Női kabátok – A klasszikus, amiről nem lehet lemondani

Ruhához és farmernadrághoz egyaránt illik, és számos változatban kapható: a kabát a hölgyeket egész évben jól és stílusosan öltözteti. Akár rövid, akár hosszú, könnyű vagy nagyon meleg – nálunk minden évszakra és alkalomra megtalálja a megfelelő modellt, ami gardróbjának legújabb klasszikusává válhat. A Tchibo vonzó online választékában számos női kabát vár Önre különböző színben és méretben!
néhány darab kapható
-50 %
Női parka esőkabát, sötétkék/zöld
19 995Ft
9 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Női steppelt kabát, hosszú, sötétkék
18 995Ft
 
Elérhető:
 
Női gyapjúkabát, hosszú, világosbarna
74 995Ft
 
Elérhető:
 
Női ballonkabát, rózsaszín
21 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Női ballonkabát, sötétkék
21 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
-16 %
Női hosszú blézer, mintás, szürke
11 995Ft
9 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Női szövetkabát, kockás, kék
19 995Ft
 
Elérhető:
 
Sajnos már elfogyott
-50 %
Női parka kabát, khaki
19 995Ft
9 995Ft
Sajnos már elfogyott
néhány darab kapható
-10 %
Női steppelt kabát, hosszú
18 995Ft
16 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
-11 %
Női parka kabát, bézs
16 995Ft
14 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Nemsokára újra elérhető
Női steppelt kabát, sötétkék
16 995Ft
Nemsokára újra elérhető
Nemsokára újra elérhető
Női szövetkabát, gyapjúval, kockás
44 995Ft
Nemsokára újra elérhető
Nemsokára újra elérhető
Női szövetkabát, gyapjúval, barna
41 995Ft
Nemsokára újra elérhető

Női kabátok – Minden évszakban kötelező darabok

Könnyű rövid kabát a nyári ruha fölé, egy időtlen ballonkabát tavaszra és őszre, vagy éppen egy melegen bélelt pehelykabát hideg, jég és hó esetén: minden évszakra és alkalomra kínálunk megfelelő kabátot a hölgyek számára. Legyen szó akár egy munkába járáshoz vagy üzleti ebédhez illő kabátról, vagy egy szabadidős tevékenységhez passzoló, lezser és funkcionális parkáról: a női kabátoknak mindig szezonja van, és minden ruhásszekrényben alapvető ruhadarabnak számítanak.
A gyapjúkabát igazi univerzális darab, és rendkívül jól megfelel az irodai munkába járáshoz is.

Női kabáttal jól öltözötten az irodában és a szabadidő során

Válassza ki kabátját az alkalomhoz illően! A gyapjúkabát nagyon sokoldalú, mindig csinos lehet benne. Jól illik elegáns nadrághoz, szoknyához vagy akár farmerhez is. A rövid női kabát rugalmasan használható üzleti vagy szabadidős megjelenéshez. Hideg időben is jó választásnak bizonyulnak a női kabátok. Legyen rövid vagy hosszú, a lényeg a meleg belső bélés és – lehetőség szerint – az állógallér. Szabadidős célokra a sportos parka vagy a kapucnis női kabát az ideális választás.
A ruha és a kabát kombinálásakor fordítson különös figyelmet a kabát hosszára.

Milyen ruhákhoz milyen női kabátok illenek?

A női kabátok tökéletesen kombinálhatók egy csinos ruhával. Ügyeljen arra, hogy a ruha és a kabát hosszúsága megegyezzen, mert az optikai harmónia akkor biztosított, ha a kabát szegélye azonos magasságban végződik, vagy a kabát hosszabb, mint a ruha. Nyári ruhához a vékony, rövid női kabátok közül válasszon. Ha a ruha mintás, a kabátnak egyszínűnek kell lennie. Bézs, sötétkék vagy fekete színű női kabát sportos ruhával is viselhető. Az A-vonalú elegáns női kabátok jól illenek az estélyi ruhákhoz.

Női kabátok a téli időszakra

A női kabát télen nélkülözhetetlen. Amíg nincs túl hideg, a klasszikus gyapjúkabát nagyszerű társ. Különösen a sok gyapjút tartalmazó női kabátok melegítenek jól, melyek kínálatunkban széles választékban állnak rendelkezésére. A karcsúsított fazonú női kabátok jól kihangsúlyozzák az alakját, és farmerhez és tweed szoknyához is remekül állnak. A női pehelykabát jólesően meleg, benne akár még a jeges hideggel és hóval is szembeszállhat. A lagenlook stílusú, többrétegű, kivehető bélésű kabátok ideális megoldást jelentenek változékony időjárás esetén!

Milyen kiegészítők illenek a női kabátok klasszikusához, a fekete kabáthoz?

A fekete női kabát időtlen, és szinte bármilyen öltözékkel kombinálható. Viszont a túl sok fekete komornak hathat, különösen ha a nadrág vagy a szoknya is sötét színű. Kis színfoltokkal azonban az összhatás oldottabb lehet, egy színes kendő vagy sál például csodákra képes. A Tchibo-ban mindkét kiegészítőt megtalálhatja. Cipőjének színe nagyon jól összehangolható a kiegészítőkkel, így fekete kabátja színes keretet kap, amely könnyedebbé varázsolja a megjelenést, ráadásul jó hangulatot is teremt.
Egy remek gyapjúsál tökéletes kiegészítője lehet a fekete kabátnak.

Garancia a minőségre és a fenntarthatóságra – a TCM minőségjelzés

A Tchibo termékek, így természetesen női kabátjaink is, TCM minőségjelzéssel vannak ellátva. A TCM a "Tchibo Certified Merchandise" rövidítése, amely a magas minőségi és gyártási követelményeinket hivatott hangsúlyozni. Csak olyan kiválasztott beszállítókkal dolgozunk, akik megfelelnek az ökológiai és társadalmi normáinknak. Tudatosan figyelünk a minőségbiztosításra, a fenntarthatóságra és a kiváló minőségű anyagokra a teljes beszállítói láncban.
Megbízhat a Tchibo termékek garantált minőségében, és az ökológiai és társadalmi normák betartásában a gyártás során.