Női hálóruhák: kényelmesen felöltözve fog tudni pihenni

A nap a végéhez közeledik, a meleg puha ágy pedig már várja azt, hogy belebújjon. Ekkor jön el a hálóruha ideje: A hölgyek sokféle hálóing, pizsama, és könnyű nyári rövidnadrág közül választhatnak, amelyeket egy inggel, vagy egy spagetti pántos felsővel kombinálhatnak. Mihelyt a nap felébred, vegyen fel egy pongyolát, és húzza fel a kényelmes papucsát, még mielőtt élvezettel elfogyasztaná az első kávéját.

Hálóruhák nőknek

Akciós ár 9 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
1

Milyen anyagú női hálóruhát válasszak?

A női hálóruháknak, akár csak az alsóneműknek, mindig kellemesen puhának kell lenniük a bőrhöz. Ezért ehhez a legjobb anyag a légáteresztő organikus pamut. A pamuthoz gyakran kevernek modál szálakat is. Ez egy fából készült szál, amely ugyanolyan nedvszívó, mint a pamut, ugyanakkor rugalmasabb és kopás állóbb. A modál anyag további előnye: Szinte nem is gyűrődik, és nem kell a vasalással bajlódni.
Nyáron a legjobb, ha nadrág nélküli könnyű hálóruhát választ.

Melyik női hálóruha alkalmas a meleg nyári éjszakákra?

A nadrágszár nélküli női hálóruhák az ideális választások akkor, ha a nyári éjszaka alatt nincs lehűlés. Ezek lehetnek spagettipántos, vagy rövid ujjú hálóingek. Természetesen egy inget is felvehet magában, vagy kombinálhatja azt rövidnadrággal. Csak egy dolgot ne tegyen: Ne aludjon alsóneműben. Miért? Ha éjszaka izzad, akkor a hálóingje el fogja nyelni a nedvességet. Ezt könnyebb lecserélni, mint az összes ágyneműt.
Pizsama vásárlásakor ügyelni kell a jó szövet minőségre, és a jó szabásra.

Mitől lesz jó egy pizsama?

Hűvös időben a női hálóruháknak sok meleget kell biztosítaniuk. Ekkor a hosszú nadrágszárú, hosszú ujjú felsővel ellátott klasszikus pizsama a jó választás. Azért, hogy éjszaka ne érezze azt, hogy a mozgásában korlátozzák, a pizsamának a rugalmas modális szálak mellett nagy százalékban (kb. 5 %) elasztánt is kell tartalmaznia. Tehát körbe kell, hogy ölelje a testet, és egyidejűleg engednie is kell, hogy szabadon meg tudjon fordulni, vagy nyújtózkodni tudjon az ágyban.

További tippek a női hálóruhák kiválasztásához

A hosszú és a rövid nadrágokat horgászzsinórral kell ellátni. A zsinórral a ruhát tökéletesen a derekához fogja tudni igazítani anélkül, hogy az megszorulna. A nadrág nem fog megcsúszni, és nem fogja megnyomni a bőrt az erőteljesen rugalmas derékpánt alatt. A kínálatból állítson össze különféle női hálóruha szetteket. A mindennapi élet praktikus fehérneműi mellett egy vagy két csábító ruhacikk is maradhat a különleges órákra.

Kiváló női hálóruhák

A finoman csillogó selyem negligee, és a csábító csipkével szegélyezett hálóing egyértelműen azt jelzi a két ember számára, hogy romantikus órákat fognak tudni együtt eltölteni. Ahhoz, hogy hosszú ideig élvezhesse ezeket a gyönyörű anyagokat, a mosáshoz vegye figyelembe a következő dolgokat: A selymet csak kézzel, és csak speciális selyemtisztítószerrel szabad mosni. A csipkés hálóingeket mosógépben is lehet mosni. Tegye a mosnivalót különálló mosó zsákokba, és kímélő ciklussal mossa legfeljebb 30 °C-on.
Az érzékeny anyagból készült romantikus negligeet egészen egyedileg kell karbantartani, és kímélő módon kell kimosni.

Kiváló minőségű női hálóing a Tchibotól

Ha a Tchibotól új női hálóruhát, és pizsamát rendel, akkor a TCM-pecséttel ellátott ruhákban nyugodtan megbízhat, mivel azok ellenőrzött minőséget jelentenek. A mosodákban mosható pamut fenntartható ökológiai gazdálkodásból származik, a modál szálak bükkfából valóak, klímabarát módon a GUT GEMACHT (”JÓL KÉSZÍTETT”) -projekt keretében készültek. Vásárlásával közvetlenül hozzájárul a környezetének védelméhez. Rendeljen most online, új, vonzó női hálóruhákat!
Válassza ki a hálóruháit a Tchibotól, és segítse védeni a környezetet.