Hosszú ujjú női póló – minden stílushoz megfelelő, univerzális darab

Ha nem tud dönteni a póló és a pulóver között, akkor a hosszú ujjú női póló a tökéletes megoldás! A Tchibo-nál ez a sokoldalú ruhadarab számtalan változatban érhető el az egyszerűtől a stílusosig, a klasszikustól az extravagánsig, a karcsúsított fazontól a túlméretezettig, így minden alkalomra megtalálhatja a megfelelő modellt. Rendeljen most egyszerűen és kedvező áron online, és mi kiszállítjuk Önnek új pólóját!
Akciós ár 4 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 6 295 Ft Quickshop
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 5 995 Ft 5 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

A hosszú ujjú női pólók, mint alapváltozatok vagy trendi modellek

A hosszú ujjú női pólók igazi univerzális darabok! A Tchibo-nál egyaránt talál mindennel kombinálható, egyszerű, vagy akár aláöltözetnek is megfelelő alapváltozatokat, de finom anyagokból – például lágy esésű viszkózból, selyemből és szaténból – készült trendi modellek is rendelhetők. A hosszú ujjú női pólók számos fazonja közül választhat, akár átlapolós fazont, vízeséses nyakkivágást, denevérujjas, egyszínű vagy csíkos modellt keres. Ceruzaszoknyával és blézerrel kitűnő választás üzleti megjelenéshez, farmerrel és kardigánnal hétköznapi öltözék lehet.
A kerek nyakkivágású hosszú ujjú póló a keskeny vállakat szélesebbnek láttatja.

A megfelelő nyakkivágású hosszú ujjú női póló

A hosszú ujjú női pólóknál a nyakkivágás formája jelentős szerepet játszik. Széles nyakkivágással a keskenyebb vállak kissé szélesebbnek tűnnek. Egy V-nyakkivágással pontosan az ellenkezőjét érheti el, mivel az vizuálisan megnyújtja a nyakat. Az U-alakú nyakkivágás az arcot, a nyakat és a vállakat hangsúlyozza, ezért tökéletes azok számára, akik szeretnék egy kicsit elterelni a figyelmet a vállukról vagy a mellkasukról. A gallér elegánsabbá teszi a hosszú ujjú pólót, a gombolós gallér pedig sportos benyomást kelt.
A fekete színű hosszú ujjú pólót megfelelő kiegészítőkkel pillanatok alatt át lehet alakítani elegáns öltözékké.

Hosszú ujjú női pólók ünnepi alkalmakra

Elegáns öltözéket keres? Válasszon egy fekete színű, rafinált nyakkivágású, csillámos vagy flitteres, hosszú ujjú női pólót, kombinálja egyszerűen blézerrel, elegáns szövetnadrággal és magas sarkú cipővel! A csipkés vagy fodros pólóblúzok tökéletesek elegáns alkalmakhoz. Az egyszínű felsőknél a feltűnő kiegészítők, például a színes fülbevalók vagy nyakláncok garantálják a figyelemfelkeltő hatást.

Hosszú ujjú, garbós női pólók hűvös napokra

Ha hűvösebbre fordul az idő, a puha öltözékek biztosítják a kellemes, meleg érzést. A hosszú ujjú, garbós pólók jó megoldást jelentenek, ha a vastag pulóver még túl meleg lenne, vagy ha például fehér, hosszú ujjú női pólót szeretne blézerrel kombinálni a stílusos összeállítás érdekében. Ha kint már nagyon hideg van, a poncsó is szép és meleg kiegészítője a hosszú ujjú, garbós pólónak. Fontos, hogy a gallérnak lazának kell lennie, így az nem szorítja a nyakat.

A hosszú ujjú női pólók viselése

A klasszikus felsőnek számító, hosszú ujjú női póló fazonjától függően önmagában is megfelelő öltözet lehet, legyen az akár egyszínű alapváltozat vagy játékos kialakítású darab. A hosszú ujjú női póló ideális a réteges viselethez is. Ha kedvenc felsőjét ősszel is szívesen viselné, egyszerűen vegyen alá egy hosszú ujjú női pólót. Ugyanakkor a hosszú ujjú póló nagyon jól mutat felső rétegként is: a decens üzleti megjelenés érdekében viselheti a blúz felett, vagy felveheti lezserül egy farmeringre is.
Felül vagy alul: a hosszú ujjú női pólók sokféle variációs lehetőséget kínálnak a divatos lagenlook stílushoz.

Garantált minőség a Tchibo-nál

Az anyagválasztás és kidolgozás terén a Tchibo nem ismer kompromisszumokat: magas minőségi követelményekből, valamint társadalmi és ökológiai normákból álló katalógus képezi a TCM minőségjelzés alapját. A követelményeknek való megfelelést rendszeres belső és külső ellenőrzéssel követjük annak érdekében, hogy valamennyi termékünk kiérdemelten kaphassa meg a "Tchibo Certified Merchandise” minősítést. Rendeljen kényelmesen online, és élvezze a kedvező áron elérhető, kiváló minőséget!
A TCM minőségjelzés alapját magas minőségi követelmények, valamint társadalmi és ökológiai normák adják.