Arany fülbevaló minden stílushoz

A klasszikus karika fülbevalóktól, a Statement fülbevalókon át a visszafogott, játékos bedugós fülbevalókig: a fülbevalók sok módon gazdagíthatják megjelenését, és kihangsúlyozhatják a személyiségét. A megfelelő fülbevalókkal további kontúrt és kifejezést kölcsönöz az arcának. Kisokosunkkal biztosítjuk, hogy megtalálja az Ön számára tökéletes ékszert, és értékes tanácsokat adunk az ápolással és a minőséggel kapcsolatban. Böngésszen a Tchibo kínálatában és rendeljen online!
-14 %
Női beszúrós fülbevaló, kerek, Swarovski®, kék
4 995Ft
4 295Ft
-12 %
Női beszúrós fülbevaló, karika, Swarovski®, kék
3 995Ft
3 495Ft
-14 %
Női beszúrós fülbevaló, karika, aranyozott
4 995Ft
4 295Ft
Női fülbevaló, variálható, üveggyönggyel
3 995Ft
-10 %
Női ezüst fülbevaló, "lánc", aranyozott
9 995Ft
8 995Ft
2 pár női beszúrós fülbevaló, aranyozott
4 995Ft
néhány darab kapható
3 pár női beszúrós fülbevaló, Swarovski®, kék
3 995Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
2 pár női fülbevaló szettben, macskaszem
5 495Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
-17 %
Női fülbevaló, beszúrós, karika, Swarovski, ezüst
6 995Ft
5 795Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
-22 %
Női fülbevaló, Swarovski, tricolor
8 995Ft
6 995Ft
néhány darab kapható
Női ezüst karika fülbevaló
9 995Ft
néhány darab kapható
3 pár női karika fülbevaló, aranyozott
4 995Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
-24 %
Női fülbevaló, csavart hatású
4 995Ft
3 795Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
-10 %
Női fülbevaló, prégelt, aranyozott
4 995Ft
4 495Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
-22 %
2 pár női fülbevaló szettben, Swarovski, rózsaszín/fehér
4 495Ft
3 495Ft
néhány darab kapható

Mi a különbség az igazi arany ékszerek és az aranyozott divatékszerek között?

A tiszta, 99,99% finomságú aranyat nagyon ritkán használják ékszerek gyártásához. Mivel a tiszta arany nagyon puha, arany fülbevalója ezüsttel, rézzel vagy nikkellel keverve nemcsak tartósabbak lesznek. A klasszikus sárga arany mellett olyan gyönyörű színek is létrejönnek, mint a rozéarany vagy a fehérarany. Minél magasabb a számbélyegző - pl. 333 vagy 585 - annál nagyobb a finom arany aránya. Az aranyozott divatékszerek lényegesen olcsóbbak.

Mennyire kompatibilis az arany fülbevaló?

A finom aranyból készült fülbevalók alig okoznak allergiát vagy bőrreakciókat, de drágábbak. A divat fülbevalók lényegesen olcsóbbak. Néhány nő ugyanakkor érzékenyen reagál a nikkelre. Éppen ezért manapság leginkább aranyozott nemesfémeket, például rozsdamentes acélt, sárgarezet, ezüstöt vagy titánt használnak. Ezek ugyanis antiallergén anyagok. A Tchibo webáruházában rögtön megismerheti arany fülbevalóinak minőségét.

Ezüst fülbevalók, mint sokoldalú stíluspartnerek

Az ezüst fülbevalók tökéletes kiegészítők a mindennapokban. Az ezüst egyszerű eleganciája a nemes anyagot tökéletes partnerré teszi komoly munkahelyi öltözékhez vagy hivatalos alkalmakhoz. Vagy válasszon feltűnő ezüst fülbevalót, hogy feldobja egyszerű szabadidős öltözékét. Az ezüst fülbevaló kihangsúlyozza viselője egyedi karakterét, és bármikor visszafogott vagy divatos kiegészítővé válhat.

Melyik fülbevaló illik az arcom alakjához?

Ha az arca kerek, válasszon hosszúkás, filigrán fülbevalókat. A széles vagy kerek fülbevalók optikailag erősítik az arc formáját, ezért ebben az esetben nem javasolt a viselésük. Szögletes arc esetén ennek az ellenkezője érvényes: a kerek bedugós fülbevalók, például a klasszikus gyöngy fülbevalók, előnyösen állnak. Javasoljuk továbbá a nagy karika fülbevalókat. Egy visszafogott nyaklánc különösen szépen mutat hozzá.

Karika fülbevalók vagy bedugós fülbevalók: melyik alkalomhoz mi illik?

A karika fülbevalók és az arany bedugós fülbevalók időtlen klasszikusok. Néhány szabályt azonban érdemes figyelembe venni: minél formálisabb az alkalom, annál visszafogottabb és kisebb karika fülbevalót kell választani. Ha a ragyogást szereti, teremtsen divatot egy csillogó kövekkel ellátott feltűnő karika fülbevalóval. Ügyeljen rá, hogy ilyenkor lényegesen kevesebb ékszert viseljen mellé. A bedugós fülbevalók vagy gyöngy fülbevalók szinte minden alkalomhoz illenek - munkahelytől a sporton át a szabadidős programig.

Az ékszer, mint sikeres ajándékötlet

Fülbevalót szeretne ajándékozni egy szerettének? A Tchibo kínálatában különféle dizájnok széles választékát találja. Ügyeljen arra, hogy a fülbevaló megfeleljen a címzett személyiségének és stílusának. Játékos, klasszikus vagy divatos az illető? Ha nem biztos benne, a legjobb megoldás, ha egy klasszikus kis karika fülbevalót vagy gyöngyös bedugós fülbevalót választ, amelyeket számos alkalmon viselhet.