Bokazokni – a tökéletes zokni a sportcipőkhöz és társaikhoz

A sneaker cipők az elmúlt években meghódították a divatvilágot. A kényelmes cipők már régóta nemcsak a sportpályán népszerűek, hanem szabadidős programokhoz is, és – helyesen kombinálva - akár az irodába is alkalmasak. Annak érdekében, hogy a cipő ugyanolyan kényelmes legyen, mint amilyennek látszik, létezik a bokazokni: tökéletes megoldás a sportos cipők bármely modelljéhez. Fedezze fel cipőjéhez a pamut zoknik széles választékát kedvenc a Tchibo-nál!

Mi jellemző a bokazoknira?

Sokféle modell létezik. A legtöbben azonban közös, hogy félmagasságúak és szabadon hagyják a bokát. Aki szabadidőcipőjét stílusos, rövidített hosszúságú farmernadrággal vagy ruhával viseli, mindig szembetalálkozik a problémával, hogy a hagyományos zokni csúnyán villan a cipőből. Szóval mi a teendő? Mezítláb a cipőben? Ez egyrészt nem túl higiénikus, másrészt fájdalmas hólyagokhoz is vezethet. A legjobb megoldás: rövid bokazokni!
A rövid szabású bokazokni ideális a sportos cipőkhöz.

Titokzokni vagy bokazokni – melyik cipőhöz mi illik?

A bokazoknik rövid szabásúak és széles kivágással rendelkeznek. Így szinte láthatatlanok a cipőben. Ha azonban félcipőt, például loafer vagy slipper cipőt visel, a titokzokni a jobb választás. Ezek még a bokazokninál is szélesebb kivágással rendelkeznek, és csak a lábujjakat és a sarkat fedik. Ezeket a zokni modelleket éppen emiatt gyakran balerina zokniknak is hívják. A bokazokni ezzel szemben tökéletes a sportos cipőkhöz és tevékenységekhez.
A kényelmes viselet fontos a bokazokniknál - ezért győződjön meg róla, hogy puha, kényelmes szegéllyel rendelkezik.

Szabadidős zokni a legmagasabb szintű kényelemmel

Mivel a bokazoknit szabadidős tevékenységeknél, de mindenekelőtt sportos alkalmakkor viselik, különösen fontos a kényelmes viselet. A Tchibo bokazoknijai kényelmes szegéllyel rendelkeznek, hogy ne vágjanak be a lábfejen. A pamut zoknik megerősített sarkának és orrának köszönhetően nem alakulnak ki kellemetlen nyomáspontok. A Tchibo bokazokni ezért mindig rendkívül kényelmes viselet. Szinte olyan, mintha nem is lennének.

Színes zokni minden alkalomra

A Tchibo olyan diszkrét színű modelleket kínál, mint a fehér, a fekete és a szürke, hogy a bokazokni szinte láthatatlan legyen a cipőben. A visszafogott darabok mellett természetesen színes zoknikat és női bokazoknikat is talál, olyan színekben, mint a barack, a sötétkék és a rózsaszín. Webáruházunkban rendelhet zoknikat kedvező árú, több darabos szettben. Elvégre soha nem lehet elég ezekből a praktikus bokazoknikból.

A szabadidős zoknik helyes mosása

Annak érdekében, hogy a bokazokni sokáig szép és kényelmes maradjon, fontos a megfelelő ápolás. A legtöbb zoknihoz hasonlóan legfeljebb 40 fokon mossa a bokazoknit. Ez megakadályozza, hogy a zokni összemenjen, és kíméli az anyagot is. Ez a hőmérséklet teljesen elegendő higiéniai szempontból. Fordítsa ki a zoknit, mielőtt betenné a mosógépbe.
Mossa kifordítva a bokazoknit a jobb eredmény eléréséhez.

Biopamut bokazokni

Legyen sportos szabadidős zokni vagy elegáns üzleti zokni – a Tchibo-nál a nagy százalékban organikus pamutból készült zoknik széles választékát találja. Ezeket a különösen fenntartható textíliákat GUT GEMACHT pecsétünkről ismerheti fel. A pamut biológiai tartalma kedvező az emberek és a természet számára, mivel az értékteremtési lánc során betartják a társadalmi és gazdasági normákat. Így nemcsak kényelmes bokazoknit visel, hanem ugyanakkor valami jót tesz a környezetért is.
„GUT GEMACHT” pecsétünk jelöli, hogy a zoknik fenntartható textíliákból készülnek.