Női harisnyanadrágok – a ruha vagy a szoknya nőies kísérője

Alig van másik olyan sokoldalú ruhadarab, mint a női harisnyanadrág: A finom kötésű harisnyanadrág napi társ az irodában, míg a pamutból készült nem átlátszó fajták a szabadidős tevékenységek során népszerűek, míg a termo harisnyanadrágok pedig a hideg téli napokra ideálisak. A Tchibo női harisnyanadrágjaiban csodálatosan fogja magát érezni. A kiváló minőségnek kösöznhetően garantáltan hosszú időn át fogja tudni használni. Böngéssze végig a kínálatunkat, és rendeljen egyszerűen online!

Harisnyanadrágok nőknek

néhány darab kapható
Akciós ár 2 995 Ft 2 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható

Női harisnyanadrágok: az átlátszótól a téli melegig

A finom kötésű harisnyanadrág klasszikusnak számít. Akár az irodában, akár egy partin is a ruhájához viselhet átlátszó harisnyanadrágot. Tipp: A testszínű harisnyanadrágnak mindig egy árnyalattal világosabbnak kell lennie a saját bőrének színétől. A szabadidőben felvehet akár egy kicsit lazábbat és színesebbet is. A nem átlátszó csíkos harisnyanadrágok jó hangulatot teremtetnek a borús napokon. Amikor pedig vihar van kint, és esik a hó, akkor a meleg, vastag harisnyanadrágok az ideálisak, amelyeket közvetlenül a nadrág alatt fog tudni viselni.
A DEN-érték arról ad tájékoztatót, hogy egy harisnyanadrág mennyire átlátszó, vagy nem átlátszó.

Nem átlátszó vagy átlátszó - tudjon meg többet a DEN-ről

A „DEN” a „Denier” azaz a szálvastagság rövidítése,: Ez az adat jelzi azt, hogy a női harisnya szála mennyire erős. Alapvetően a következő van érvényben: Minél kisebb a DEN-szám, annál átláthatóbb a harisnyanadrág. Az ultravékony 10 DEN-es modellek tökéletesek nyárra. 40 DEN értékig átlátszóak a harisnyanadrágok, 40 és 60 DEN között pedig félig átlátszóak. 60 DEN értéktől kezdődnek a nem átlátszó harisnyanadrágok, amelyeket „áttetszőnek”neveznek.
Varázsolja vidámabbá a színes harisnyanadrágokkal a borús napokat.

A színes női harisnyanadrágok vidámabbá teszik a borús napokat

Lehetnek körkörös, pontozott vagy bármilyen más mintával is ellátottak - a színes női harisnyanadrágoknál a fantáziának semmi sem szabhat korlátot. Minél feltűnőbb egy harisnyanadrág, annál diszkrétebben kell kiválasztania a saját ruházatát. Egy csínos farmerszoknya, egy sima egyszínű felsőrész, és egy hozzá illő cipő – és máris elkészült a szabadidős ruházata. A harisnyák időtállóan, jól kombinálhatóak a fekete színnel, amibe mindig szép lehet. Fedezze fel az online boltban a színes, női pamut harisnyanadrágokat.

A termo harisnyanadrágok télen nagyon jól melegítenek

Akkor amikor leesik az első hő, és amikor a hidegtől vacognak a lábak, akkor kell a termo harisnyanadrágot használni. Ezeknek általában magas a derekuk, aminek az a célja, hogy a has, és a vese is meleg legyen tartva. Viselheti a termo harisnyanadrágot szoknyához, meleg csizmával és lábszármelegítővel - vagy akár a nadrág alatt a kültéri tevékenység során. Nem kell, hogy mindig fekete legyen. Egy színes női harisnyanadrággal színeket csempészhet az amúgy szürke évszakba.

A testalkathoz illeszkedő harisnyanadrág

A harisnya felveszi a teszt alakját: Ezen okból kifolyólag sok modellünk elasztikus derékpánttal van ellátva. A kényelmes illeszkedéshez a megfelelő méret elengedhetetlenül fontos. Ha két méret között nem tudja eldönteni, hogy melyik a megfelelő, akkor minden esetben válassza a nagyobbat. Csináljon egy tesztet: Ha a harisnyanadrágot a testétől el tudja kb. öt centiméterre húzni, akkor az adott méret tökéletesen fog illeszkedni. A női harisnyanadrágok mellett a Tchibo a zoknik, a térdzoknik, és a térdharisnyák széles skáláját kínálja.
Ha két méret közül nem tudja eldönteni, hogy melyik a megfelelő, akkor az optimális illeszkedéshez válassza a nagyobb méretű harisnyanadrágot.

A TCM-pecsét garantálja a jó minőséget

Termékeink gyártása során minden esetben garantáljuk a magas minőségi előírások betartását. Csak kiváló minőségű anyagokat választunk ki, amelyeket nagy gondossággal dolgozunk fel. A kizárólag nekünk dolgozó beszállítóinkkal szemben is a legmagasabb minőségi követelményeket támasztjuk. A TCM-pecsétünk garantálja a mindennapi megvalósítást. A „Tchibo Tanúsított Áruknak” ez a rövidítése, és a női harisnyanadrágok címkéjén is szerepel.
A Tchibo magas termék minősége a TCM-minőségi pecsétjével kerül biztosításra.