Gumicsizma – Száraz lábak az esőben

Korábban pusztán funkcionálisak voltak, ma stílusos divatkiegészítők, amelyek minden korosztályú hölgyet megörvendeztetnek: gumicsizmák. Legyen lábszárig érő csizma, bokacsizma vagy cipőre húzható esővédő – ezen robusztus vízálló cipők kialakításának nincsenek korlátai. Nálunk egyaránt talál klasszikus modelleket fekete és sárga színben, valamint pöttyös gumicsizmákat is. A Tchibo számos modellt kínál a könnyű felvételhez. Böngésszen most kínálatunkban és rendeljen online!

Gumicsizmák nőknek

Női gumi bokacsizma, fekete
14 995Ft
 
Elérhető:
 
Női gumi bokacsizma, zöld
12 995Ft
 
Elérhető:
 

Úton szélben és esőben

A természetért rajongók számára a gumicsizma kötelező darab. Erdei séta nedves avarban és sárban, séta a kutyával szélben és esőben, vagy tengerparti nyaralás az Északi-tengernél – a női gumicsizma szárazon tartja a lábát. Ezen hasznos tulajdonság mellett divatosak is, ezért esőben szívesen viselik a városban. Élénk színekben, pöttyökkel, csíkokkal vagy virágokkal – a Tchibo-nál a modern gumicsizmák nagy választékát találja.

Gumicsizma – ideális a városi sétához

Míg kertészkedéshez vagy erdei sétához inkább magas szárú gumicsizmát visel, a vízálló Chelsea csizma elengedhetetlen a városi bevásárló körúthoz. Nálunk ezeket a bokáig érő gumicsizmákat sokféle divatos színben és kivitelben találja meg. A fel- és levételt a csizmaszár hátán lévő hurok teszi kényelmessé. Munkahelyre a cipzárral ellátott fekete vízálló bokacsizmák alkalmasak.

Gumicsizma télen: meleg bélés a hideg évszakban

Amikor a hőmérséklet csökken, a nők továbbra is szeretnék viselni a gumicsizmájukat. A vastag női harisnyák ősszel és télen melegen tartanak, de a melegítő talpbetétek még jobbak. Ha még hidegebb lesz, javasoljuk a belső béléssel ellátott csizmát. Ezt gyakran báránybőr hatással készítik, így a lába nemcsak száraz marad, hanem jó meleg is. A hőeloszlás érdekében a hideg évszakban válassza a magas szárú csizmát.

Helytakarékos, cipőre húzható esővédő – kéznél van szükség esetén

Szeretne részt venni egy koncerten, de esőt jeleznek? Vagy egy latyakos utcán tart randevúra kabátot és csinos ruhát viselve? A cipőre húzható esővédő siet a segítségére ilyenkor. Taszítja a szennyeződéseket és a vizet, és a cipzár segítségével könnyedén ráhúzhatja a hagyományos cipőkre. A praktikus esővédő helytakarékos tárolását a hozzá tartozó tárolótasak teszi lehetővé. Rendeljen gumicsizmákat vonzó kivitelben kedvező áron a Tchibo-tól.

Hogyan ápolja a gumicsizmát

A gumicsizmák erős, szintetikus anyagból készülnek, így könnyen tisztíthatók. A Tchibo gumicsizmákat először hagyja megszáradni, majd cipőkefével kefélje le a durva szennyeződéseket. Nedves ruhával törölje le, és kész. Ha természetes gumiból készült gumicsizmája van, az ápoláshoz használhat glicerint vagy szilikonolajat. Soha ne tegye a cipőjét közvetlenül fűtőberendezés mellé száradni, különben az anyag porózussá válik.

A TCM pecsét magas minőséget és gondos előállítást garantál

Mint minden termékünket, a Tchibo női gumicsizmákat is szigorú minőség-ellenőrzésnek vetjük alá a gyártási folyamat során. Csak olyan beszállítókkal dolgozunk, akik szintén következetesen betartják előírásainkat. A TCM (”Tchibo Certified Merchandise”) minőségpecsét jelképezi ezt, amelyet a gumicsizmáján is megtalál. Ha bármilyen kérdése van a termékével kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a hét bámelyik napján telefonon, e-mailben vagy postai úton.