A női karkötők divatos hangsúlyt teremtenek

Szerezzen örömet magának vagy szerettének: a Tchibo női karkötőkkel olyan elegáns kiegészítőt ajándékozhat, amelyet mindig örömmel fogadnak. Fedezze fel a kiváló minőségű divatékszerek és klasszikus karkötők széles és sokszínű választékát. A nagyszámú trendi és klasszikus formatervezés mellett az ékszerek minősége a Tchibo számára mindig a legfontosabb.
2 női gyöngy karkötő
5 495Ft
-18 %
Női karkötő, 18 karátos arannyal futtatott, csomózott
7 995Ft
6 495Ft
-14 %
Női karkötő, opál, aranyozott
6 995Ft
5 995Ft

Változatos női karkötők

Egy különleges ékszerrel csodálatosan kihangsúlyozhatja egyéniségét. Függetlenül attól, hogy inkább a klasszikus típushoz tartozik, a romantikus és játékos stílust szereti, vagy divatot szeretne teremteni: a Tchibonál megtalálja a stílusának megfelelő női karkötőt, karláncot vagy karperecet. Fedezze fel többek között a kiváló minőségű 925 Sterling ezüstből készült elegáns divatékszereket.

Női karkötő szolíd, 925ezüstből

Számos modell 925 ezüstből készült, így sokáig élvezheti a Tchibo ezüst karkötőit. A 925-ös megjelölés ara utal, hogy az anyag mennyi ezüstöt tartalmaz. A tiszta ezüst túl puha lenne a tartós ékszerek, például ezüst karkötők készítéséhez. A 925 ezüstből készült ezüst ékszerek azonban tartalmaznak rezet, ami tartósabbá teszi az anyagot. A terméken található fémjel jelöli a valódi ezüst arányát.

Mire kell figyelni a női karkötők vásárlásakor

A női karkötő vásárlásakor egyértelműen az ízlésé a főszerep. A női karkötőnek, karperecnek vagy karláncoknak azonban illeniük is kell a csuklójára. Ha a csuklói kecsesek, nem érdemes XL statement karkötőt viselnie. A filigrán ezüst karkötők ellenben optikailag keskenyebbnek mutathatják az erős csuklót. Karkötőt szeretne ajándékozni? Alaposan nézze meg előtte a címzett csuklóját.

Karperec, karlánc és karkötő különféle nemesfémekből

Tilos a nemesfémek, mint az arany, a rozéarany és az ezüst kombinálása? Ez a stílusszabály már régóta nem érvényes. Éppen ellenkezőleg. Kombinálja az arany, a rozéarany és az ezüst karkötőket, és hozzon létre divatos fémkombinációt. Maradjon hű egy stílushoz, hogy az ékszer ne tűnjön túl soknak. Az aranysárgát óvatosan használja, mivel az anyag könnyen dominánsnak tűnhet.

A női ezüst karkötők megfelelő ápolása

A kiváló minőségű ezüst ékszerek is idővel befeketednek. Ezt a természetes folyamatot szulfidálódásnak hívják, és nem az alacsonyabb minőséget jelzi. A Tchibo ékszerek részletes kisokosa leírja, hogyan tisztíthatja egyszerűen a női ezüst karkötőket. Így a Tchibo termékcsaládból származó karperec, karlánc vagy karkötő pillanatok alatt új pompában ragyoghat.

Ékszer a Tchibo-nál: mindig ellenőrzött minőség

A Tchibo-nál akkreditált, külső intézetekkel együttműködve ellenőrizzük a divatékszereinket az esetleges káros anyagok és a helyes érték szempontjából. Minden karkötőnk a legnagyobb gondossággal készül. A TCM (”Tchibo Certified Merchandise”) minőségmegjelölésünk biztosítja a minőséget. Emellett a valódi ezüstből készült karkötőket "925" ékszerbélyegzővel látjuk el.