Házicipők – nagyfokú kényelem és kényelmes illeszkedés

Kényelmes házicipőben kipihenheti és jól érezheti magát otthon egy hosszú nap után. A lábak megfelelő szabad mozgása és a kényelmes anyagok különösen fontosak ezeknél a modelleknél. Legyen szó ergonomikus talppal rendelkező, szellős papucsokról, csinos balerina házicipőkről vagy meleg mamuszokról: a Tchibo-nál divatos színű házicipők várják különböző méretekben!
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható

A klasszikusok a házicipők között

„Otthon, édes otthon” – az otthonos Otthoni viselet és kényelmes papucs elengedhetetlen hozzá. A hagyományos, zárt orrú és sarkú modellek melegen tartják, jól illeszkednek a lábra és strapabíró talppal rendelkeznek. Ha csúszós a padlója, fontos a csúszásállóság! A nyitott sarkú házi papucs szintén népszerű, mivel könnyen bele lehet bújni. A semleges színű időtlen házipapucsok tökéletesek vendégpapucsként is.

Erre figyeljen házicipő vásárlásakor

Házicipő vásárlásakor ügyeljen a következőre: a talp legyen elég vastag ahhoz, hogy megóvja a lábát a padló hidegétől. A női házicipők bőr belső talpa lassabban melegszik, mint a textil talp, de könnyebben ápolható és jobban lélegzik. Ha sokat van talpon, a talpbetét alátámasztja a lábát és kíméli az ízületeit. A kint is viselt házicipő mindig taszítsa a vizet és a szennyeződéseket.

Papucs, mint praktikus alternatíva

Ha a félig nyitott papucsot részesíti előnyben a zárt női házicipő helyett, akkor a Tchibo-nál jó helyen jár. A nyitott saroknak köszönhetően pillanatok alatt belebújhat, a zárt orr ugyanakkor védelmet és meleget biztosít. Az élénk színek, a plüss és az állati motívumok gondoskodnak a jókedvről. Hímzéssel vagy ráapplikált motívummal a házicipők divatos színfolttá válnak. A kertbe vagy a teraszra viszont az erősebb bőr vagy egy kisebb sarok felel meg.

Meleg házicipők a meleg lábakért

Ha télen melegre és otthonos érzésre vágyik, akkor nem hiányozhat a megfelelő házipapucs. Klasszikus darab a filcből vagy gyapjú keverékből készült házicipő. A báránybőrből készült vagy báránybőr bélésű női házicipők különösen melegen tartanak. A természetes anyagokból, mint a szőrméből vagy a gyapjúból készült házicipőkben kevésbé izzad a lába. Divat a kötött papucs, amely valójában egy meleg zokni megerősített talppal, és kellemesen Leggings melegen tartja a bokákat is.

A papucs – a kényelmestől az elegánsig

Nyáron a könnyű modellek felelnek meg jobban házicipőnek. Jó megoldás a sokféle formában és színben kapható papucs vagy lábujjas papucs. A szandálhoz hasonlóan ezek a modellek is alkalmasak az otthonon kívüli, mindennapi életben való viselésre. A könnyű házicipők esetében ügyeljen az időjárásálló felső anyagra és a megfelelő talpra. Népszerű változat a balerina házicipő is, amely vizuálisan is nagyon tetszetős.

Kiváló minőség minden téren

A Tchibo-nál garantált a minőség: a TCM minőségpecsét biztosítja a legmagasabb színvonalat. Házicipőinket is "Tchibo Certified Merchandise" márkajelzéssel látjuk el. Megfelelő ápolással hozzájárulhat a kiváló minőségű termékek tartósságához is: a szennyeződés elleni védelem érdekében javasoljuk az impregnálást, míg a bőrt speciális ápolószerekkel kezelje. Néhány házicipő mosható is – szárításkor használjon kaptafát, hogy a papucs visszanyerje alakját.