egy egyszerű blézerrel, vagy fordítva. A laza megjelenéshez viseljen a blézer alatt egy pólót. Ősszel és télen felmerül a kérdés, hogy a női blézer felett hordhatunk-e kabátot. Milyen lenne ballonkabáttal? A Tchibo-nál különböző hosszúságú ballonkabát kapható, amely egyaránt jól megy a kosztümhöz és a farmerhez is.
Helyesen kombinálva egy póló is csinosan és elegánsan mutathat a női blézer alatt.

Minőségi garancia az anyagra és a gyártásra

A garantált Tchibo minőség természetesen a blézerekre is érvényes. Ezt jelképezi a TCM márkajelzésünk. A "Tchibo Certified Merchandise" pecsétet csak olyan termékek kapják, amelyek megfelelnek a magas gyártási és minőségi követelményeknek. Ezen túlmenően, különösen a textíliákat külső intézetek ellenőrzik a káros anyagoktól való mentesség biztosítása érdekében, és a fogyasztóvédelemre vonatkozó összes jogi irányelv érvényesül - nálunk kiváló termékminőséget rendel!
Minőségi garanciánk természetesen a kínálatunkban szereplő összes blézerre is érvényes!