Női harisnyanadrágok – a ruha vagy a szoknya nőies kísérője

Alig van másik olyan sokoldalú ruhadarab, mint a női harisnyanadrág: A finom kötésű harisnyanadrág napi társ az irodában, míg a pamutból készült nem átlátszó fajták a szabadidős tevékenységek során népszerűek, míg a termo harisnyanadrágok pedig a hideg téli napokra ideálisak. A Tchibo női harisnyanadrágjaiban csodálatosan fogja magát érezni. A kiváló minőségnek kösöznhetően garantáltan hosszú időn át fogja tudni használni. Böngéssze végig a kínálatunkat, és rendeljen egyszerűen online!

Harisnyanadrágok nőknek

-16 %
2 női harisnya szettben, 60 DEN, sötétkék/fekete
5 995Ft
4 995Ft
 
Elérhető:
 
2 női harisnya, 80 DEN, ultramatt, fekete
5 495Ft
 
Elérhető:
 
Női termo harisnyanadrág, fekete
3 995Ft
 
Elérhető:
 
-18 %
Női alakformáló leggings, sötétkék
5 495Ft
4 495Ft
 
Elérhető:
 
2 női harisnya, 80 den, fekete
5 495Ft
 
Elérhető:
 
Női strukturált harisnya
4 495Ft
 
Elérhető:
 
-9 %
Női harisnya, pöttyös, fekete
3 295Ft
2 995Ft
 
Elérhető:
 
2 női harisnyanadrág, 80 DEN, fekete
5 995Ft
 
Elérhető:
 
Női harisnya, 60 DEN, kockás, sötétkék
3 495Ft
 
Elérhető:
 
Női strukturált harisnya, barna
4 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Női termo harisnyanadrág, bordó
3 795Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
2 női harisnyanadrág, 80 DEN, sötétkék
4 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Női termo harisnyanadrág, sötétkék
3 795Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Női kötött harisnya, fekete
4 495Ft
 
Elérhető:
 
Női kötött harisnya, strukturált, sötétszürke
4 795Ft
 
Elérhető:
 
-6 %
2 pár női kötött harisnya szettben, szürke/fekete
7 995Ft
7 495Ft
 
Elérhető:
 
-16 %
2 női harisnya, fekete, csillogó/bordó
5 995Ft
4 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Női termo harisnyanadrág, fekete
3 795Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható

Női harisnyanadrágok: az átlátszótól a téli melegig

A finom kötésű harisnyanadrág klasszikusnak számít.Akár az irodában, akár egy partin a ruhájához viselhet átlátszó harisnyanadrágot. Tipp: a testszínű harisnyanadrágnak mindig egy árnyalattal világosabbnak kell lennie a saját bőrének színétől. A szabadidejében felvehet akár egy kicsit lazábbat és színesebbet is. A nem átlátszó csíkos harisnyanadrágok jó hangulatot teremtetnek a borús napokon. Amikor pedig vihar van kint, és esik a hó, akkor a meleg, vastag harisnyanadrágok az ideálisak, amelyeket közvetlenül a nadrág alatt fog tudni viselni.
A DEN-érték arról ad tájékoztatót, hogy egy harisnyanadrág mennyire átlátszó, vagy nem átlátszó.

Nem átlátszó vagy átlátszó - tudjon meg többet a DEN-ről

A „DEN” a „Denier”, azaz a szálvastagság rövidítése: Ez az adat jelzi azt, hogy a női harisnya szála mennyire erős. Alapvetően a következő van érvényben: minél kisebb a DEN-szám, annál átláthatóbb a harisnyanadrág. Az ultravékony 10 DEN-es modellek tökéletesek nyárra. 40 DEN értékig átlátszóak a harisnyanadrágok, 40 és 60 DEN között pedig félig átlátszóak. 60 DEN értéktől kezdődnek a nem átlátszó harisnyanadrágok, amelyeket „áttetszőnek”neveznek.
Varázsolja vidámabbá a színes harisnyanadrágokkal a borús napokat.

A színes női harisnyanadrágok vidámabbá teszik a borús napokat

Lehetnek körkörös, pontozott vagy bármilyen más mintával is ellátottak - a színes női harisnyanadrágoknál a fantáziának semmi sem szabhat korlátot. Minél feltűnőbb egy harisnyanadrág, annál diszkrétebben kell kiválasztania a saját ruházatát. Egy csinos farmerszoknya, egy sima egyszínű felsőrész, és egy hozzá illő cipő – és máris elkészült a szabadidős ruházata. A harisnyák időtállóan, jól kombinálhatóak a fekete színnel, amiben mindig szép lehet. Fedezze fel az online boltban a színes, női pamut harisnyanadrágokat.

A termo harisnyanadrágok télen nagyon jól melegítenek

Amikor leesik az első hő, és a hidegtől vacognak a lábak, akkor kell a termo harisnyanadrágot használni. Ezeknek általában magas a derekuk, aminek az a célja, hogy a has és a vese is meleg legyen tartva. Viselheti a termo harisnyanadrágot szoknyához, meleg csizmával és lábszármelegítővel - vagy akár a nadrág alatt kültéri tevékenység során. Nem kell, hogy mindig fekete legyen. Egy színes női harisnyanadrággal színeket csempészhet az amúgy szürke évszakba.

A testalkathoz illeszkedő harisnyanadrág

A harisnya felveszi a teszt alakját: ezen okból kifolyólag sok modellünk elasztikus derékpánttal van ellátva. A kényelmes illeszkedéshez a megfelelő méret elengedhetetlenül fontos. Ha két méret között nem tudja eldönteni, hogy melyik a megfelelő, akkor minden esetben válassza a nagyobbat. Csináljon egy tesztet: ha a harisnyanadrágot a testétől el tudja kb. öt centiméterre húzni, akkor az adott méret tökéletesen fog illeszkedni. A női harisnyanadrágok mellett a Tchibo a zoknik, a térdzoknik, és a térdharisnyák széles skáláját kínálja.
Ha két méret közül nem tudja eldönteni, hogy melyik a megfelelő, akkor az optimális illeszkedéshez válassza a nagyobb méretű harisnyanadrágot.

A TCM-pecsét garantálja a jó minőséget

Termékeink gyártása során minden esetben garantáljuk a magas minőségi előírások betartását. Csak kiváló minőségű anyagokat választunk ki, amelyeket nagy gondossággal dolgozunk fel. A kizárólag nekünk dolgozó beszállítóinkkal szemben is a legmagasabb minőségi követelményeket támasztjuk. A TCM-pecsétünk garantálja a mindennapi megvalósítást. A „Tchibo Tanúsított Áruknak” ez a rövidítése, és a női harisnyanadrágok címkéjén is szerepel.
A Tchibo magas termék minősége a TCM-minőségi pecsétjével kerül biztosításra.