Kosaras melltartók – tökéletes társak inghez és blúzhoz

A kosaras melltartó a megfelelő megoldás az olyan finom felsőrészekhez, amelyek alatt esetleg körvonalazódhat valami. A melltartók kosarai előformázottak, nem átlátszóak és tökéletes formát varázsolnak a mellnek. Kínálatunkban a különböző színű és kivitelű kosaras melltartók széles választékát találja. Legyen sportos, csábító vagy játékos – minden nő megtalálja a számára tökéletes melltartót merevítővel vagy merevítő nélkül.
Akciós ár 5 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 4 700 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

Kosaras melltartó – kényelmes és láthatatlan

A kosaras melltartókat, más néven molding melltartót vagy póló melltartót, magas szintű kényelem jellemzi. A puha kosarak kényelmesen simulnak a bőrre, és egyúttal gyönyörű dekoltázst formálnak anélkül, hogy túl erősen emelnének. A sima anyagok és a gyakori varrás nélküli kialakítás révén a kosaras melltartó szinte "láthatatlan". Ennek köszönhetően tökéletes kombináció az alakot kiemelő női ingekhez, blúzokhoz és pulóverekhez.
A puha kosaras melltartók merevítő nélkül is szép dekoltázst formálnak.

A puha kosarak merevítő nélkül biztosítják a jó tartást

A puha kosaras melltartóba közvetlenül az anyagba vékony szivacsréteget dolgoztak be, amely befedi a mellet. Ez a szivacsos kosár alátámasztja a mellet, és gyengéd tartást kölcsönöz. A kosaras melltartó gyakran ezért nem igényel merevítőt, még nagy mellbőség esetén sem. Mindig győződjön meg arról, hogy a pántok és az oldalpántok kényelmesen és stabilan állnak a felsőtesten. A Tchibo a kosaras melltartók széles választékát kínálja különböző kosárméretekben minden stílushoz.
A telikosaras melltartók minden kosármérethez alkalmasak.

Telikosaras melltartó – minden kosármérethez alkalmas

Melltartóink esetében félkosaras és telikosaras melltartók közül választhat. A telikosár teljesen befedi a mellet, és minden kosármérethez megfelel. A kis mellnek nagyobb volument kölcsönöz. A nagy melleket a merevítős melltartóhoz hasonlóan jól tartja. A kisebb mellű nők válasszanak telikosaras póló melltartót, mert az finoman megemeli a mellet, és enyhén párnázott kosarával gyönyörű formát kölcsönöz.

A félkosaras melltartó – kis és közepes mellbőséghez

Ahogy a neve is sugallja, a félkosaras melltartó fél kosárral fedi a mell alsó részét. A félkosár emellett jó tartást és szép formát ad a mellnek. Különösen a kis és közepes mellű nők számára alkalmas. A C kosármérettől kezdve telikosaras vagy merevítős melltartót válasszon a formálóbb hatás érdekében. Mivel a félkosaras melltartó nem teljesen fedi a mellet, ez a fehérnemű alkalmas a mély kivágású felsőkhöz és ruhákhoz.

Találja meg a megfelelő méretet

A kosaras melltartó csodálatos megoldás minden hölgy számára, aki magas szintű kényelmet és jó tartást szeretne. A többi fehérneműhöz hasonlóan, itt is fontos a megfelelő méret a teljes kényelem érdekében. Először olvassa el a Tchibo átfogó melltartó kisokosát online, amely további hasznos tippeket tartalmaz a vásárláshoz és az illeszkedéshez. Így kényelmesen megrendelheti az Ön számára tökéletes kosaras melltartót online, és otthon nyugodtan felpróbálhatja.
Melltartó kisokosunkban mindent megtalál arról, amit tudnia kell a megfelelő melltartó méret meghatározásához.

A Tchibo biztosítja Önnek a legnagyobb szintű kényelmet

A melltartók közvetlenül érintkeznek a bőrrel, ezért kosaras melltartóinkhoz bőrbarát anyagokat, gyakran ökológiai gazdálkodásból származó biopamutot használunk. Az elasztán biztosítja a megfelelő formatartást és a tökéletes illeszkedést. A kényelmes illeszkedés érdekében melltartóink többségét a háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórésszel láttuk el. Ha a melltartó varrás nélküli kidolgozással készült, ezt a „funkcionális seasmless” megjelölés is jelzi.
A Tchibo melltartókra a legmagasabb termék- és gyártási követelmények vonatkoznak.