Női hosszúnadrágok - praktikus, kényelmes és szuperül sokoldalú

A női nadrágdivat közel ugyanolyan sokoldalú, mint a nők maguk. A sportos Chinostól a nőies, szűk szabású nadrágokon keresztül az elegáns Marlene stílusig, valamint az elegáns alkalmi farmernadrágig: A női hosszúnadrágok sokféle kivitelben, kialakítással és anyagban is kaphatóak.
Kiváltképp, ha a női divatcikket a Tchibotól vásárolja meg. Legyen szó pamutnadrágokról, Jersey, vászon, Cargo, Palazzo, Bengalin nadrágról, vagy, vagy, vagy: A Tchibo a divatos darabok széles választékát kínálja kiváló minőségben, vonzó és alacsony áron. Hagyja, hogy bemutathassuk Önnek az aktuális kínálatunkat, valamint fedezze fel a legújabb nadrág modelleket, amelyek egyetlen szekrényből sem hiányozhatnak!

Hosszú nadrágok nőknek

Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 9 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 10 995 Ft 9 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

A divat: A farmernadrág a sokoldalú, univerzális viselet, amely ikonikus státusszal rendelkezik

Már rég elmúlt az az idő, amikor a „szegecselt nadrágot” elsősorban a rocksztárok és a lázadók viselték. Legyen szó akár fizikai munkásokról, vagy felsőfokú végzettségűekről, nőkről vagy férfiakról: Az Egyesült Államokból származó ikonikus farmernadrágok sikertörténetük alatt meghódították az egész világot, és mindenkit inspirálnak a kisgyerekektől az idősekig.
A kék farmernadrág manapság már nemcsak mindenféle elképzelhető színben, hanem számos vonzó kivitelben és anyagban is kapható. A divatos, karcsú fazonú női farmernadrágtól az organikus pamutból készült, luxus komfort farmernadrágokig: A Tchibo az összes divatstílushoz, követelményhez és ízléshez megfelelő farmermodellel rendelkezik.
Fiatal, elegáns nő, fehér csipke blúzban, és elegáns világosbarna szoknyanadrágban egy rózsaszínű falmélyedésben, és az okos telefonjáról telefonál.

További nadrág típusok, amelyek a ruhásszekrény alapfelszereltségét képezik

Az ízlések köztudottan eltérőek lehetnek: Míg egyesek inkább alakhoz simuló sztreccsnadrágot viselnek, addig mások inkább a puha, viszkóz anyagú szoknyanadrágokat részesítik előnyben. Van azonban néhány olyan női hosszúnadrág, amely egyetlen divatkövető nő ruhatárából sem hiányozhat. Például:
● Marlene nadrág - a klasszikus szabás minden nőnek nagyszerű eleganciát biztosít, míg a széles nadrágszár jobban kiemeli az alakot.
● Chino nadrág - a gomb nélküli nyári nadrág a könnyűségével és a kényelmességével tesz mély benyomást
● Egyszerűszövésű, szűk nadrág fekete, vagy tengerészkék színben - a nadrág klasszikus, ugyanolyan időtálló, mint amennyire stílusos is
● Sztreccsnadrágok, vagy melegítőnadrágok
Négy különböző testalkatú barátnő élénk beszélgetést folytat az alkalmi szabadidős ruhákban.

Női hosszúnadrágok: Milyen testalkathoz milyen fazon illik?

Legyen akár telt vagy kicsi, vékony vagy gömbölyded: Minden egyes fazonhoz tartozik megfelelő szabású nadrág. A Tchibo elárulja Önnek, hogy hogyan hansúlyozhatja ki testalkata előnyeit, és azt is, hogy hogyan rejtheti el a kissé problémás területeket:
● Az A-testalkatúaknak keskeny a felső testük, és széles a csípőjük - világos színű felső rész, és egészen szűkre szabott, sötét színű nadrág illik hozzá
● A V-testalkatúaknak nagy a mellbőségük - egy egyszerű felső rész, és egy mutatós nadrág jól felhívja a lábakra a figyelmet
● A H-testalkatúak dereka keskeny, nincsenek nőies vonalaik - ide az egyenes szabású, és egyszerű kivitelű ruhák illeszkednek
● Az X-testalkatúak dús keblekkel, széles derékkal és csípővel rendelkeznek - a derekat kihangsúlyozó nadrágok, például a magas derékrésszel rendelkező nadrágok a megfelelőek
● Az O-testalkatúak rendelkeznek némi hassal- hozzájuk az egyenes szabású, sötét színű női nadrágok illeszkednek; kihangsúlyozzák a dekoltázst!

Mire kell feltétlenül figyelni a nadrág vásárlásakor

A következő két előnyös dolog azonnal meg fogja ragadni a figyelmét akkor, amikor a Tchibotól hosszú női nadrágot vásárol: a divatos kialakítás és a kedvező ár. Emellett vegye figyelembe a többi pontot is:
● Zárak típusa: Cipzár, gombok, kapcsok, húzózsinor vagy rugalmas derékpánt?
● Anyag és gondozás: Mosható-e a ruhadarab, vagy szárazon kell-e tisztítani?
● Részletek: Vannak-e a modellen övhurkok, zsebek, vagy egyéb, az Ön számára fontos kiegészítők?
● Kombinálhatóság: van-e a ruhatárában olyan blúz, felső vagy pulóver, amelyhez az új nadrágmodell illik? Ha nincs, akkor vagy válasszon egy másik modellt, vagy pedig rendeljen egy hozzá való felsőt!

A Tchibo az ötlettől a megvalósításig garantálja a minőséget

A Tchibo hosszú női nadrágjai el vannak látva a TCM-pecséttel. Ez azt jelenti, hogy minden egyes modell 100%-ban megfelel a „Tchibo Tanúsított Árukra” vonatkozó magas minőségi követelményeknek.
Az anyagtól, és a funkcionalitástól függően egyes modellek további más különleges minőségi ígéreteket is kínálnak. Az organikus pamutból készült női hosszúnadrágok például ökológiai gazdálkodásból származnak, amely hosszú távon fenntartható gazdaságot jelent. Mindez azt jelenti, hogy a Tchibo új női divatcikkeket nemcsak büszkén de a lehető legnagyobb környezettudatosság mellett is hordhatja.
Egy zöld garbós fiatal nő boldogan nevet a kamerába.