Női gyűrűk – kiváló minőségű és divatos kiegészítők

Nem mindennapi ezüst gyűrűvel szeretné kihangsúlyozni öltözékét? Vagy egy filigrán, visszafogott eleganciát sugárzó ezüst gyűrűt keres? A Tchibo-nál minden esetben megtalálja azt, amit keres! Engedje, hogy elcsábítsa a valódi ezüst gyűrűk, a 925 ezüst gyűrűk, valamint az ellenállhatatlan ékszerek széles választéka, és élvezze a bizonyított Tchibo minőséget.
-46 %
3 női gyűrű szettben, Swarovski, rózsaszín
4 995Ft
2 695Ft
 
Elérhető:
 
-15 %
3 női gyűrű, aranyozott
6 495Ft
5 495Ft
 
Elérhető:
 
-20 %
3 női gyűrű, aranyozott, fehér/rózsaszín
7 495Ft
5 995Ft
 
Elérhető:
 
-15 %
Női ezüst gyűrű, aranyozott
12 995Ft
10 995Ft
 
Elérhető:
 
-7 %
Szoliter gyűrű, ródiummal bevont 925-ös ezüst, cirkóniával
12 995Ft
11 995Ft
 
Elérhető:
 
-33 %
Női gyűrű, 18 karátos arannyal futtatott, csomózott
5 995Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
4 női ezüst gyűrű szettben, ródiummal bevont 925-ös ezüst, cirkóniával
22 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-5 %
4 női ezüst gyűrű szettben, ródiummal bevont 925-ös ezüst, cirkóniával
18 995Ft
17 995Ft
 
Elérhető:
 
-20 %
Memoire gyűrű, ródiummal bevont 925-ös ezüst, cirkóniával
11 995Ft
9 495Ft
 
Elérhető:
 
-7 %
Női gyűrű, dupla, aranyozott
6 495Ft
5 995Ft
 
Elérhető:
 
Női gyűrű, üvegkristállyal, arany színű
4 995Ft
 
Elérhető:
 

Melyik gyűrű illik hozzám?

Elsőként a személyes ízlése dönt arról, hogy melyik gyűrű lesz az új kedvence. Ha a visszafogottat szereti, a keskeny gyűrű a tökéletes megoldás. A feltűnő, széles gyűrűk vagy az elbűvölő arany vagy ezüst, kővel ellátott gyűrűk divatot sugároznak. Következőként figyelembe kell venni a bőrtónust is: a sárga aranyból készült gyűrűk csodálatosan néznek ki a meleg bőrtípusokon, míg az ezüst a sápadt bőrön érvényesül jobban. A harmonikus rozéaranyból készült gyűrűk mind a hűvös, mind a meleg bőrtípushoz illenek.

Tiszta romantika: ajándékozzon ezüst gyűrűket!

Megajándékozná egy szerettét? Javasoljuk a női ezüst gyűrűt. Kiváló minőségű ékszerrel nem hibázhat. Győződjön meg arról, hogy az ezüst gyűrű illik a címzett típusához! Klasszikus, játékos vagy divatos stílus? A címzett által előszeretettel viselt ékszer megfelelő támpontot ad.

925 ezüst gyűrű – mi áll a jelölés mögött?

A Tchibonál a 925 ezüst gyűrűk nagy választékát találja. A „925”-ös megjelölés jelzi a tiszta ezüst arányát abban az anyagban, amelyből a valódi ezüst gyűrűk készülnek. A tiszta ezüst nagyon puha, ezért az ékszeripar ezüst és réz ötvözetét használja, hogy az ékszerek robusztusak és tartósak legyenek. A női 925 ezüst - Sterling ezüst néven is ismert - gyűrűink esetében a terméken található fémjel mutatja a minőséget.

Nagyszerű kombináció: kombinálja a női ezüst gyűrűket arannyal és rozéarannyal

A női gyűrűk széles kínálatával bőséges választási lehetőséget kínálunk Önnek. Nem tud dönteni? Nem probléma! Egyszerűen ügyesen kombináljon több gyűrűt! Szerencsére már nem érvényes az a stílusszabály, hogy az ezüstöt ne keverjük rozéarany vagy arany gyűrűkkel. Épp ellenkezőleg - a fémek kombinálása abszolút trendi. Központi darabként mindig viselje a legszokatlanabb gyűrűt vagy egy széles ezüst gyűrűt szemet gyönyörködtető kővel!

A gyűrűk megfelelő ápolása, és a megfelelő méretet kiválasztása

A gyűrű a végtelenség jelképe. Összeállítottunk egy részletes tanácsadót az ékszerek témakörében, hogy mindig örömét lelje a Tchibo női ezüst gyűrűjében. Ez az anyagokra és a foglalatokra vonatkozó ismeretek mellett tartalmazza azt is, hogy miként távolíthatja el az elszíneződést az igazi ezüst gyűrűről, és hogyan ápolja azt megfelelően. Ezenkívül elmagyarázzuk, hogyan lehet különböző módokon meghatározni a tökéletes gyűrűméretet.

Ékszerek jelentéssel: női gyűrűk

A gyűrű sokkal több, mint egy ékszer. Ajándékként a nagy szeretet vagy a szoros barátság jele. Ha magunkat ajándékozzuk meg gyűrűvel, az akkor is mély jelentéssel bír. Hagyományosan az eljegyzési gyűrűket a bal kéz gyűrűsujján, a jegygyűrűket pedig a jobb kéz gyűrűsujján viselik. A barátság-gyűrűket vagy a divatos modelleket, például divatos női ezüst gyűrűket, természetesen ott viselheti, ahol Önnek a legjobban megfelel.