Női farmernadrág - egy bármihez illő klasszikus

A Tchibo népszerű klasszikusát számos változatban megtalálhatja: Legyen szó slim-fit, bootcut vagy shaping stílusú, színes, csíkos, klasszikus kék vagy fehér nadrágról. A nyári ruhákhoz is rendelhet tőlünk online farmernadrágot. A sokféle divatos modell környezetbarát, és bőrbarát organikus pamutból készül. Böngéssze végig a kínálatunkat, ahol most is meg fogja találni a kedvező áru női farmernadrágokat!
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 5 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 16 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 7 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 5 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 7 495 Ft Quickshop
1

Milyen női farmernadrág illik mihez?

Praktikus és mégis elegáns: A farmernadrágot bármely nő viselheti. A testalkattól függően vannak kifejezetten ajánlott modellek. A keskeny szabású Skinny stílusú farmer a fenekét és a combjait emeli ki. Ha az Ön számára előnyös szabású farmernadrágot keresi, akkor válassza a Straight-Fit- mivel az egyesen szabás meghosszabbítja a lábakat. Különösen a kissé kiszélesedő változatok, mint például a Bootcut stílusú női farmerek gyönyörű sziluettet hoznak létre, és ugyanakkor jól ki is hangsúlyozzák az arányokat.
Egy könnyű ing, vagy egy blúz nadrággal, a nyár tökéletes kombinációja!

Színek, formák és az ehhez illeszkedő felsőrészek

A Tchibonál nem csak hogy minden testalkathoz, és életkorhoz megtalálja a megfelelőt, hanem sztreccs anyagú, fekete, fehér vagy más divatos színű, rövid vagy nagyobb méretű női farmernadrágokat is talál. Ezenkívül minden megtalál nálunk, hogy a nadrágjához tökéletesen illeszkedő ruhát találjon: Egy nyári ing világos színű farmernadrággal, egy elegáns blúzzal, vagy egy bő kötött pulóver sötétkék farmernadrággal, vagy finom felsővel teljesen máshoz fog ezekben kinézni, mint egy Boyfriend stílusú farmerben.
A magas derekú farmernadrágok mindamellett hogy nagyon divatosak a test középső részét is kihangsúlyozzák

Divatos, magas derekú női farmernadrág

A trend középpontjában a magas derekú női farmernadrág áll. A magas derék a test középső részét hangsúlyozza ki. Egy laza szabású blúz csak egyik oldalán betűrve, szintén ki fogja emelni az alakját. Kombinálhatja a farmernadrágját magassarkúval, vagy szandálokkal: Ezek is vékonyítanak. Vagy pedig tudatosan állítson össze egy másik stílust. A 3/4- vagy a 7/8 hosszúságú divatos nadrágok az ideálisak rövid lábak esetén - mindezek kihangsúlyozzák a vékony bokát, és egy elegáns cipővel mutatnak a legjobban!

Két stílustipp egy új női farmernadrághoz

A Skinny stílusú farmernadrág jól illik a csizmához, mivel a szűk nadrág könnyen betűrhető a cipőbe. Viseljen egyenes szabású farmernadrágot, vagy pedig tűrje fel lazán a nadrág szárát. Az alakformáló farmernadrággal kerek fenék érhető el, főleg ha azon díszcsíkok és figyelemfelkeltő varrások vannak. A hátsó zsebekre a következő vonatkozik: Minél nagyobbak, és minél inkább a szél felé helyezkednek el, annál testesebbnek látszik benne az alkat. A kis, egymáshoz minél közelebb elhelyezkedő zsebek karcsúsítják a feneket.

A farmernadrág megfelelő mosása

A farmernadrágokat csak akkor mossa ki, ha azok tényleg koszosak. Ha így jár el, akkor a szín, és az illeszkedés is tovább tart. A hétköznapok során gyakran elegendő lehet a friss levegőn történő kiszellőztetés is. A farmernadrágokat mosógépben legfeljebb 30°C-on mossa, a színes farmernadrágokat viszont csak hasonló színű ruhákkal mossa együtt! Makacs szennyeződés esetén 40°, vagy akár 60°C-on is moshatja a farmernadrágokat, a Stretch típusút viszont nem. Kerülje a ruha öblítő, és a szárítógép használatát!
A farmernadrágokat általában mosógéppel mindenféle probléma nélkül ki lehet mosni.

A Tchibo minőségi ígérete

A nagy jelentőséget tulajdonítunk a kiváló minőségű anyagoknak, és a gondos kivitelezésnek. Természetesen ugyanez vonatkozik a női-farmernadrágjainkra, amelyek TCM-pecséttel vannak ellátva, tehát megfelelnek a „Tchibo Tanúsított Árukkal” szemben támasztott követelményeknek. Mindez azt is jeleni, hogy gondosan választjuk ki a beszállítóinkat, a termékeket mind belső, mind pedig külső minőségük szempontjából ellenőrizzük. A „GUT GEMACHT” (”JÓL KÉSZÍTETT”) tanúsítvány és az olyan jelzés, mint a „bio-pamuttal” készült szintén azt tanúsítja, hogy a természetes anyag ökológiai gazdálkodás szerint került termesztésre.
A Tchibo minőségi ígérete az összes termék esetén magasszínvonalú kidolgozást biztosít.