Női hálóruha nagy méretekben: álomba illő alvás

A Tchibo nagyméretű női hálóruhájával legszívesebben ki sem kelne az ágyból! Gondoskodik a nyugodt éjszakáról, kényeztetésre és pihenésre invitálja Önt. Kényelmes hálóruha, ellenállhatatlan neglizsé, elegáns női nagyméretű hálóing vagy klasszikus pizsama – fedezze fel webáruházunkban a nagyméretű női hálóruhák széles választékát, és rendeljen kedvező áron a Tchibo-nál!

Hálóruhák nőknek nagy méretekben

néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
1

Pizsama vagy hálóing – az alvás típusától függ

A molett nők szívesebben választanak nagyméretű pizsamát vagy nagyméretű hálóinget. A választása attól függ, hogyan alszik. Ha sokat mozog, válasszon pizsamát – a nadrág nem fog elcsúszni. Ha gyakran fázik éjszaka, előnyös a hosszú pizsama vagy a hosszú hálóing. Szellős női hálóruhaként ajánljuk a rövidnadrágos pizsamát és a rövid hálóingeket.

Az anyag, amelyből az álmok születnek

A szabás mellet a női hálóruha anyaga is fontos szerepet játszik a jó alvásban. A vékony és rövid ujjú női hálóingek és pizsamák tökéletesek a nyárra. A selyem és a szatén hűsítő hatással bírnak. A pamut is jó választás, mivel lélegző anyag. Hideg évszakokban a legjobb választás a kellemesen puha flanel XXL-es női hálóruha. A Tchibo-nál hozzáillő meleg zoknit és kényelmes női házicipőt is talál.

Nagyméretű női hálóruha tavaszra és őszre

Különösen az átmeneti időszakban ügyeljen a megfelelő női hálóruhára, hogy elkerülje az izzadást vagy a megfázást. Tavasszal és ősszel javasoljuk, hogy viseljen női pizsamát félhosszú nadrággal és rövid ujjú pólóval, mivel ez a kombináció a test nagy részét fedi. A hosszú hálóing is jó választás. A dzsörzé ideális anyag, mert puhán simul a testre, ugyanakkor lélegzik.

Csábító neglizsé: Öné a választás

Sok nő kedveli az egyszerre izgató és kényelmes neglizséket. Legyen átlátszó, egyszínű, élénk vagy visszafogott színű - a képzeletnek semmi sem szab határt. A szaténból vagy csipkéből készült, V-nyakkivágású és vékony pántokkal ellátott neglizsék különösen kifinomultak és csábítók. A nagyobb mellmérettel rendelkező nők számára javasoljuk a merevítővel ellátott modelleket, mivel ezek optimális tartást nyújtanak a mell számára. A Tchibo a női nagyméretű női hálóruhák, valamint alá a női alsók Női fehérnemű vonzó választékát kínálja.

A finom selyemből készült nagyméretű női hálóruha tisztítása

A selyemből készült jó minőségű női hálóruhák óvatos tisztítást igényelnek. A legjobb, ha selyemhez való mosószert használva kézzel mossa őket. Helyezze az elegáns ruhadarabot egy meleg vízzel töltött kis kádba. Hagyja a ruhát körülbelül öt percig a vízben, és óvatosan forgassa át. A mosószer kiöblítéséhez cserélje ki a mosóvizet hideg vízzel. Ne csavarja ki a ruhadarabot, hanem kiterítve hagyja száradni!

Tchibo – garancia a kiváló minőségű termékekre

Ha a Tchibo nagyméretű női hálóruháját választja, garantáljuk, hogy kiváló minőségű terméket vásárol. Ezt TCM ("Tchibo Certified Merchandise") megjelölésünkkel biztosítjuk. Vállaljuk a folyamatos minőség-ellenőrzést és a külső vizsgálati laboratóriumokkal történő szoros együttműködést. A „JÓT TETTÉL” bio pecsétünk jelzi a fenntarthatóságot, beleértve az klímasemleges szállítást.