Női farmernadrág - egy bármihez illő klasszikus

A Tchibo népszerű klasszikusát számos változatban megtalálhatja: Legyen szó slim-fit, bootcut vagy shaping stílusú, színes, csíkos, klasszikus kék vagy fehér nadrágról. A nyári ruhákhoz is rendelhet tőlünk online farmernadrágot. A sokféle divatos modell környezetbarát, és bőrbarát organikus pamutból készül. Böngéssze végig a kínálatunkat, ahol most is meg fogja találni a kedvező áru női farmernadrágokat!
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 11 995 Ft 10 495 Ft
néhány darab kapható
Akciós ár 16 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

Milyen női farmernadrág illik mihez?

Praktikus és mégis elegáns: A farmernadrágot bármely nő viselheti. A testalkattól függően vannak kifejezetten ajánlott modellek. A keskeny szabású Skinny stílusú farmer a fenekét és a combjait emeli ki. Ha az Ön számára előnyös szabású farmernadrágot keresi, akkor válassza a Straight-Fit- mivel az egyesen szabás meghosszabbítja a lábakat. Különösen a kissé kiszélesedő változatok, mint például a Bootcut stílusú női farmerek gyönyörű sziluettet hoznak létre, és ugyanakkor jól ki is hangsúlyozzák az arányokat.
Egy könnyű ing, vagy egy blúz nadrággal, a nyár tökéletes kombinációja!

Színek, formák és az ehhez illeszkedő felsőrészek

A Tchibonál nem csak hogy minden testalkathoz, és életkorhoz megtalálja a megfelelőt, hanem sztreccs anyagú, fekete, fehér vagy más divatos színű, rövid vagy nagyobb méretű női farmernadrágokat is talál. Ezenkívül minden megtalál nálunk, hogy a nadrágjához tökéletesen illeszkedő ruhát találjon: Egy nyári ing világos színű farmernadrággal, egy elegáns blúzzal, vagy egy bő kötött pulóver sötétkék farmernadrággal, vagy finom felsővel teljesen máshoz fog ezekben kinézni, mint egy Boyfriend stílusú farmerben.
A magas derekú farmernadrágok mindamellett hogy nagyon divatosak a test középső részét is kihangsúlyozzák

Divatos, magas derekú női farmernadrág

A trend középpontjában a magas derekú női farmernadrág áll. A magas derék a test középső részét hangsúlyozza ki. Egy laza szabású blúz csak egyik oldalán betűrve, szintén ki fogja emelni az alakját. Kombinálhatja a farmernadrágját magassarkúval, vagy szandálokkal: Ezek is vékonyítanak. Vagy pedig tudatosan állítson össze egy másik stílust. A 3/4- vagy a 7/8 hosszúságú divatos nadrágok az ideálisak rövid lábak esetén - mindezek kihangsúlyozzák a vékony bokát, és egy elegáns cipővel mutatnak a legjobban!

Két stílustipp egy új női farmernadrághoz

A Skinny stílusú farmernadrág jól illik a csizmához, mivel a szűk nadrág könnyen betűrhető a cipőbe. Viseljen egyenes szabású farmernadrágot, vagy pedig tűrje fel lazán a nadrág szárát. Az alakformáló farmernadrággal kerek fenék érhető el, főleg ha azon díszcsíkok és figyelemfelkeltő varrások vannak. A hátsó zsebekre a következő vonatkozik: Minél nagyobbak, és minél inkább a szél felé helyezkednek el, annál testesebbnek látszik benne az alkat. A kis, egymáshoz minél közelebb elhelyezkedő zsebek karcsúsítják a feneket.

A farmernadrág megfelelő mosása

A farmernadrágokat csak akkor mossa ki, ha azok tényleg koszosak. Ha így jár el, akkor a szín, és az illeszkedés is tovább tart. A hétköznapok során gyakran elegendő lehet a friss levegőn történő kiszellőztetés is. A farmernadrágokat mosógépben legfeljebb 30°C-on mossa, a színes farmernadrágokat viszont csak hasonló színű ruhákkal mossa együtt! Makacs szennyeződés esetén 40°, vagy akár 60°C-on is moshatja a farmernadrágokat, a Stretch típusút viszont nem. Kerülje a ruha öblítő, és a szárítógép használatát!
A farmernadrágokat általában mosógéppel mindenféle probléma nélkül ki lehet mosni.

A Tchibo minőségi ígérete

A nagy jelentőséget tulajdonítunk a kiváló minőségű anyagoknak, és a gondos kivitelezésnek. Természetesen ugyanez vonatkozik a női-farmernadrágjainkra, amelyek TCM-pecséttel vannak ellátva, tehát megfelelnek a „Tchibo Tanúsított Árukkal” szemben támasztott követelményeknek. Mindez azt is jeleni, hogy gondosan választjuk ki a beszállítóinkat, a termékeket mind belső, mind pedig külső minőségük szempontjából ellenőrizzük. A „GUT GEMACHT” (”JÓL KÉSZÍTETT”) tanúsítvány és az olyan jelzés, mint a „bio-pamuttal” készült szintén azt tanúsítja, hogy a természetes anyag ökológiai gazdálkodás szerint került termesztésre.
A Tchibo minőségi ígérete az összes termék esetén magasszínvonalú kidolgozást biztosít.