Női kabátok – A klasszikus, amiről nem lehet lemondani

Ruhához és farmernadrághoz egyaránt illik, és számos változatban kapható: a kabát a hölgyeket egész évben jól és stílusosan öltözteti. Akár rövid, akár hosszú, könnyű vagy nagyon meleg – nálunk minden évszakra és alkalomra megtalálja a megfelelő modellt, ami gardróbjának legújabb klasszikusává válhat. A Tchibo vonzó online választékában számos női kabát vár Önre különböző színben és méretben!
-50 %
Női parka esőkabát, sötétkék/zöld
19 995Ft
9 995Ft
 
Elérhető:
 
Női parka kabát, bézs
14 995Ft
 
Elérhető:
 
-35 %
Női parka kabát, khaki
19 995Ft
12 995Ft
 
Elérhető:
 
-27 %
Női parka kabát, sötétkék
21 995Ft
15 995Ft
 
Elérhető:
 
-13 %
Női kabát, kétféle anyagból, fekete
22 995Ft
19 995Ft
 
Elérhető:
 
Női szövetkabát, kockás, kék
19 995Ft
 
Elérhető:
 
-16 %
Női hosszú blézer, mintás, szürke
11 995Ft
9 995Ft
 
Elérhető:
 
Női steppelt kabát, sötétkék
16 995Ft
 
Elérhető:
 
-10 %
Női steppelt kabát, hosszú
18 995Ft
16 995Ft
 
Elérhető:
 
-10 %
Női steppelt kabát, hosszú
18 995Ft
16 995Ft
 
Elérhető:
 

Női kabátok – Minden évszakban kötelező darabok

Könnyű rövid kabát a nyári ruha fölé, egy időtlen ballonkabát tavaszra és őszre, vagy éppen egy melegen bélelt pehelykabát hideg, jég és hó esetén: minden évszakra és alkalomra kínálunk megfelelő kabátot a hölgyek számára. Legyen szó akár egy munkába járáshoz vagy üzleti ebédhez illő kabátról, vagy egy szabadidős tevékenységhez passzoló, lezser és funkcionális parkáról: a női kabátoknak mindig szezonja van, és minden ruhásszekrényben alapvető ruhadarabnak számítanak.
A gyapjúkabát igazi univerzális darab, és rendkívül jól megfelel az irodai munkába járáshoz is.

Női kabáttal jól öltözötten az irodában és a szabadidő során

Válassza ki kabátját az alkalomhoz illően! A gyapjúkabát nagyon sokoldalú, mindig csinos lehet benne. Jól illik elegáns nadrághoz, szoknyához vagy akár farmerhez is. A rövid női kabát rugalmasan használható üzleti vagy szabadidős megjelenéshez. Hideg időben is jó választásnak bizonyulnak a női kabátok. Legyen rövid vagy hosszú, a lényeg a meleg belső bélés és – lehetőség szerint – az állógallér. Szabadidős célokra a sportos parka vagy a kapucnis női kabát az ideális választás.
A ruha és a kabát kombinálásakor fordítson különös figyelmet a kabát hosszára.

Milyen ruhákhoz milyen női kabátok illenek?

A női kabátok tökéletesen kombinálhatók egy csinos ruhával. Ügyeljen arra, hogy a ruha és a kabát hosszúsága megegyezzen, mert az optikai harmónia akkor biztosított, ha a kabát szegélye azonos magasságban végződik, vagy a kabát hosszabb, mint a ruha. Nyári ruhához a vékony, rövid női kabátok közül válasszon. Ha a ruha mintás, a kabátnak egyszínűnek kell lennie. Bézs, sötétkék vagy fekete színű női kabát sportos ruhával is viselhető. Az A-vonalú elegáns női kabátok jól illenek az estélyi ruhákhoz.

Női kabátok a téli időszakra

A női kabát télen nélkülözhetetlen. Amíg nincs túl hideg, a klasszikus gyapjúkabát nagyszerű társ. Különösen a sok gyapjút tartalmazó női kabátok melegítenek jól, melyek kínálatunkban széles választékban állnak rendelkezésére. A karcsúsított fazonú női kabátok jól kihangsúlyozzák az alakját, és farmerhez és tweed szoknyához is remekül állnak. A női pehelykabát jólesően meleg, benne akár még a jeges hideggel és hóval is szembeszállhat. A lagenlook stílusú, többrétegű, kivehető bélésű kabátok ideális megoldást jelentenek változékony időjárás esetén!

Milyen kiegészítők illenek a női kabátok klasszikusához, a fekete kabáthoz?

A fekete női kabát időtlen, és szinte bármilyen öltözékkel kombinálható. Viszont a túl sok fekete komornak hathat, különösen ha a nadrág vagy a szoknya is sötét színű. Kis színfoltokkal azonban az összhatás oldottabb lehet, egy színes kendő vagy sál például csodákra képes. A Tchibo-ban mindkét kiegészítőt megtalálhatja. Cipőjének színe nagyon jól összehangolható a kiegészítőkkel, így fekete kabátja színes keretet kap, amely könnyedebbé varázsolja a megjelenést, ráadásul jó hangulatot is teremt.
Egy remek gyapjúsál tökéletes kiegészítője lehet a fekete kabátnak.

Garancia a minőségre és a fenntarthatóságra – a TCM minőségjelzés

A Tchibo termékek, így természetesen női kabátjaink is, TCM minőségjelzéssel vannak ellátva. A TCM a "Tchibo Certified Merchandise" rövidítése, amely a magas minőségi és gyártási követelményeinket hivatott hangsúlyozni. Csak olyan kiválasztott beszállítókkal dolgozunk, akik megfelelnek az ökológiai és társadalmi normáinknak. Tudatosan figyelünk a minőségbiztosításra, a fenntarthatóságra és a kiváló minőségű anyagokra a teljes beszállítói láncban.
Megbízhat a Tchibo termékek garantált minőségében, és az ökológiai és társadalmi normák betartásában a gyártás során.