Harisnyanadrágok nagy méretekben – Kényeztetés a lábaknak

Legyen testszínű, mintás, egyszínű, átlátszatlan vagy átlátszó – a nagyméretű harisnyanadrág a telt idomú, divatos nők mindennapi kísérője, akik szeretnék ízléses öltözéküket feldobni. A nagyméretű színes harisnyák mellett a Tchibo finom harisnyanadrágokat és nagyméretű termo harisnyanadrágokat is kínál. Fedezze fel a különféle nagyméretű harisnyanadrágok és az XXL méretig tartó harisnyanadrágok választékát a Tchibo webáruházában!

Női harisnyanadrágok nagy méretekben

néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható

XXL harisnyanadrágok: nőies és funkcionális

A ruhákat és szoknyákat kedvelő és gyakran viselő nők nem kerülhetik ki a harisnyanadrágot. Az irodába vagy az elegáns buli klasszikus darabjai még mindig a finom harisnyanadrágok. A testszínű vagy fekete nagyméretű harisnya ügyesen helyezi rivaldafénybe gyönyörű lábait, ugyanakkor komoly hatást kelt. Szabadidős tevékenységnél vagy hideg évszakban nyugodtan válasszon kicsit színesebb és vastagabb darabokat.
A nagyméretű termo harisnyanadrágok jó melegen tartják Önt, ugyanakkor elegáns, csinos darabok.

Hidegben és hóban: termo harisnyanadrágok nagy méretekben

Míg nyáron a nők finom harisnyanadrágot választanak, a vastag termo harisnyanadrág tökéletes a téli hideghez. A kényelmes, melegen tartó darabokkal mindig jól öltözött és védett a fagyos hidegtől a havas téli tájon. Tegye még egyedibbé öltözékét azáltal, hogy harisnyanadrágját bokacsizmával és lábszármelegítővel kombinálja. Természetesen a harisnyanadrágot ez alatt is viselheti.
Színes és mindennapi: Színes női nagyméretű harisnyanadrágok.

Mindig figyelemfelkeltő: színes nagyméretű harisnyanadrágok

Fedezzen fel egy másik trendet, és ismerkedjen meg a színes harisnyák nagy választékával nagy méretekben! Mind szabadidős, mind irodai használatra alkalmasak. Az irodába válasszon visszafogott színeket, mint a sötétzöld, a sötétkék vagy az antracit. Szabadidős öltözékéhez olyan élénk színeket kínálunk, mint a most divatos "Mango Mojito". Fedezze fel a Tchibo színes XXL-es harisnyanadrágokat, és teremtsen divatot!

Mit jelent a DEN rövidítés

A DEN rövidítést minden harisnyát viselő nő ismeri. A francia denier szót jelenti, és a fonal finomságának a mértékegysége. A következő érvényes: minél magasabb a DEN, annál kevésbé átlátszó a női harisnya. A 10 denes harisnya átlátszó. A 40 denes harisnyanadrágokat viszont félig átlátszatlannak nevezik, és minden ruhának elegáns hatást kölcsönöznek. Az átlátszatlan harisnyanadrágot kedvelő nőknek legalább 70 DEN-es harisnyát kell választaniuk.

Így kerülheti el a szemlefutást

A harisnyanadrágok szemlefutása bosszantó. Létezik azonban néhány trükk, amellyel elkerülheti ezt. A harisnyanadrág felvételekor ügyeljen arra, hogy először térdig húzza fel, majd helyes illeszkedés után a csípőjére. Viselés után a harisnyanadrágot legjobb kézzel vagy a gépben speciális mosóhálóban mosni.
Javasolt a harisnyanadrágot teljesen feltekerni és fokozatosan a térdre és a combra húzni.

A Tchibo kiváló minőségű ruházatot jelent

A Tchibo nagyméretű harisnyanadrággal garantáljuk, hogy jó minőségű terméket vásárol. Ezt TCM (”Tchibo Certified Merchandise”) megjelölésünkkel biztosítjuk, amely állandó minőség-ellenőrzés alatt álló gyártást és a külső vizsgálati laboratóriumokkal való szoros együttműködést jelent. Magas színvonalú követelményeinket megosztjuk beszállítóinkkal is, így ruhadarabjaink rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak.
A Tchibo kiváló gyártási minősége garantálja, hogy hosszú ideig élvezheti harisnyanadrágját nagy méretekben.