Női gyűrűk – kiváló minőségű és divatos kiegészítők

Nem mindennapi ezüst gyűrűvel szeretné kihangsúlyozni öltözékét? Vagy egy filigrán, visszafogott eleganciát sugárzó ezüst gyűrűt keres? A Tchibo-nál minden esetben megtalálja azt, amit keres! Engedje, hogy elcsábítsa a valódi ezüst gyűrűk, a 925 ezüst gyűrűk, valamint az ellenállhatatlan ékszerek széles választéka, és élvezze a bizonyított Tchibo minőséget.
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft 10 995 Ft Quickshop

Melyik gyűrű illik hozzám?

Elsőként a személyes ízlése dönt arról, hogy melyik gyűrű lesz az új kedvence. Ha a visszafogottat szereti, a keskeny gyűrű a tökéletes megoldás. A feltűnő, széles gyűrűk vagy az elbűvölő arany vagy ezüst, kővel ellátott gyűrűk divatot sugároznak. Következőként figyelembe kell venni a bőrtónust is: a sárga aranyból készült gyűrűk csodálatosan néznek ki a meleg bőrtípusokon, míg az ezüst a sápadt bőrön érvényesül jobban. A harmonikus rozéaranyból készült gyűrűk mind a hűvös, mind a meleg bőrtípushoz illenek.

Tiszta romantika: ajándékozzon ezüst gyűrűket!

Megajándékozná egy szerettét? Javasoljuk a női ezüst gyűrűt. Kiváló minőségű ékszerrel nem hibázhat. Győződjön meg arról, hogy az ezüst gyűrű illik a címzett típusához! Klasszikus, játékos vagy divatos stílus? A címzett által előszeretettel viselt ékszer megfelelő támpontot ad.

925 ezüst gyűrű – mi áll a jelölés mögött?

A Tchibonál a 925 ezüst gyűrűk nagy választékát találja. A „925”-ös megjelölés jelzi a tiszta ezüst arányát abban az anyagban, amelyből a valódi ezüst gyűrűk készülnek. A tiszta ezüst nagyon puha, ezért az ékszeripar ezüst és réz ötvözetét használja, hogy az ékszerek robusztusak és tartósak legyenek. A női 925 ezüst - Sterling ezüst néven is ismert - gyűrűink esetében a terméken található fémjel mutatja a minőséget.

Nagyszerű kombináció: kombinálja a női ezüst gyűrűket arannyal és rozéarannyal

A női gyűrűk széles kínálatával bőséges választási lehetőséget kínálunk Önnek. Nem tud dönteni? Nem probléma! Egyszerűen ügyesen kombináljon több gyűrűt! Szerencsére már nem érvényes az a stílusszabály, hogy az ezüstöt ne keverjük rozéarany vagy arany gyűrűkkel. Épp ellenkezőleg - a fémek kombinálása abszolút trendi. Központi darabként mindig viselje a legszokatlanabb gyűrűt vagy egy széles ezüst gyűrűt szemet gyönyörködtető kővel!

A gyűrűk megfelelő ápolása, és a megfelelő méretet kiválasztása

A gyűrű a végtelenség jelképe. Összeállítottunk egy részletes tanácsadót az ékszerek témakörében, hogy mindig örömét lelje a Tchibo női ezüst gyűrűjében. Ez az anyagokra és a foglalatokra vonatkozó ismeretek mellett tartalmazza azt is, hogy miként távolíthatja el az elszíneződést az igazi ezüst gyűrűről, és hogyan ápolja azt megfelelően. Ezenkívül elmagyarázzuk, hogyan lehet különböző módokon meghatározni a tökéletes gyűrűméretet.

Ékszerek jelentéssel: női gyűrűk

A gyűrű sokkal több, mint egy ékszer. Ajándékként a nagy szeretet vagy a szoros barátság jele. Ha magunkat ajándékozzuk meg gyűrűvel, az akkor is mély jelentéssel bír. Hagyományosan az eljegyzési gyűrűket a bal kéz gyűrűsujján, a jegygyűrűket pedig a jobb kéz gyűrűsujján viselik. A barátság-gyűrűket vagy a divatos modelleket, például divatos női ezüst gyűrűket, természetesen ott viselheti, ahol Önnek a legjobban megfelel.