Női hálóingek – csak próbáljon fel egyet, és rögtön jól fogja érezni magát benne

Miért kellene egy elnyűtt szabadidőnadrágban és egy XXL-es pólóban aludnia, amikor kedvére válogathat a szebbnél szebb Tchibo hálóingek között? Ezen női hálóingek nemcsak tökéletes mozgásszabadságot adnak, de kiemelik a nőiességét is. A különféle fazonok között biztosan rálel az ízlésének megfelelő darabra, hiszen kínálatunkban a rövid ujjú női hálóingektől kezdve a téli modellekig minden megtalálható! Vessen egy pillantást választékunkra, és válasszon egy stílusos és kényelmes női hálóinget!
Akciós ár 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 5 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható

Női hálóingek sokféle kivitelben

Az, hogy a hálóinget csak otthon, alvás közben hordja, nem jelenti azt, hogy ne választhatna a számtalan modern szabás és szín közül. A legtöbb modell épp a térd fölé ér, ám a szabásuk meglehetősen változatos; választékunkban akár karcsúsított modelleket is találhat. Háziköntös formájú hálóinget szeretne? Akkor a Tchibo-nál megtalálja, amit keres. Érdemes megjegyezni, hogy hálóingét köntössel kombinálva otthoni női ruházatként is használhatja.
Luftig und leichte Nachthemden für den Sommer

Könnyű női hálóingek nyárra

A meleg nyári éjszakákon nincs jobb egy ujjatlan, könnyű anyagból készült, szellős hálóingnél. Jó választás lehet egy hőmérséklet-szabályozó, légáteresztő és nedvszívó tulajdonságokkal rendelkező, vékony jerseyanyag. A selyem gyengéd hűsítő hatása miatt nagy melegben is kiváló. Javaslat: nyáron könnyű anyagból készült fehérneműt válasszon!
Weiche Flanellnachthemden in großen Größen für Herbst und Winter.

Pamut női hálóingek a téli időszakra

Kár lenne, ha a gyönyörű hálóingek csak az év meleg hónapjaiban lennének hordhatók. Szerencsére ez nincs így, hiszen léteznek különösen a téli hónapokra szánt, magasan záródó, hosszú ujjú női hálóingek is, melyek jellemzően pamutból vagy flanelből készülnek. A puha tapintású és meleg női hálóingekhez még hozzáérni is öröm! Ennek ellenére, ha a melegebb megoldásokat kedveli, alternatív megoldásként akár egy hosszú pizsamát is felvehet.

Mire kell ügyelni a női hálóingek választásakor?

Annak érdekében, hogy jól érezze magát hosszú vagy rövid női hálóingjében, a hálóruhának több szempontnak is meg kell felelnie. A kellemes tapintású és könnyen kezelhető anyagok mellett a fazon különösen fontos szerepet játszik. Ha az egyszerű, hétköznapi stílust kedveli, akkor válasszon egyenes szabású, az alakot körbeölelő hálóingeket. Ha nőies és érzéki darabot keres, csipkedíszítésű, mélyen kivágott, pántos női hálóingjeink között biztosan megtalálja az Önnek tetsző darabot.

A női hálóingek helyes mosása

A folyamatos éjszakai viselet miatt ajánlatos a hálóingeket körülbelül három-négy naponként váltani. Ha éjszaka erősen izzad, akkor legkésőbb minden második viselet után vegyen fel friss hálóinget. Hálóingjeink általában alkalmasak mosógépben történő mosásra. A ruhanemű tisztításának maximális hőmérsékletét a címkén található mosási és kezelési útmutatóban találja meg.
Bei Tchibo finden Sie auch eine breite Auswahl an Unterwäsche.

Női hálóingek Tchibo minőségben

Női hálóingjeink is első osztályúan kivitelezett és kiváló minőségű anyagokból, például biogazdálkodásból származó biopamutból készülnek. Számos termékünk fenntartható termelésből származik, és szennyezőanyag-tartalom teszten esik át. Azt, hogy női hálóingje különösen puha, kellemes érintésű, és környezetbarát szálakból készül, a „Lenzing Viscose®” minőségjelzés tanúsítja.
Tchibo Certified Merchandise steht für allerhöchste Qualität im gesamten Herstellungsprozess.